Н У Х Т

Головний акцент кваліфікаційних робіт магістрів спеціальності «Галузеве машинобудування» – практична спрямованість

29 лютого 2024

Головний акцент кваліфікаційних робіт магістрів спеціальності «Галузеве машинобудування» – практична спрямованість

На кафедрі технологічного обладнання та комп’ютерних технологій проєктування відбулися захисти магістрантами денної та заочної форм навчання кваліфікаційних робіт зі спеціальності 133 «Галузеве машинобудування», за освітньо-професійною програмою «Інжиніринг харчових виробництв».

Наукові дослідження здобувачів були направлені на вирішення актуальних проблем розвитку обладнання харчової та переробної промисловості. Результатами таких досліджень є розроблення технічних рішень по удосконаленню конструкцій існуючого обладнання та розроблення новітнього.

Члени екзаменаційної комісії високо оцінили новизну технічних рішень, теоретичну обґрунтованість представлених результатів і практичну цінність при їх впровадженні. Отримані магістрантами оцінки підтвердили їх достатньо високий технічний рівень підготовки. До вручення дипломів з відзнакою рекомендовані Радіон Ковтун і Владислав Сизонюк.

Щиро вітаємо випускників освітньо-професійної програми «Інжиніринг харчових виробництв» із присвоєнням освітнього ступеня «Магістр» зі спеціальності 133 «Галузеве машинобудування» та бажаємо професійного зростання на виробництві, Перемоги й миру!

Опублікований: 29-02-2024
Читайте також:
Ресторатори діляться зі студентами спеціальності «Готельно-ресторанна справа» власним досвідом

Цей тиждень на кафедрі готельно-ресторанної справи став тижнем зустрічей із рестораторами. Лекцію для студентів 3 курсу спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» прочитав Рудольф Краєвський, засновник і бренд-шеф мережі закладів ресторанного господарства вегетаріанського спрямування «Vegano Hooligano Family», веган, лідер веган-спільноти і ор...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Ресторатори діляться зі студентами спеціальності «Готельно-ресторанна справа» власним досвідом 19 квітня 2019

Здобувач-біотехнолог на вершині п’єдесталу міжнародних змагання зі спортивного орієнтування Wyspa O-Cup 2024

9-10 березня 2024 року неподалік від польського міста Гданську у селищі Мікошево відбулися міжнародні змагання Wyspa O-Cup 2024, у яких взяли участь більше 60 клубів із 447 спортсменів з України, Польщі, Фінляндії, Швеції, Норвегії, Німеччини, Литви, Великобританії та Естонії. Організатором змагань виступив клуб поморського орієнтування «Harpagan»...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Здобувач-біотехнолог на вершині п’єдесталу міжнародних змагання зі спортивного орієнтування Wyspa O-Cup 2024 15 березня 2024

Лекція для здобувачів освітнього ступеня «доктор філософії» від науковиці Інституту продовольчих ресурсів НААН України

22 листопада 2021 р. у рамках викладання дисципліни «Інструментальні та фізико-хімічні методи кількісного та якісного аналізу» для здобувачів вищої освіти освітнього ступеня «доктор філософії» зі спеціальності 181 «Харчові технології» заступниця директора з наукової роботи Інституту продовольчих ресурсів НААН України, докторка технічних наук Ірина ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Лекція для здобувачів освітнього ступеня «доктор філософії» від науковиці Інституту продовольчих ресурсів НААН України 23 листопада 2021

Гостьова лекція президентки ВГО «Українська спілка Целіакїї»

На кафедрі технології хлібопекарських і кондитерських виробів відбулася гостьова лекція президентки ВГО «Українська спілка Целіакїї», д.м.н. Ольги Наумової для здобувачів освітнього ступеня «Магістр», які навчаються за освітньо-професійними програмами «Технології хліба, кондитерських, макаронних виробів та харчоконцентратів» і «Технології органічни...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Гостьова лекція президентки ВГО «Українська спілка Целіакїї» 27 квітня 2021