Н У Х Т

Головний акцент кваліфікаційних робіт магістрів спеціальності «Галузеве машинобудування» – практична спрямованість

29 лютого 2024

Головний акцент кваліфікаційних робіт магістрів спеціальності «Галузеве машинобудування» – практична спрямованість

На кафедрі технологічного обладнання та комп’ютерних технологій проєктування відбулися захисти магістрантами денної та заочної форм навчання кваліфікаційних робіт зі спеціальності 133 «Галузеве машинобудування», за освітньо-професійною програмою «Інжиніринг харчових виробництв».

Наукові дослідження здобувачів були направлені на вирішення актуальних проблем розвитку обладнання харчової та переробної промисловості. Результатами таких досліджень є розроблення технічних рішень по удосконаленню конструкцій існуючого обладнання та розроблення новітнього.

Члени екзаменаційної комісії високо оцінили новизну технічних рішень, теоретичну обґрунтованість представлених результатів і практичну цінність при їх впровадженні. Отримані магістрантами оцінки підтвердили їх достатньо високий технічний рівень підготовки. До вручення дипломів з відзнакою рекомендовані Радіон Ковтун і Владислав Сизонюк.

Щиро вітаємо випускників освітньо-професійної програми «Інжиніринг харчових виробництв» із присвоєнням освітнього ступеня «Магістр» зі спеціальності 133 «Галузеве машинобудування» та бажаємо професійного зростання на виробництві, Перемоги й миру!

Опублікований: 29-02-2024
Читайте також:
Зустріч із магістрантами другого курсу на кафедрі біотехнології продуктів бродіння і виноробства

Магістранти другого року навчання кафедри біотехнології продуктів бродіння і виноробства розпочали новий навчальний рік із зустрічі з завідувачем кафедри Анатолієм Куцом, гарантом освітньо-професійної програми «Технології продуктів бродіння і виноробства», професором Віталієм Прибильським і викладачами кафедри. На зустрічі обговорили підготовку до...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Зустріч із магістрантами другого курсу на кафедрі біотехнології продуктів бродіння і виноробства 14 вересня 2022

ІІІ Конкурс на кращий проект ідей з елементами бізнес-планів, бізнес-проектів «У практичній площині: хімія та технологія харчових продуктів та косметичних засобів» успішно відбувся!

В університеті завершився ІІІ Конкурс на кращий проект ідей з елементами бізнес-планів, бізнес-проектів за темою «У практичній площині: хімія та технологія харчових продуктів та косметичних засобів», що проводився в рамках святкування Дня хіміка кафедрою хімічних технологій харчових добавок та косметичних засобів. Відкрив його презентацією про нага...

ЧИТАТИ ДАЛІ

ІІІ Конкурс на кращий проект ідей з елементами бізнес-планів, бізнес-проектів «У практичній площині: хімія та технологія харчових продуктів та косметичних засобів» успішно відбувся! 26 травня 2018

Вчена рада університету востаннє зібралася у 2023 році

21 грудня у залі засідань відбулося останнє у 2023 році році планове засідання вченої ради університету. На початку привітали колег – завідувачку кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції Олександру Нєміріч, першого проректора Володимира Ярового і завідувача кафедри технологічного обладнання та комп’ютерних технологій проєктування Мик...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Вчена рада університету востаннє зібралася у 2023 році 21 грудня 2023

Вражаючі здобутки наших магістрантів-менеджерів

Магістранти освітньо-професійної програми «Менеджмент організацій і адміністрування» під керівництвом професорки кафедри економіки праці та менеджменту, гарантки програми Світлани Бурлуцької взяли участь у Всеукраїнському конкурсі «LoNG-2021» (Look of New Generation/Погляд нового покоління) «Блокчейн приходить в Україну», що тривав з 1 жовтня по 14...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Вражаючі здобутки наших магістрантів-менеджерів 20 грудня 2021