Н У Х Т

Родзинки своєї спеціальності очима студентів

11 січня 2019

Родзинки своєї спеціальності очима студентів

На кафедрі обліку і аудиту відбувся конкурс відеороликів «Моя спеціальність – найкраща». Конкурсні роботи на розгляд прискіпливому журі представили здобувачі освітнього ступеню «Магістр» і «Бакалавр» спеціальності 071 «Облік і оподаткування».

За результатами перегляду відеороликів і їх обговорення організаційний комітет відзначив обізнаність і ерудицію учасників і оголосив переможців конкурсу у номінаціях:

«Від мудрих дітей – до мудрих людей» – Каріна Авєліна, Ірина Величко, Яна Капухно, Ірина Хільченко (група БО-1-7М).
«Цікаве трактування» – Інна Разьва (група БО-1-7М).
«Творчі й активні» – Альона Васюра, Ксенія Свірідкіна (група БО-1-7М).
«Ініціативні й дружні» – група БО-1-7.
«Постать і особистість» – Олексій Бабюк, Наталія Колошко, Юлія Скнар, Артем Фостійчук (група БО-1-7М).
«Крок до успіху» – Анна Корєпова, Юлія Ткаченко, Ірина Філоненко (група БО-2-9).
«Стабільність, перевірена часом» – Ірина Артюх, Єлизавета Кириченко, Юлія Калайда, Катерина Люта, Юлія Сухом’ясова (група БО-4-9).
«Оригінальність» – Віталій Горкавий, Валерія Ларшина, Микита Радюк, Вікторія Ярощук (група БО-1-7М).

Вітаємо з перемогою, бажаємо творчого натхнення і досягнень у професійній сфері!

Опублікований: 11-01-2019
Читайте також:
У Смілянському коледжі харчових технологій НУХТ визначили переможців І туру Всеукраїнської олімпіади з інформатики та комп’ютерної техніки

У Смілянському коледжі харчових технологій НУХТ відбувся I тур  Всеукраїнської олімпіади з інформатики та комп’ютерної техніки серед вищих навчальних закладів I-II рівня акредитації. Ці інтелектуальні змагання відбуваються у три етапи: I-й етап  проходить на рівні навчального закладу, II-й етап відбувається серед переможців I етапу (обласний рівень...

ЧИТАТИ ДАЛІ

У Смілянському коледжі харчових технологій НУХТ визначили переможців І туру Всеукраїнської олімпіади з інформатики та комп’ютерної техніки 14 лютого 2017

Технології біодеградабельного їстівного покриття для кондитерських і хлібобулочних виробів від докторанта кафедри експертизи харчових продуктів

На кафедрі експертизи харчових продуктів відбулося розширене засідання з приводу розгляду докторської дисертаційної роботи «Наукове обґрунтування та розроблення технології біодеградабельного їстівного покриття для кондитерських і хлібобулочних виробів» доцента Оксани Шульги. Участь у засіданні взяли ректор університету, професор, д.т.н. Анатолій У...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Технології біодеградабельного їстівного покриття для кондитерських і хлібобулочних виробів від докторанта кафедри експертизи харчових продуктів 26 грудня 2018

Емоційна компетентність

В Івано-Франківському коледжі ресторанного сервісу і туризму нашого університету відбувся соціально-психологічний тренінг «Усвідомлення та вивільнення емоцій», який для педагогічних працівників організувала та провела методист коледжу Зоряна Мажак. Метою тренінгу є розвиток емоційної компетентності, досягнення осмисленої гнучкості в управлінні вла...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Емоційна компетентність 17 січня 2018

Дебюти на захисті бакалаврів-заочників кафедри біотехнології і мікробіології

У житті кафедри біотехнології і мікробіології відбулася ще одна важлива подія: закінчилися захисти кваліфікаційних дипломних проектів на здобуття освітнього ступеня «Бакалавр» студентами заочної форми навчання. Цього року ці захисти є ще і своєрідними дебютами: вперше Екзаменаційну комісію (ЕК) очолив д.т.н., доцент кафедри Віктор Стабніков, вперш...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Дебюти на захисті бакалаврів-заочників кафедри біотехнології і мікробіології 25 лютого 2019