Н У Х Т

Постійне професійне зростання

02 лютого 2023

Постійне професійне зростання

У сучасному світі обмін знаннями – потужний інструмент для опанування нових методик та їх інтеграції в свою викладацьку й дослідницьку діяльність.

Доцентка кафедри маркетингу Аліна Бергер взяла участь в освітньому online- інтенсиві «KNU Teach Week 4» від платформи «KNU Professionals».

Онлайн-курс включав тематичні воркшопи від експертів з бізнесу та фахівців Київського національного університету імені Тараса Шевченка: «Що варто знати викладачу про тренди ринку праці та як мотивувати студентів» від Genesis; «Залученість як один із основних компонентів освітнього процесу» від ректора КНУ імені Тараса Шевченка Володимира Бугрова; «Дуальна освiта: проблеми та виклики впровадження» від SoftServe; «Як виступати перед публікою так, щоб запам'ятатися» від KPMG; «Тайм-менеджмент для освітян» від ПриватБанку; «Міжнародні можливості для викладачів і співробітників» від КНУ імені Тараса Шевченка; «Правила online-комунікації» від Yalantis; «Емоційний інтелект: основа незламності в буремні часи, шлях розквіту в часи зростання» від UKRSIBBANK; «Roadmap у світі грантів. Як отримати свій перший?» від Tera Monada.

Викладачка нашого університету сповна скористалася можливістю прямого спілкування з роботодавцями різних профілів як фахівцями і майбутніми стейкхолдерами. Здобуті нові навички та знання будуть інтегровані в освітній процес здобувачів спеціальностей 061 «Журналістика», 075 «Маркетинг», 076 «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність».

Опублікований: 02-02-2023
Читайте також:
ПрАТ «Індар» – практика мрії для біотехнолога-початківця…

Після плідного вивчення теоретичного матеріалу в університеті студенткам 4-ого курсу Анні Бондаренко та Тетяні Буніній випала нагода побачити всі особливості технологічного процесу на практиці на ПрАТ «Індар», яке є національним лідером у допомозі людям із цукровим діабетом і соціально значимими захворюваннями. Практиканток зустріла провідний техн...

ЧИТАТИ ДАЛІ

ПрАТ «Індар» – практика мрії для біотехнолога-початківця… 08 лютого 2018

Нові горизонти кулінарного мистецтва відкривають магістранти спеціальності «Готельно-ресторанна справа»

У рамках дисципліни «Інновації в ресторанному бізнесі» здобувачі освітнього ступеня магістра спеціальності «Готельно-ресторанна справа» мали чудову нагоду взяти участь у майстер-класі з приготування шоколадного фондану. На запрошення лекторки дисципліни, професорки Тетяни Сильчук кулінарний майстер-клас провів досвідчений Шеф ресторанів Рlease (ре...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Нові горизонти кулінарного мистецтва відкривають магістранти спеціальності «Готельно-ресторанна справа» 14 листопада 2024

Викладачі кафедри технології оздоровчих продуктів на V міждисциплінарному симпозіумі «Раціон майбутнього – візія та перспективи»

Нещодавно викладачки кафедри технології оздоровчих продуктів, професорка, д.т.н. Галина Сімахіна, доцентка, к.х.н. Наталія Стеценко та доцентка, к.т.н. Світлана Камінська взяли активну участь у V міждисциплінарному симпозіумі opinion leaders нутриціології та дієтології «Раціон майбутнього – візія та перспективи». Програма симпозіуму була насиченою...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Викладачі кафедри технології оздоровчих продуктів на V міждисциплінарному симпозіумі «Раціон майбутнього – візія та перспективи» 25 жовтня 2024

Успішна підсумкова атестація здобувачів спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» заочної форми навчання

16 лютого на кафедрі готельно-ресторанної справи відбулася підсумкова атестація здобувачів освітнього ступеня «бакалавр» спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» заочної та заочної скороченої форм навчання у формі атестаційного екзамену. Привітали студентів і побажали їм успішно продемонструвати здобуті теоретичні знання та практичні навички...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Успішна підсумкова атестація здобувачів спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» заочної форми навчання 18 лютого 2021