Н У Х Т

Учасники біотехнологічних студій – у Корпорації «Артеріум»: досвідом діляться професіонали!

30 жовтня 2023

Учасники біотехнологічних студій – у Корпорації «Артеріум»: досвідом діляться професіонали!

Третій день біотехнологічних студій пройшов у Корпорації «Артеріум». Керівництво та співробітники корпорації мріють, щоб фармацевтична галузь приваблювала сучасну молодь, саме тому вважають, що бізнесу необхідно підтримувати подібні проєкти.

На початку зустрічі головний хімік-аналітик АТ «Київмедпрепарат» Корпорації «Артеріум» Юрій Слюсар провів семінар «Життєвий цикл лікарського засобу», де цікаво і доступно розповів учасникам студій про етапи виробництва лікарського засобу. Він зміг таку складну тему адаптувати під юних слухачів. Учасники згадували про «Зоряні війни» та серіали на Netflix, про сироватку правди, Нюрнберзький процес і світові розвідки – і все це, не повірите, у межах однієї теми!

А далі був тренінг «Прийняття рішень» від керівниці навчальних проєктів компанії «Триглав Інтернешнл» (партнера Корпорації «Артеріум») Тетяни Ковтонюк. Прийняття рішень – це навичка, яка суттєво впливає на наше життя, особливо для учнів випускних класів, які стоять перед важливими виборами та переходами. Молодь повинна розвивати навички прийняття рішень, оскільки це допоможе планувати майбутнє, розвивати себе та досягати успіху в особистому і професійному житті. Під час тренінгу школярі думали, аналізували, сперечалися, дивувалися, сміялися і, головне, вчилися приймати правильні рішення.

Ми дуже вдячні спонсорам біотехнологічних студій НУХТ – Корпорації «Артеріум» за цінний досвід і внесок у розвиток нашої талановитої молоді!

Опублікований: 30-10-2023
Читайте також:
Асистентка кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції – учасниця міжнародного наукового проєкту «SWorld»

Асистентка кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції Марія Омельченко увійшла до складу експертної ради міжнародних наукових журналів, що входять до наукометричних баз IndexCopernicus та GoogleScholar – «Scientific look into the future» (Україна), «Modern engineering and innovative technologies» (Німеччина) і «SWorldJournal» (Болгарія)...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Асистентка кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції – учасниця міжнародного наукового проєкту «SWorld» 28 березня 2024

Наші здобувачі освіти підкорюють нові вершини: перемога у конкурсі «Гарбузовий Маєток 2022-2023»

Здобувачі освіти Єлизавета Блощук, Данило Гусєв, Андрій Довгаюк, Яна Захарчук, Вікторія Ковальчук, Ганна Огієнко, Катерина Пересада, Євгенія Радько, Діана Опанасенко та Марія Омельченко взяли участь в кулінарному online-конкурсі рецептів «Гарбузовий Маєток 2022-2023». Участь у конкурсі брали 110 навчальних закладів України за підтримки директора Г...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Наші здобувачі освіти підкорюють нові вершини: перемога у конкурсі «Гарбузовий Маєток 2022-2023» 30 червня 2023

Упевнено просуваються до вершин професійного зростання бакалаври-заочники

Упевнено подолали ще одну сходинку свого професійного зростання здобувачі заочної форми навчання освітнього ступеня «Бакалавр» спеціальності 181 «Харчові технології», що спеціалізувалися по кафедрі технології хлібопекарських і кондитерських виробів. У кваліфікаційних роботах були представлені комплекси заходів щодо проєктування нових ліній із виро...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Упевнено просуваються до вершин професійного зростання бакалаври-заочники 26 лютого 2025

Сучасні тенденції розвитку індустрії гостинності досліджують викладачі кафедри готельно-ресторанної справи

7-8 вересня викладачі кафедри готельно-ресторанної справи та здобувачі вищої освіти долучилися до участі в роботі II Міжнародної науково-практичної конференції «Сучасні тенденції розвитку індустрії гостинності». Урочисто відкрили конференцію та привітали присутніх: проректор із наукової роботи та зовнішніх зв’язків Львівського державного університ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Сучасні тенденції розвитку індустрії гостинності досліджують викладачі кафедри готельно-ресторанної справи 08 жовтня 2021