Н У Х Т

Учасники біотехнологічних студій – у Корпорації «Артеріум»: досвідом діляться професіонали!

30 жовтня 2023

Учасники біотехнологічних студій – у Корпорації «Артеріум»: досвідом діляться професіонали!

Третій день біотехнологічних студій пройшов у Корпорації «Артеріум». Керівництво та співробітники корпорації мріють, щоб фармацевтична галузь приваблювала сучасну молодь, саме тому вважають, що бізнесу необхідно підтримувати подібні проєкти.

На початку зустрічі головний хімік-аналітик АТ «Київмедпрепарат» Корпорації «Артеріум» Юрій Слюсар провів семінар «Життєвий цикл лікарського засобу», де цікаво і доступно розповів учасникам студій про етапи виробництва лікарського засобу. Він зміг таку складну тему адаптувати під юних слухачів. Учасники згадували про «Зоряні війни» та серіали на Netflix, про сироватку правди, Нюрнберзький процес і світові розвідки – і все це, не повірите, у межах однієї теми!

А далі був тренінг «Прийняття рішень» від керівниці навчальних проєктів компанії «Триглав Інтернешнл» (партнера Корпорації «Артеріум») Тетяни Ковтонюк. Прийняття рішень – це навичка, яка суттєво впливає на наше життя, особливо для учнів випускних класів, які стоять перед важливими виборами та переходами. Молодь повинна розвивати навички прийняття рішень, оскільки це допоможе планувати майбутнє, розвивати себе та досягати успіху в особистому і професійному житті. Під час тренінгу школярі думали, аналізували, сперечалися, дивувалися, сміялися і, головне, вчилися приймати правильні рішення.

Ми дуже вдячні спонсорам біотехнологічних студій НУХТ – Корпорації «Артеріум» за цінний досвід і внесок у розвиток нашої талановитої молоді!

Опублікований: 30-10-2023
Читайте також:
Аспірант кафедри технології м’яса і м’ясних продуктів з Республіки Ірак успішно захистив дисертаційне дослідження

На засіданні спеціалізованої вченої ради Д 26.058.03 відбувся захист дисертаційної роботи «Удосконалення технології м’ясних продуктів з використанням м’яса перепелів» аспіранта кафедри технології м’яса і м’ясних продуктів Аль-Хашімі Хайдера Мохаммеда Тахера (науковий керівник – доктор технічних наук, професор Василь Пасічний). Членами вченої ради ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Аспірант кафедри технології м’яса і м’ясних продуктів з Республіки Ірак успішно захистив дисертаційне дослідження 26 липня 2019

Новітні форми організації навчального процесу застосовують наші фахівці

2 лютого 2018 року викладачі циклової комісії фахових дисциплін економічного циклу Смілянського коледжу харчових технологій НУХТ Лариса Орленко та Марина Соколан провели відкрите бінарне заняття «Маркетингові дослідження з використанням анкет на основі інформаційних систем і технологій» з дисциплін «Ринкові дослідження» та «Інформаційні системи і т...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Новітні форми організації навчального процесу застосовують наші фахівці 02 лютого 2018

Науковий подарунок до ювілеїв: кафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробів провела міжнародну конференцію

17 вересня в рамках програми Всеукраїнського тижня наукових конференцій з харчових технологій відбулась VІІІ Міжнародна науково-практична конференція «Інноваційні технології у хлібопекарському виробництві», присвячена 140-річчю Національного університету харчових технологій, 75-річчю від дня заснування кафедри технології хлібопекарських і кондитерс...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Науковий подарунок до ювілеїв: кафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробів провела міжнародну конференцію 19 вересня 2024

Харчову культуру українського Причорномор’я презентувала на конференції у Польщі доцент кафедри гуманітарних дисциплін

Доцент кафедри гуманітарних дисциплін Ольга Коцюбанська брала участь у роботі Міжнародної наукової конференції «Pontica et Caucasica II. Міждисциплінарні дослідження старожитностей Чорного моря», що відбулася 14-17 травня на базі історичного факультету Варшавського університету. Доповідь нашого викладача була присвячена харчовій культурі українськ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Харчову культуру українського Причорномор’я презентувала на конференції у Польщі доцент кафедри гуманітарних дисциплін 21 травня 2019