Н У Х Т

Менеджери-першокурсники на першому Національному тижні молоді в компаніях «Job Shadowing Week 2021»

24 листопада 2021

Менеджери-першокурсники на першому Національному тижні молоді в компаніях «Job Shadowing Week 2021»

У рамках першого Національного тижня молоді в компаніях «Job Shadowing Week 2021» 23 листопада відбулася зустріч здобувачів першого курсу освітньо-професійної програми «Менеджмент» та доцентки кафедри економіки праці та менеджменту Ольги Кириченко з представником «Raiffaisen Bank», бізнес-тренером, ментором і модератором міжнародних програм стартап-акселераторів, cертифікованим актуарієм British Institute of Actuaries Володимиром Зубченком.

Спікер розповів про особливості роботи банку, а також приділив значну увагу навичкам, необхідним для побудови успішної кар’єри у сфері ризик-менеджменту, інвестицій, інновацій, data science, фінансів. Крім цього, він розповів про методи підготовки успішної pitch-презентації у світі бізнесу та інновацій.

Учасники зустрічі отримали декілька корисних порад, які знадобляться у майбутньому. Володимир поділився практичними ситуаціями, проблемами та методами їх вирішення.

Ця зустріч була дуже корисною, адже здобувачі змогли більше дізнатися про «Raiffaisen Bank» і подальшу співпрацю з ним. 

Опублікований: 24-11-2021
Читайте також:
Що потрібно знати про маніпуляції ворога: кураторська година для студентів кафедри маркетингу

Війна – це не лише про щоденні ризики, але й про відповідальність і згуртованість. Бойові дії не обмежується лінією фронту, ворог підступний і в тилу цивільних міст. Як не стати жертвою маніпуляцій та вербування з боку спецслужб країни-агресора? Цьому питанню були присвячені кураторські години на кафедрі маркетингу Навчально-наукового інституту ек...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Що потрібно знати про маніпуляції ворога: кураторська година для студентів кафедри маркетингу 17 лютого 2025

Випускники сертифікатної програми «Науково-практичні основи дегустації вин та професія сомельє» надають експертні оцінки виробникам

На кафедру біотехнології продуктів бродіння і виноробства звернулися представники ТМ «Коктебель» з метою проведення порівняльного дегустаційного аналізу власної продукції напівсолодких вин із винами подібного типу інших виробників студентами та спеціалістами кафедри. До дегустації були залучені випускники сертифікатної програми «Науково-практичні ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Випускники сертифікатної програми «Науково-практичні основи дегустації вин та професія сомельє» надають експертні оцінки виробникам 18 травня 2018

Харчовики-технологи – у світі мікроскопічних велетнів

«Щоб побачити величне – іноді достатньо лише мікроскопа». Під таким натхненним гаслом харчовики-технологи продовжують опановувати дисципліну «Мікробіологія для харчових технологій. Модуль 1. Загальна мікробіологія», відкриваючи для себе захопливий світ мікроорганізмів. Цього разу здобувачі групи ТХ-3-5 під час лабораторної роботи досліджували морф...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Харчовики-технологи – у світі мікроскопічних велетнів 13 листопада 2025

Вітаємо екологів із успішною акредитацією магістерської освітньої програми!

На останньому засіданні Національного агентства із забезпечення якості вищої освіти було прийнято рішення про акредитацію освітньо-професійної програми «Екологія, екоменеджмент та екоаудит» другого (магістерського) рівня вищої освіти (гарантка – доцентка кафедри екології та екоменеджменту Оксана Салавор). «За» проголосували всі 20 членів НАЗЯВО, пр...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Вітаємо екологів із успішною акредитацією магістерської освітньої програми! 03 грудня 2024