Н У Х Т

Організаційні зустрічі з першокурсниками відбуваються у навчальних підрозділах університету

15 вересня 2020

Організаційні зустрічі з першокурсниками відбуваються у навчальних підрозділах університету

16 вересня розпочинається навчання у цьогорічного студентського поповнення нашого університету. Карантинні обмеження продовжують коригувати наші плани, й у цьому році першокурсники і студенти-скороченики (випускники фахових коледжів, що вступили на скорочену форму навчання) залишилися без традиційної урочистої церемонії посвяти в студенти. Мало того, вливатися до студентських лав їм доводиться одразу в режим дистанційного навчання, оскільки з 14 вересня Київ віднесений до «помаранчевої» зони епідемічної небезпеки, і керівництво НУХТ, дбаючи про здоров’я і безпеку наших здобувачів, прийняло рішення на найближчі два тижні перейти на дистанційну форму навчання. Але покинути наших «першачків» самостійно розбиратися з усіма нюансами студентства, звичайно ж, ніхто не збирався. Тому, організаційні зустрічі з керівництвом навчальних підрозділів, завідувачами випускових кафедр і кураторами відбулися, як і мало бути. Їх тільки довелося підлаштувати під вимоги сьогодення – розвести у часі й розділити здобувачів на малі групи. Та ніхто не лишився поза увагою!

14 вересня зі своїми новими студентами зустрічалися і тепло вітали їх у родині НУХТ декан факультету автоматизації і комп’ютерних систем Андрій Форсюк і директор Навчально-наукового інституту економіки і управління Олег Шеремет, а також завідувачі кафедр, викладачі й молодші куратори груп (студенти старших курсів) цих структурних підрозділів.

Хто у якій групі навчатиметься, де знайти електронний розклад занять, як отримати доступ до нього і до платформи дистанційного навчання, як там зорієнтуватися, у кого, коли і яким чином консультуватися – на усі ці і багато інших своїх запитань отримали вичерпні відповіді і усі необхідні контакти здобувачі першого та третього (скороченого) курсів. Тепер вони мають усю інформацію, необхідну для початку навчання, і відчувають підтримку, яка так важлива у перші дні адаптації в новому навчальному закладі. Бажаємо успіху нашим новачкам! Все у вас буде добре!

Опублікований: 15-09-2020
Читайте також:
Кулінарна майстерність зі впровадженням сучасних ресторанних технологій здобувачів спеціальності «Готельно-ресторанна справа»

Незважаючи на умови сьогодення, здобувачі освіти спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» третього року навчання продовжують активно прокачувати свою кулінарну майстерність. Для участі в Кулінарному діджитал-конкурсі «Масниця-Fest 2023» факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу імені проф. В.Ф. Доценка, за активної підтримки з...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Кулінарна майстерність зі впровадженням сучасних ресторанних технологій здобувачів спеціальності «Готельно-ресторанна справа» 15 березня 2023

Цікаві бізнес-ігри здобувачів кафедри економіки і права

Навчання в нашому університеті – це не лише заняття та лекції, а і цікаві ігри бізнесового характеру, метою яких є розвиток навичок і здібностей з роботи в команді, застосування отриманих знань на практиці: ведення економічного аналізу, фінансових розрахунків, інвестування капіталу, підрахунку доходів та витрат і багато іншого. Спільно із ведучою ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Цікаві бізнес-ігри здобувачів кафедри економіки і права 10 жовтня 2023

Кафедра фінансів додала чергове досягнення у скарбничку своїх перемог

Студенти-фінансисти ІV курсу Сергій Бухарєв і Сєвда Керімова взяли участь у ІІ етапі Всеукраїнської студентської олімпіади з дисципліни «Фінанси», який відбувся на базі ДВНЗ «Придніпровська державна академія будівництва та архітектури» (м. Дніпро) 23-25 травня 2018 року. До складу журі була запрошена завідувач кафедри фінансів, професор Лада Шіріня...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Кафедра фінансів додала чергове досягнення у скарбничку своїх перемог 26 травня 2018

Досвід європейських країн вивчали викладачі Навчально-наукового інституту харчових технологій

Викладачі Навчально-наукового інституту харчових технологій, завідувач кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів Володимир Ковбаса, доцент кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів Інна Зінченко та доцент кафедри експертизи харчових продуктів Оксана Петруша стажувалися на кафедрі технології та якості продукції росл...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Досвід європейських країн вивчали викладачі Навчально-наукового інституту харчових технологій 25 червня 2019