Н У Х Т

Організаційні зустрічі з першокурсниками відбуваються у навчальних підрозділах університету

15 вересня 2020

Організаційні зустрічі з першокурсниками відбуваються у навчальних підрозділах університету

16 вересня розпочинається навчання у цьогорічного студентського поповнення нашого університету. Карантинні обмеження продовжують коригувати наші плани, й у цьому році першокурсники і студенти-скороченики (випускники фахових коледжів, що вступили на скорочену форму навчання) залишилися без традиційної урочистої церемонії посвяти в студенти. Мало того, вливатися до студентських лав їм доводиться одразу в режим дистанційного навчання, оскільки з 14 вересня Київ віднесений до «помаранчевої» зони епідемічної небезпеки, і керівництво НУХТ, дбаючи про здоров’я і безпеку наших здобувачів, прийняло рішення на найближчі два тижні перейти на дистанційну форму навчання. Але покинути наших «першачків» самостійно розбиратися з усіма нюансами студентства, звичайно ж, ніхто не збирався. Тому, організаційні зустрічі з керівництвом навчальних підрозділів, завідувачами випускових кафедр і кураторами відбулися, як і мало бути. Їх тільки довелося підлаштувати під вимоги сьогодення – розвести у часі й розділити здобувачів на малі групи. Та ніхто не лишився поза увагою!

14 вересня зі своїми новими студентами зустрічалися і тепло вітали їх у родині НУХТ декан факультету автоматизації і комп’ютерних систем Андрій Форсюк і директор Навчально-наукового інституту економіки і управління Олег Шеремет, а також завідувачі кафедр, викладачі й молодші куратори груп (студенти старших курсів) цих структурних підрозділів.

Хто у якій групі навчатиметься, де знайти електронний розклад занять, як отримати доступ до нього і до платформи дистанційного навчання, як там зорієнтуватися, у кого, коли і яким чином консультуватися – на усі ці і багато інших своїх запитань отримали вичерпні відповіді і усі необхідні контакти здобувачі першого та третього (скороченого) курсів. Тепер вони мають усю інформацію, необхідну для початку навчання, і відчувають підтримку, яка так важлива у перші дні адаптації в новому навчальному закладі. Бажаємо успіху нашим новачкам! Все у вас буде добре!

Опублікований: 15-09-2020
Читайте також:
Вічна пам'ять колезі!

З глибоким сумом і скорботою сповіщаємо, що 17 липня 2025 року на 86-му році обірвалося життя професора кафедри технології цукру і підготовки води Логвіна Володимира Матвійовича. Пішла з життя щира, порядна і добра людина, великий педагог і науковець. У цей болісний час колектив кафедри приносить щирі співчуття родині Володимира Матвійовича. Ми вс...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Вічна пам'ять колезі! 18 липня 2025

Викладачка кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів представила результати досліджень на наукових заходах у Польщі

Нещодавно доцентка кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів Інна Бобель взяла участь у двох конференціях в Жешувському університеті (Польща) – міжнародній «Human-Nutrition-Environment» («Середовище харчування людини»)та національній «Jakość Życia w Bio-, Tech- i Ekosystemach» («Якість життя в біо-, техно- та екосистемах»). Конфере...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Викладачка кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів представила результати досліджень на наукових заходах у Польщі 22 листопада 2023

Успішний попередній захист дисертаційного дослідження на кафедрі готельно-ресторанної справи

На кафедрі готельно-ресторанної справи відбувся попередній розгляд дисертаційної роботи «Удосконалення технології борошняних кондитерських виробів з нетрадиційною рослинною сировиною» асистентки Юлії Мирошник. Науковий керівник роботи – д.т.н., професор Віктор Доценко. Юлія Мирошник представила результати досліджень технології масляних бісквітних ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Успішний попередній захист дисертаційного дослідження на кафедрі готельно-ресторанної справи 02 лютого 2021

Заочники-бакалаври освітньо-професійної програми «Туризм» розпочали захисти кваліфікаційних робіт

17 лютого 2022 року на факультеті  готельно-ресторанного та туристичного бізнесу імені проф. В.Ф. Доценка розпочалися захисти кваліфікаційних робіт на здобуття освітнього ступеня «Бакалавр» здобувачів заочної форми навчання за освітньо-професійною програмою «Туризм». У зв’язку з карантинними обмеженнями захисти відбувалися дистанційно, в режимі від...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Заочники-бакалаври освітньо-професійної програми «Туризм» розпочали захисти кваліфікаційних робіт 18 лютого 2022