Н У Х Т

Вебінар people-менеджерки мережі «FastCTO» для аспірантів і менеджерів-ейчарів

04 травня 2023

Вебінар people-менеджерки мережі «FastCTO» для аспірантів і менеджерів-ейчарів

3 травня 2023 року відбувся вебінар «Виклики сучасного ринку праці. Управління персоналом на прикладі бостонської ІТ-компанії», який провела people manager at FastCTO Puerto de la Cruz (Canary Islands, Spain) Ольга Садула.

У заході активну участь взяли аспіранти економічних спеціальностей та здобувачі освітніх рівнів «бакалавр» і «магістр» освітньо-професійної програми «Менеджмент персоналу» нашого університету.

Cпікерка поділилася своїм баченням сучасного міжнародного ринку праці для спеціалістів різних спеціальностей, у тому числі і економічних. Розповіла про унікальну та цікаву модель функціонування бізнесу в мережі «FastCTO», яка виступає засновниками, радниками, керівниками та інвесторами. Зокрема,на прикладі бостонської ІТ-компанії продемонструвала, як команда «FastCTO» допомагає стартапам, зіставляючи їх із справжніми досвідченими технічними директорами, створює команду розробників ‒ іноді з внутрішніми розробниками, а іноді з Upwork.

Фахівчиня акцентувала увагу здобувачів на особливостях пошуку роботи на міжнародному ринку праці: сучасній ситуації з вакансіями, затребуваних посадах і обов’язковій вимозі для кандидатів ‒ знанні іноземної мови. Для здобувачів цікаво було дізнатися про можливості використання штучного інтелекту, зокрема ChatGPT, в навчанні і роботі. Зокрема, на основних аспектах, які потребують уваги при інтерв’ю з роботодавцями, та написанні резюме кандидата на вакантну посаду.

Пані Ольга надала відповіді на численні питання здобувачів: про власний досвід працевлаштування в компанії «FastCTO», різницю між посадами «People manager» і «HR-manager», можливі форми оплати праці та ін.

Викладачі і здобувачі освіти щиро вдячні Ользі Садулі за інформативний вебінар, бажають професійного розвитку в HR-cфері і чекають на нові спільні творчі зустрічі!

Опублікований: 04-05-2023
Читайте також:
Фудтренди та мейнстріми ресторанного бізнесу: що має знати сучасний маркетолог

У Навчально-науковому інституті економіки і управління тривають планові відкриті заняття. Нещодавно відбулася відкрита лекція доцентки кафедри маркетингу Світлани Ткачук з дисципліни «Маркетинг в галузях і сферах діяльності». Враховуючи специфіку університету, в межах цього курсу цілий змістовий модуль присвячений маркетингу в сфері харчування. Тем...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Фудтренди та мейнстріми ресторанного бізнесу: що має знати сучасний маркетолог 28 лютого 2023

Кулінарний конкурс «Смачно. FOOD» серед магістрантів спеціальності  «Готельно-ресторанна справа»

У рамках навчальної дисципліни «Інноваційні ресторанні технології» за ініціативи старости групи, відмінника навчання й активіста Ігоря Радька відбувся кулінарний конкурс «Смачно. FOOD» серед магістрантів академічної групи ГС-1-4М спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа». У технологічній лабораторії кафедри готельно-ресторанної справи учасник...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Кулінарний конкурс «Смачно. FOOD» серед магістрантів спеціальності «Готельно-ресторанна справа» 24 травня 2019

На кафедру біотехнології і мікробіології завітали представники компанії «BioTestLab»

На кафедру біотехнології і мікробіології завітали представники компанії «BioTestLab», які запрошували студентів старших курсів на офіційне працевлаштування. «BioTestLab» – єдиний в Україні приватний виробник широкої лінійки ветеринарних імунобіологічних препаратів: вакцин для птахів, кроликів, свиней, великої рогатої худоби та діагностичних тест-с...

ЧИТАТИ ДАЛІ

На кафедру біотехнології і мікробіології завітали представники компанії «BioTestLab» 28 березня 2018

Алгоритм дій вступників, що потрапляють під весняний призов цього року

Серед питань, що турбують вступників на вищі рівні освіти, одне з чільних місць займає процедура весняного призову цього року, який був відтермінований через карантин. Зазвичай, ті, хто завершував навчання в поточному навчальному році не потрапляли під весняний призов, а якщо продовжували навчання (вступали на вищі рівні освіти), то не потрапляли ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Алгоритм дій вступників, що потрапляють під весняний призов цього року 04 серпня 2020