Н У Х Т

Вебінар people-менеджерки мережі «FastCTO» для аспірантів і менеджерів-ейчарів

04 травня 2023

Вебінар people-менеджерки мережі «FastCTO» для аспірантів і менеджерів-ейчарів

3 травня 2023 року відбувся вебінар «Виклики сучасного ринку праці. Управління персоналом на прикладі бостонської ІТ-компанії», який провела people manager at FastCTO Puerto de la Cruz (Canary Islands, Spain) Ольга Садула.

У заході активну участь взяли аспіранти економічних спеціальностей та здобувачі освітніх рівнів «бакалавр» і «магістр» освітньо-професійної програми «Менеджмент персоналу» нашого університету.

Cпікерка поділилася своїм баченням сучасного міжнародного ринку праці для спеціалістів різних спеціальностей, у тому числі і економічних. Розповіла про унікальну та цікаву модель функціонування бізнесу в мережі «FastCTO», яка виступає засновниками, радниками, керівниками та інвесторами. Зокрема,на прикладі бостонської ІТ-компанії продемонструвала, як команда «FastCTO» допомагає стартапам, зіставляючи їх із справжніми досвідченими технічними директорами, створює команду розробників ‒ іноді з внутрішніми розробниками, а іноді з Upwork.

Фахівчиня акцентувала увагу здобувачів на особливостях пошуку роботи на міжнародному ринку праці: сучасній ситуації з вакансіями, затребуваних посадах і обов’язковій вимозі для кандидатів ‒ знанні іноземної мови. Для здобувачів цікаво було дізнатися про можливості використання штучного інтелекту, зокрема ChatGPT, в навчанні і роботі. Зокрема, на основних аспектах, які потребують уваги при інтерв’ю з роботодавцями, та написанні резюме кандидата на вакантну посаду.

Пані Ольга надала відповіді на численні питання здобувачів: про власний досвід працевлаштування в компанії «FastCTO», різницю між посадами «People manager» і «HR-manager», можливі форми оплати праці та ін.

Викладачі і здобувачі освіти щиро вдячні Ользі Садулі за інформативний вебінар, бажають професійного розвитку в HR-cфері і чекають на нові спільні творчі зустрічі!

Опублікований: 04-05-2023
Читайте також:
Курс «Life Cycle Thinking» від Vilnius Gediminas Technological University: здобувачі-біотехнологи рекомендують

Здобувачки третього курсу освітньо-професійної програми «Біотехнології: фармацевтична, промислова, харчова, природоохоронна» пройшли курс «Life Cycle Thinking» від Vilnius Gediminas Technological University. Студентки дізналися про життєвий цикл, який включає в себе екологічне, соціальне та економічне оцінювання і розуміння впливу продукту або пос...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Курс «Life Cycle Thinking» від Vilnius Gediminas Technological University: здобувачі-біотехнологи рекомендують 24 червня 2024

Дуальна освіта – від ідеї до диплома

28 січня 2025 р. професор кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції Олег Кузьмін та асистентка кафедри Марія Омельченко взяли участь у зустрічі спільноти освітян Tech Educators Community, присвяченій актуальним питанням дуальної освіти. Захід об’єднав представників закладів вищої освіти та бізнесу для обговорення ефективних моделей спі...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Дуальна освіта – від ідеї до диплома 30 січня 2025

Викладачі кафедри фізики підвищили кваліфікацію у Національній академії педагогічних наук України

Двоє викладачів кафедри фізики Світлана Літвинчук і Наталія Медвідь завершили останній етап курсів підвищення кваліфікації у Центральному інституті післядипломної педагогічної освіти Державного вищого навчального закладу «Університет менеджменту освіти» Національної академії педагогічних наук України. У процесі навчання з квітня по листопад 2018 р...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Викладачі кафедри фізики підвищили кваліфікацію у Національній академії педагогічних наук України 07 грудня 2018

Новітні розробки у технологіях аюрведичних харчових продуктів

На кафедрі технології ресторанної і аюрведичної продукції 18 лютого за участю трьох випускових кафедр – технології хлібопекарських і кондитерських виробів, технології молока і молочних продуктів, технології м’яса і м’ясних продуктів відбувся міжкафедральний захист кваліфікаційних робіт зі спеціальності 181 «Харчові технології», освітньо-професійних...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Новітні розробки у технологіях аюрведичних харчових продуктів 19 лютого 2021