Н У Х Т

Традиційний Ярмарок вакансій «НУХТ ОСІНЬ»: пропозиції 2019 року

14 november 2019

Традиційний Ярмарок вакансій «НУХТ ОСІНЬ»: пропозиції 2019 року

14 листопада в університеті відбувся традиційний Ярмарок вакансій «НУХТ ОСІНЬ», на якому наші студенти отримали можливість поспілкуватися з фахівцями найкращих підприємств, дізнатися про критерії відбору персоналу та подати своє резюме на відкриті вакансії.

Ярмарок уже став помітною подією і збирає все більше учасників, які користуються можливістю представити свої підприємства, провести тренінги і майстер-класи для усіх бажаючих і, можливо, знайти саме своїх працівників.

Роботу Ярмарку відкрив перший проректор Володимир Яровий, який тепло привітав учасників і гостей заходу й висловив щиру вдячність провідним вітчизняним роботодавцям за увагу до освіти, допомогу у підготовці фахівців та висловив сподівання на подальшу плідну й взаємовигідну співпрацю. У церемонії відкриття заходу взяли участь проректор з наукової роботи Олександр Шевченко, проректор з науково-педагогічної та виховної роботи Лариса Арсеньєва, директори навчально-наукових інститутів і декани факультетів, співробітники Центру моніторингу якості та координації освітньої діяльності університету, які й організували захід

Свої вакансії, умови роботи, перспективи кар’єрного зростання презентували Прем’єр Експо, Житомирський м’ясокомбінат, Новофарм Біосинтез, МЕТРО КЕШ ЕНД КЕРІ УКРАЇНА, ПриватБанк, Нестле Україна, Телерадіокомпанія «Студія 1+1», il Molino, PepsiCo, Coca-Cola HBC Ukraine Armenia Moldova, тютюнова компанія«В.А.Т.-Прилуки», Сільпо-Фуд, CRH Україна, МХП, Телесвіт «Воля», АБІНБЕВ ЕФЕС УКРАЇНА, Золотий коровай, БІО ХЛІБ, Провінція Плюс, Інтергеоком, Sun One agency, Юнілівер Україна, ЛУЇ ДРЕЙФУС КОМПАНІ УКРАЇНА, Лантманнен Акса, ҐУДВЕЛЛІ УКРАЇНА, Ашан Україна Гіпермаркет, Вентиляційні системи, Еколан Інгредієнти, ДО ЕНД КО КИЇВ, Штайнер Україна, ТЕРРА ФУД, Золотоніський маслоробний комбінат, ЮНІВЕРСАЛ ФІШ КОМПАНІ, Маресто Україна, UniSkill, Фудком, ХедХантер..

Генеральними спонсорами виступили: ТОВ «Домінос Піца Юкрейн», ПрАТ «КИЇВХЛІБ», ПрАТ «Володимир-Волинська птахофабрика», Академія Aclima, ТОВ «Чанта Маунт», ТОВ «БІСКОТТІ».

Сподіваємося, що відвідавши Ярмарок, наші студенти дізналися багато нового й тепер знають, якими навичками потрібно володіти, щоб отримати роботу в умовах жорстокої конкуренції на ринку праці.

Published on: 14-11-2019
Read also:
Червоне, то – любов!

14 жовтня 2025 року викладачі, студенти та аспіранти НУХТ долучилися до надважливої ініціативи Профкому університету – Дня донора НУХТ! Під час ведення активних бойових дій Збройними Силами України по відсічі збройної агресії зберігається нагальна потреба у крові та її компонентах для лікування важкопоранених військовослужбовців. 65 небайдужих НУ...

READ YOURSELF

Червоне, то – любов! 15 october 2025

Стартував вступ до аспірантури НУХТ для здобуття ступеня «Доктор філософії»

Сьогодні розпочалося приймання документів від вступників до аспірантури для здобуття наукового ступеня «Доктор філософії». У 2022 році в нашому університеті оголошений прийом до аспірантури за спеціальностями: 051 «Економіка», 073 «Менеджмент», 075 «Маркетинг», 102 «Хімія»,133 «Галузеве машинобудування», 141 «Електроенергетика, електротехніка та е...

READ YOURSELF

Стартував вступ до аспірантури НУХТ для здобуття ступеня «Доктор філософії» 01 august 2022

Обговорення поточного виконання планів навчання майбутніх докторів філософії на кафедрі технології м'яса і м'ясних продуктів

У процесі моніторингу виконання індивідуальних планів для оцінювання якості навчання здобувачів освітнього ступеня «Доктор філософії» за спеціальністю 181 «Харчові технології», освітньо-науковою програмою «Харчові технології» на кафедрі технології м'яса і м'ясних продуктів проведений науковий семінар, на якому аспіранти кафедри першого і другого ро...

READ YOURSELF

Обговорення поточного виконання планів навчання майбутніх докторів філософії на кафедрі технології м'яса і м'ясних продуктів 15 march 2023

Відбулося розширене засідання вченої ради Навчально-наукового інституту харчових технологій

20 червня відбулося розширене засідання вченої ради Навчально-наукового інституту харчових технологій НУХТ (ННІ ХТ), участь у якому крім членів вченої ради інституту, взяли також усі бажаючі викладачі та допоміжний персонал кафедр. Відкрила засідання голова вченої ради інституту, директор ННІ ХТ Оксана Кочубей-Литвиненко, яка привітала присутніх і...

READ YOURSELF

Відбулося розширене засідання вченої ради Навчально-наукового інституту харчових технологій 20 june 2019