Н У Х Т

Фахівці «Retail Group Ukraine» відзначають практичну цінність бакалаврських робіт випускників кафедри технології оздоровчих продуктів

21 june 2019

Фахівці «Retail Group Ukraine» відзначають практичну цінність бакалаврських робіт випускників кафедри технології оздоровчих продуктів

На кафедрі технології оздоровчих продуктів відбулося чотири засідання із захистів дипломних проектів і дипломних робіт випускників-бакалаврів денної форми навчання за напрямом підготовки «Харчові технології та інженерія» та одне засідання із захистів дипломних проектів бакалаврів заочної форми навчання за спеціальністю «Харчові технології».

Екзаменаційну комісію очолила завідувач кафедри технології оздоровчих продуктів, професор, д.т.н Галина Сімахіна. До складу комісії також увійшли доценти цієї ж кафедри: к.т.н. Ірина Гойко, к.т.н Алла Башта та к.х.н. Наталія Стеценко і асистент кафедри Тетяна Мартиненко (секретар ЕК).

За період роботи Екзаменаційної комісії були розглянуті 35 дипломних проектів і 6 дипломних робіт. Усі студенти отримали позитивні оцінки, в тому числі «відмінно» – 18 осіб, «добре» – 14 осіб, «задовільно» – 6 осіб.

Кращими дипломними роботами були визнані роботи 3 студентів денної форми навчання: Олександра Висоцького, який під керівництвом професора Галини Сімахіної підготував дипломну роботу «Удосконалення способу отримання безглютенового печива на основі рисового та гречаного борошна», а також Олени Дячук (тема дипломної роботи – «Удосконалення способу виробництва мармеладу функціонального призначення з додаванням пюре йошти та обліпихи») та Вероніки Мартинюк (тема дипломної роботи – «Удосконалення способу виробництва хлібців оздоровчого призначення з використанням гречаного борошна та чуфи», науковий керівник – доцент Світлана Бажай-Жежерун).

Серед студентів заочної форми навчання комісія одноголосно визначила кращий дипломний проект «Проект виробництва йогурту збагаченого пюре чорниці, насінням льону та екстрактом стевії», який підготувала Тетяна Харченко під керівництвом доцента Наталії Стеценко.

Також на захисті були присутні представники компанії «Retail Group Ukraine», які, прослухавши доповіді наших студентів, запропонували їм роботу за фахом – технолога з виробництва продуктів оздоровчого призначення.

Усі дипломні проекти та роботи виконані з використанням наукових розробок кафедри та інших науково-дослідних організацій і містять конкретні заходи щодо створення широкого спектру продуктів оздоровчої дії, використання вторинних сировинних ресурсів, впровадження безвідходних і маловідходних технологій, охорони навколишнього середовища.

Дипломні проекти студентів також містять розділи з науково-дослідної роботи, техніко-хімічного контролю сировини і готових продуктів і включають технологічні розрахунки основної та допоміжної сировини з використанням обчислювальної техніки.

Бажаємо бакалаврам подальших творчих успіхів і чекаємо їх у приймальній комісії для продовження навчання у магістратурі!

 

Published on: 21-06-2019
Read also:
Гостьова лекція про вакцини – суперсилу сучасної медицини

Нещодавно у межах дисципліни «Новітні напрями у біотехнології та фармації» запрошений експерт Роман Миколаєнко прочитав гостьову лекцію, присвячену вакцинам, для магістрантів освітньої програми «Промислова та фармацевтична біотехнологія». Доповідь фахівця була надзвичайно інформативною та охопила широкий спектр питань. Лектор розпочав із історично...

READ YOURSELF

Гостьова лекція про вакцини – суперсилу сучасної медицини 18 february 2025

Магістранти ОП «Технології дієтичної та аюрведичної харчової продукції» – переможці конкурсу стартапів

Магістранти факультету ГРТБ імені проф. В.Ф. Доценка спеціальності 181 «Харчові технології», освітньої програми «Технології дієтичної та аюрведичної харчової продукції» Анатолій Кравченко і Тетяна Потієнко – переможці Міжнародного студентського конкурсу стартапів «TourSystemUkrChallenge» 2025. У першому турі конкурсу брали участь 85 стартап-проєкт...

READ YOURSELF

Магістранти ОП «Технології дієтичної та аюрведичної харчової продукції» – переможці конкурсу стартапів 04 april 2025

Мовний батл про академічну доброчесність для першокурсників менеджерів персоналу

12 жовтня 2023 року відбулася зустріч викладачок кафедри економіки праці та менеджменту, гарантки, професорки Олени Драган і кураторки, доцентки Ліани Мазник зі здобувачами-першокурсниками освітньо-професійної програми «Менеджмент персоналу» освітнього ступеня «Бакалавр» щодо питань дотримання академічної доброчесності при здобутті освіти в НУХТ. ...

READ YOURSELF

Мовний батл про академічну доброчесність для першокурсників менеджерів персоналу 16 october 2023

Коло партнерів розширюється

У жовтні 2022 року за ініціативи ректора Олександра Шевченка та ректорки Луцького національного технічного університету Ірини Вахович, спираючись на інтереси взаємовигідного співробітництва у галузі науки і освіти та з метою подальшого розвитку науково-дослідної роботи, укладений договір про співробітництво між нашими закладами освіти. Співробітни...

READ YOURSELF

Коло партнерів розширюється 31 october 2022