Н У Х Т

Серед баз практик четвертокурсників-біотехнологів не лише фармацевтичні, а й провідні харчові підприємства

05 february 2019

Серед баз практик четвертокурсників-біотехнологів не лише фармацевтичні, а й провідні харчові підприємства

Четвертокурсники продовжують закріплювати знання, здобуті на кафедрі біотехнології і мікробіології на технологічній та переддипломній практиці. Адже практика – це закріплення студентами навичок і знань, та є складовою частиною захисту диплому.

Студенти-біотехнологи мають можливість проходити технологічну та переддипломну практику не лише на фармацевтичних заводах, а й на провідних підприємствах харчової промисловості України. Ось і Вікторія Світлична, Олександр Пазюк, Олександр Сухоставський, Віталій Басанець, Маргарита Маркович і Софія Процюк обрали для проходження практики ПрАТ «Київський маргариновий завод», який випускає маргаринову та майонезну продукцію і надає послуги по переробленню олії.

Київський маргариновий завод був створений у 1949 році, а нині – це одне з провідних підприємств олієжирової галузі з потужністю виробництва рафінованої олії 64,8 тис. тон на рік. Також завод виробляє 48,6 тис. тон маргаринової і 7,9 тис. тон майонезної продукції і постійно розширює асортимент продукції та підтримує її високу якість, що забезпечує хорошу репутацію у споживачів.

На підприємстві наших практикантів привітно зустріла директор з управління персоналом Наталія Боровик. Вона пояснила план проходження практики, після чого студенти вирушили знайомитися з роботою заводу. Головний технолог підприємства докладно розповів і продемонстрував роботу усіх ланок – студенти побачили, як працює обладнання, яке вони малювали на своїх апаратурних схемах, дізналися, як полегшує роботу систем автоматизація всіх операцій на виробництві, побували у лабораторіях, де щодня перевіряється якість продукції. Практикантам продемонстрували, як виготовляються маргаринова продукція, гірчиця, олія та майонези в різних упаковках.

Майбутні фахівці пересвідчилися – якість продукції «Олком» завжди відповідає своєму часу. Незважаючи на те, що компанію не можна назвати молодою, її виробництво постійно переоснащується відповідно до останніх тенденцій ринку.

Побачивши, все те, що вивчали в університеті наяву – як працює обладнання, як організоване виробництво, студенти не приховували емоцій. Тепер вони зі впевненістю заявляють, що це перевірена та якісна продукція, й «Олком» – буде їх STYLE життя.

Published on: 05-02-2019
Read also:
Чергова спортивна перемога першокурсника-біотехнолога

3-4 грудня 2022 року у Полтавській області відбувся відкритий особистий чемпіонат Лубенської територіальної громади зі спортивного орієнтування, присвячений Дню Збройних Сил України, участь у якому взяв здобувач освіти І курсу факультету біотехнології та екологічного контролю Максим Клименко. Організаторами змагань виступили сектор з питань фізичн...

READ YOURSELF

Чергова спортивна перемога першокурсника-біотехнолога 07 december 2022

Досягнуто домовленості щодо академічної мобільності здобувачів кафедри технології м’яса і м’ясних продуктів

Розширюючи партнерські зв’язки із зарубіжними колегами за спеціалізацією кафедри технології м'яса і м'ясних продуктів, завідувач кафедри, професор Василь Пасічний та відповідальний за практичну підготовку студентів, доцент Олег Галенко пройшли короткострокове стажування в компанії «Goodvalley» – другому за продуктивністю виробництва свинини м'ясопе...

READ YOURSELF

Досягнуто домовленості щодо академічної мобільності здобувачів кафедри технології м’яса і м’ясних продуктів 24 january 2020

Для здобувачів спеціальності «Міжнародні економічні відносини» вийшов підручник англійською мовою

Для здобувачів спеціальності «Міжнародні економічні відносини» підготовлені підручники «Міжнародні економічні відносини» українською та англійською мовами (автори – професорка Світлана Гуткевич, доцент Олег Шеремет, доцентка Марина Хмара). В умовах глобалізації міжнародні економічні відносини формуються на основі змін структури міжнародної торгівл...

READ YOURSELF

Для здобувачів спеціальності «Міжнародні економічні відносини» вийшов підручник англійською мовою 28 october 2021

Лауреатом премії Київського міського голови стала четвертокурсниця кафедри технології молока і молочних продуктів [ожидает перевода]

Студенти кафедри технології молока і молочних продуктів не тільки проявляють себе в навчальному процесі, а також є лідерами та переможцями у хакатонах, наукових гуртках, конкурсах як університетських, так і міжнародних. Цього разу студентка 4 курсу групи МО-4-2 Валерія Скуйбіда стала лауреатом премії Київського міського голови за особливі досягнен...

READ YOURSELF

Лауреатом премії Київського міського голови стала четвертокурсниця кафедри технології молока і молочних продуктів [ожидает перевода] 25 june 2019