Н У Х Т

Серед баз практик четвертокурсників-біотехнологів не лише фармацевтичні, а й провідні харчові підприємства

05 лютого 2019

Серед баз практик четвертокурсників-біотехнологів не лише фармацевтичні, а й провідні харчові підприємства

Четвертокурсники продовжують закріплювати знання, здобуті на кафедрі біотехнології і мікробіології на технологічній та переддипломній практиці. Адже практика – це закріплення студентами навичок і знань, та є складовою частиною захисту диплому.

Студенти-біотехнологи мають можливість проходити технологічну та переддипломну практику не лише на фармацевтичних заводах, а й на провідних підприємствах харчової промисловості України. Ось і Вікторія Світлична, Олександр Пазюк, Олександр Сухоставський, Віталій Басанець, Маргарита Маркович і Софія Процюк обрали для проходження практики ПрАТ «Київський маргариновий завод», який випускає маргаринову та майонезну продукцію і надає послуги по переробленню олії.

Київський маргариновий завод був створений у 1949 році, а нині – це одне з провідних підприємств олієжирової галузі з потужністю виробництва рафінованої олії 64,8 тис. тон на рік. Також завод виробляє 48,6 тис. тон маргаринової і 7,9 тис. тон майонезної продукції і постійно розширює асортимент продукції та підтримує її високу якість, що забезпечує хорошу репутацію у споживачів.

На підприємстві наших практикантів привітно зустріла директор з управління персоналом Наталія Боровик. Вона пояснила план проходження практики, після чого студенти вирушили знайомитися з роботою заводу. Головний технолог підприємства докладно розповів і продемонстрував роботу усіх ланок – студенти побачили, як працює обладнання, яке вони малювали на своїх апаратурних схемах, дізналися, як полегшує роботу систем автоматизація всіх операцій на виробництві, побували у лабораторіях, де щодня перевіряється якість продукції. Практикантам продемонстрували, як виготовляються маргаринова продукція, гірчиця, олія та майонези в різних упаковках.

Майбутні фахівці пересвідчилися – якість продукції «Олком» завжди відповідає своєму часу. Незважаючи на те, що компанію не можна назвати молодою, її виробництво постійно переоснащується відповідно до останніх тенденцій ринку.

Побачивши, все те, що вивчали в університеті наяву – як працює обладнання, як організоване виробництво, студенти не приховували емоцій. Тепер вони зі впевненістю заявляють, що це перевірена та якісна продукція, й «Олком» – буде їх STYLE життя.

Опублікований: 05-02-2019
Читайте також:
Почесною грамотою голови Голосіївської РДА відзначена голова студради факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу

Міжнародний день студента – улюблене свято студентів, напевно, ще й тому, що як і на кожне свято, у цей день вони отримують подарунки і нагороди. І хоч цьогорічний День студента відзначався з певними обмеженнями, без подарунків наші найактивніші й найкращі здобувачі не лишилися. Зокрема, Голосіївська районна в місті Києві державна адміністрація не...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Почесною грамотою голови Голосіївської РДА відзначена голова студради факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу 20 листопада 2020

50 років спеціальності «Автоматизація та комп’ютерно-інтегровані технології» відзначили у Полтавському коледжі харчових технологій НУХТ

З 19 по 23 березня 2018 року в Полтавському коледжі харчових технологій НУХТ відбувся тиждень фахової комісії зі спеціальності «Автоматизація та комп’ютерно-інтегровані технології», у якому активну участь взяли студенти І-ІV курсів. 19 березня відбувся конкурс «Кращий електромеханік 2018». Цей конкурс вперше провели у 1981 році, а тепер він став т...

ЧИТАТИ ДАЛІ

50 років спеціальності «Автоматизація та комп’ютерно-інтегровані технології» відзначили у Полтавському коледжі харчових технологій НУХТ 26 березня 2018

Смаколики до свята від сумчан

14 жовтня українці святкують одразу три свята – Свято Покрови Пресвятої Богородиці, День українського козацтва, і дуже молоде свято День захисників і захисниць України. Нині широкомасштабне вторгнення російських військ змусило кожну українську родину зустрічати свято з особливим трепетом, символізмом і надією. Ми усі прагнемо миру, чекаємо на Пере...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Смаколики до свята від сумчан 17 жовтня 2022

З нагоди року Китаю в Україні

2019 рік оголошений роком Китаю в Україні. Китай – країна з багатою історією і культурою, де співіснують різні релігії, а мистецтво зародилося, як частина релігійних церемоній та ритуалів. Це країна з багатими традиціями медицини, ткання і вишивання, національної кухні. Особливий внесок країна зробила у світовий розвиток науки та техніки. У науков...

ЧИТАТИ ДАЛІ

З нагоди року Китаю в Україні 07 лютого 2019