Н У Х Т

З нагоди року Китаю в Україні

07 лютого 2019

З нагоди року Китаю в Україні

2019 рік оголошений роком Китаю в Україні. Китай – країна з багатою історією і культурою, де співіснують різні релігії, а мистецтво зародилося, як частина релігійних церемоній та ритуалів. Це країна з багатими традиціями медицини, ткання і вишивання, національної кухні. Особливий внесок країна зробила у світовий розвиток науки та техніки.

У науковому читальному залі Науково-технічної бібліотеки університету розпочала роботу постійно діюча книжкова виставка «Китай. Історія. Культура», присвячена цій цікавій і таємничій країні. Виставка буде експонуватися до кінця року.

Опублікований: 07-02-2019
Читайте також:
Викладачі університету інтегруються до міжнародної наукової спільноти

Згідно з робочим планом спільного українсько-австрійського проєкту на 2021-2022 рр. «Використання ферментативних методів для сталого виробництва рослинної олії», що фінансується відділом міжнародних зв'язків Австрійської Академії наук і Міністерством освіти і науки України, відбувся візит завідувачки кафедри технології жирів, хімічних технологій ха...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Викладачі університету інтегруються до міжнародної наукової спільноти 23 грудня 2022

Ще одна перемога здобувачки-менеджерки персоналу у Всеукраїнському конкурсі кваліфікаційних робіт!

На базі Київського національного університету технологій та дизайну відбулася підсумкова конференція Всеукраїнського конкурсу кваліфікаційних робіт студентів за спеціальністю 073 «Менеджмент» (спеціалізацій «Менеджмент персоналу», «Менеджмент бізнес-структур»), де було представлено 120 робіт освітнього ступеня «бакалавр» і 67 робіт освітнього ступе...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Ще одна перемога здобувачки-менеджерки персоналу у Всеукраїнському конкурсі кваліфікаційних робіт! 26 жовтня 2023

Складні органічні сполуки на відкритій лекції доцента кафедри харчової хімії

Не зважаючи на військовий час і майже екстремальні умови навчання, викладачі нашого університету продовжують виконувати свій обов’язок на педагогічно-науковому фронті. Доцент кафедри харчової хімії Олександр Макаренко провів 13 лютого відкрите лекційне заняття на тему «Ліпіди» з дисципліни «Комплексна дисципліна. Хімія в харчових технологіях. Модул...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Складні органічні сполуки на відкритій лекції доцента кафедри харчової хімії 13 лютого 2023

Низку важливих питань розглянула вчена рада університету на плановому засіданні

Сьогодні, попри важку морально і фізично ніч, вчена рада університету зібралася на своє планове засідання й плідно попрацювала, розглянувши низку важливих питань. А розпочали, як завжди, з привітання членів ради, що відсвяткували дні народження між засіданнями, та вручення відзнак. Ректор Олександр Шевченко вручив нагрудний знак «Ветеран Націонал...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Низку важливих питань розглянула вчена рада університету на плановому засіданні 24 квітня 2025