Н У Х Т

Онлайн-вебінар від успішного випускника – найкращий мотиватор для здобувачів освіти

07 червня 2022

Онлайн-вебінар від успішного випускника – найкращий мотиватор для здобувачів освіти

2 червня 2022 року на кафедрі готельно-ресторанної справи відбувся онлайн-вебінар «Робота готельно-ресторанного комплексу «Надія» (м. Івано-Франківськ) в умовах війни» від випускника НУХТ, а нині фахівця ресторанного сервісу Володимира Гарасимчука.

На заході були також присутні викладачі та здобувачі освіти відокремленого структурного підрозділу «Івано-Франківський коледж ресторанного сервісу і туризму НУХТ».

Від фахівця-практика майбутні професіонали з готельно ресторанної справи отримали детальну характеристику готельно-ресторанного комплексу «Надія», дізналися про виклики сьогодення перед підприємствами гостинності у зв’язку з агресією рф на території України, нові умови роботи і реалізацію підтримки внутрішнього переміщених осіб. Гостьовий лектор наголосив, що «Надія» навіть у цей час активно розвивається: створюються нові робочі місця, удосконалюється меню в зв'язку з новою логістикою доставки харчових продуктів і напівфабрикатів.

Цікавий гостьовий лекторій відбувався у форматі питання-відповіді.

Наприкінці спікер запросив усіх присутніх відвідати заклад, розповів про можливість проходження практичної підготовки та пообіцяв провести екскурсію по найкращих місцях м. Івано-Франківська.

Організували захід в.о. завідувача кафедри готельно-ресторанної справи Лариса Шаран, завідувачка відділення з підготовки фахових молодших бакалаврів ВСП «Івано-Франківський фаховий коледж ресторанного сервісу і туризму НУХТ» Олеся Стахів,  доценти кафедри готельно-ресторанної справи Олександр Люлька, Ірина Дітріх, відповідальна за виховну роботу випускової кафедри, старша викладачка Аліна Ковтун, відповідальний від кафедри за профорієнтаційну роботу, асистент Артем Ущаповський, а також куратори академічних груп.

Навчальна практика здобувачів спеціальності 241 Готельно-ресторанна справа триває... До зустрічі в освітньому онлайн-просторі.

 

Опублікований: 07-06-2022
Читайте також:
Майстер-клас з приготування кави та капінг на кафедрі готельно-ресторанної справи

На запрошення голови культурно-мистецького сектору студентської ради факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу імені проф. В.Ф. Доценка і студентки 4 курсу кафедри готельно-ресторанної справи Діани Милки до університету завітав топ-бариста. Олександр Климчук – півфіналіст престижного чемпіонату «Ukrainian Nationals Cup Tasters’25», ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Майстер-клас з приготування кави та капінг на кафедрі готельно-ресторанної справи 01 листопада 2024

Здобувачі освіти продовжують підкріплювати набуті під час дистанційного навчання теоретичні знання практичними навичками

Здобувачі вищої освіти 3 курсу кафедри біотехнології продуктів бродіння і виноробства з лектором, доцентом Романом Мукоїдом відвідали молоді прогресивні підприємства «Школа пивоварів «АВС» та «Friday Brewery». Важливим аспектом при опануванні технічної спеціальності є проведення занять безпосередньо на виробництвах. Наші студенти використовують цю...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Здобувачі освіти продовжують підкріплювати набуті під час дистанційного навчання теоретичні знання практичними навичками 22 грудня 2020

Корисні інсайти від випускниці здобувачам освіти кафедри економіки праці та менеджменту

27 жовтня 2021 р. відбулася зустріч викладачів кафедри економіки праці та менеджменту й здобувачів вищої освіти першого, другого та третього рівнів (бакалаврів, магістрантів і докторів філософії), котрі навчаються за освітньо-професійними та освітньо-ніуковими програмами «Менеджмент», «Менеджмент персоналу» і «Менеджмент та адміністрування» із канд...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Корисні інсайти від випускниці здобувачам освіти кафедри економіки праці та менеджменту 28 жовтня 2021

Історія грошей – дослідження першоджерел

Днями студенти спеціальності «Фінанси, банківська справа та страхування» під керівництвом доцента Михайла Арича мали можливість якнайближче побачити історію розвитку фінансів, відвідавши Музей грошей Національного банку України. Автентичні знаки вартості від самих древніх часів до сучасних днів, що представлені у Музеї, показують всю глибину та рі...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Історія грошей – дослідження першоджерел 21 жовтня 2019