Н У Х Т

Онлайн-вебінар від успішного випускника – найкращий мотиватор для здобувачів освіти

07 червня 2022

Онлайн-вебінар від успішного випускника – найкращий мотиватор для здобувачів освіти

2 червня 2022 року на кафедрі готельно-ресторанної справи відбувся онлайн-вебінар «Робота готельно-ресторанного комплексу «Надія» (м. Івано-Франківськ) в умовах війни» від випускника НУХТ, а нині фахівця ресторанного сервісу Володимира Гарасимчука.

На заході були також присутні викладачі та здобувачі освіти відокремленого структурного підрозділу «Івано-Франківський коледж ресторанного сервісу і туризму НУХТ».

Від фахівця-практика майбутні професіонали з готельно ресторанної справи отримали детальну характеристику готельно-ресторанного комплексу «Надія», дізналися про виклики сьогодення перед підприємствами гостинності у зв’язку з агресією рф на території України, нові умови роботи і реалізацію підтримки внутрішнього переміщених осіб. Гостьовий лектор наголосив, що «Надія» навіть у цей час активно розвивається: створюються нові робочі місця, удосконалюється меню в зв'язку з новою логістикою доставки харчових продуктів і напівфабрикатів.

Цікавий гостьовий лекторій відбувався у форматі питання-відповіді.

Наприкінці спікер запросив усіх присутніх відвідати заклад, розповів про можливість проходження практичної підготовки та пообіцяв провести екскурсію по найкращих місцях м. Івано-Франківська.

Організували захід в.о. завідувача кафедри готельно-ресторанної справи Лариса Шаран, завідувачка відділення з підготовки фахових молодших бакалаврів ВСП «Івано-Франківський фаховий коледж ресторанного сервісу і туризму НУХТ» Олеся Стахів,  доценти кафедри готельно-ресторанної справи Олександр Люлька, Ірина Дітріх, відповідальна за виховну роботу випускової кафедри, старша викладачка Аліна Ковтун, відповідальний від кафедри за профорієнтаційну роботу, асистент Артем Ущаповський, а також куратори академічних груп.

Навчальна практика здобувачів спеціальності 241 Готельно-ресторанна справа триває... До зустрічі в освітньому онлайн-просторі.

 

Опублікований: 07-06-2022
Читайте також:
Zoom, як місце зустрічі, – змінити не можна

Нині кожна зустріч із колегами, хоч і онлайн, надає сил і настрою для роботи над покращенням успішності здобувачів. Колектив кафедри біотехнології і мікробіології у чергове зустрівся дистанційно, на платформі Zoom, для проведення засідання і обговорення важливих завдань. Порядок денний стосувався важливих питань: рекомендації до отримання дипломі...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Zoom, як місце зустрічі, – змінити не можна 12 травня 2020

Бакалаври освітньої програми «Технології харчування» блискуче захистили кваліфікаційні роботи

16-20 червня 2025 року на кафедрі технології ресторанної і аюрведичної продукції відбулися захисти кваліфікаційних робіт здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти, освітньо-професійної програми «Технології в харчування», денної та денної скороченої форм здобуття вищої освіти. До складу екзаменаційної комісії увійшли завідувачка кафедр...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Бакалаври освітньої програми «Технології харчування» блискуче захистили кваліфікаційні роботи 23 червня 2025

Можливості та виклики онлайн-навчання і смарт-спеціалізації обговорювали наші викладачі

Онлайн твердо увійшов в українське академічне життя (тепер і заочна, і вечірня форми будуть трансформуватися у формат 21 століття). Наші викладачі не стоять осторонь новацій і активно вивчають досвід зарубіжних колег. Зокрема, доцент кафедри туристичного та готельного бізнесу Тетяна Мірзодаєва взяла участь у вебінарі «Можливості та виклики онлайн-...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Можливості та виклики онлайн-навчання і смарт-спеціалізації обговорювали наші викладачі 02 вересня 2020

До онлайн-презентації «Google for Tourism 2020» долучилися першокурсники спеціальності «Туризм»

13 квітня 2021 року здобувачі освіти першого курсу спеціальності 242 «Туризм» долучилися до онлайн-презентації «Google for Tourism 2020» від Державної Асоціації розвитку туризму, у межах якої представлено низку проєктів компанії, розроблених для розвитку та підтримки туризму. Захід мав на меті сприяти посиленню співпраці між Урядом і Google на рег...

ЧИТАТИ ДАЛІ

До онлайн-презентації «Google for Tourism 2020» долучилися першокурсники спеціальності «Туризм» 14 квітня 2021