27 травня 2022 року на кафедрі технології ресторанної і аюрведичної продукції відбулися захисти курсових робіт з дисципліни «Технологія продукції ресторанного господарства» здобувачами 4 курсу денної форми навчання.
Захисти були організовані лекторкою дисципліни, доценткою Вірою Зуйко та проведені у форматі онлайн.
Майбутні фахівці у сфері гостинності продемонстрували високий рівень знань, отриманих з курсу «Технологія продукції ресторанного господарства», проаналізували як традиційні, так і сучасні технології кулінарної продукції, вивчили характеристики нетрадиційної сировини та добавок, новітні кулінарні прийоми, технології та режими оброблення сировини, розробили проєкти нормативної і технологічної документації.
За результатами захистів усі здобувачі отримали позитивні оцінки.
Кафедра технології ресторанної і аюрведичної продукції вітає своїх улюблених здобувачів із ще однією підкореною сходинкою – успішним захистом курсових робіт, бажає успіху та з радістю чекає наступного навчального року у магістратурі.