Н У Х Т

Майбутні фахівці сфери гостинності захистили курсові проєкти

31 травня 2022

Майбутні фахівці сфери гостинності захистили курсові проєкти

27 травня 2022 року на кафедрі технології ресторанної і аюрведичної продукції відбулися захисти курсових робіт з дисципліни «Технологія продукції ресторанного господарства» здобувачами 4 курсу денної форми навчання.

Захисти були організовані лекторкою дисципліни, доценткою Вірою Зуйко та проведені у форматі онлайн. 

Майбутні фахівці у сфері гостинності продемонстрували високий рівень знань, отриманих з курсу «Технологія продукції ресторанного господарства», проаналізували як традиційні, так і сучасні технології кулінарної продукції, вивчили характеристики нетрадиційної сировини та добавок, новітні кулінарні прийоми, технології та режими оброблення сировини, розробили проєкти нормативної і технологічної документації.

За результатами захистів усі здобувачі отримали позитивні оцінки.

Кафедра технології ресторанної і аюрведичної продукції вітає своїх улюблених здобувачів із ще однією підкореною сходинкою – успішним захистом курсових робіт, бажає успіху та з радістю чекає наступного навчального року у магістратурі. 

Опублікований: 31-05-2022
Читайте також:
Екосистеми цифрового бізнесу на гостьовій лекції для магістрантів

На кафедрі економіки праці та менеджменту відбулася гостьова лекція «Digital Business Ecosystems – Telco Perspective» для магістрів освітньо-професійної програми «Менеджмент організацій і адміністрування» з дисципліни «Інформаційні системи і технології в управлінні», на якій також були присутні і здобувачі освітньо-професійної програми «Менеджмент»...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Екосистеми цифрового бізнесу на гостьовій лекції для магістрантів 30 листопада 2022

Вдалий вибір професії – перший крок до успішного майбуття

18 лютого у Полтавському фаховому коледжі НУХТ відбувся День відкритих дверей. До навчального закладу завітали випускники шкіл і професійно-технічних закладів освіти Полтави, Полтавської області, а також інших регіонів України. Колектив коледжу гостинно зустрічав майбутніх студентів, підготувавши для них та їхніх батьків цікаві презентаційні прогр...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Вдалий вибір професії – перший крок до успішного майбуття 20 лютого 2023

Успіху досягає лише той, хто навчається протягом життя!

Педагогічний колектив Львівського фахового коледжу харчової і переробної промисловості НУХТ успішно завершив навчання за програмою «Google Digital Tools for Education/ Цифрові інструменти Google для освіти». 2022-2023 навчальний рік став для викладачів роком наполегливого, непростого навчання, проте, дуже корисних для сучасних освітян лекцій і пра...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Успіху досягає лише той, хто навчається протягом життя! 06 липня 2023

Майбутні експерти на шоколадному виробництві

Здобувачі групи ХЕ-2-12 разом зі своєю наставницею, професоркою кафедри експертизи харчових продуктів, академіком УАН Оксаною Шульгою ознайомилися з технологією виробництва шоколаду. Шоколад є найулюбленішим кондитерським виробом серед споживачів, який покращує настрій. Саме тому здобувачам освітньо-професійної програми «Технологічна експертиза та...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Майбутні експерти на шоколадному виробництві 30 березня 2023