Н У Х Т

Почесною грамотою голови Голосіївської РДА відзначена голова студради факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу

20 листопада 2020

Почесною грамотою голови Голосіївської РДА відзначена голова студради факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу

Міжнародний день студента – улюблене свято студентів, напевно, ще й тому, що як і на кожне свято, у цей день вони отримують подарунки і нагороди. І хоч цьогорічний День студента відзначався з певними обмеженнями, без подарунків наші найактивніші й найкращі здобувачі не лишилися.

Зокрема, Голосіївська районна в місті Києві державна адміністрація не стала відмовлятися від давньої традиції збирати кращих представників закладів вищої освіти, розташованих на території району.

У рамках святкових урочистостей були відзначені активісти студентського самоврядування вишів Голосієва і серед них, звичайно ж і студенти НУХТ. Ми вже писали про відзначення голови студентської ради факультету біотехнології та екологічного контролю. Та вона не єдина, хто отримав нагороду з рук голови Голосіївської РДА Сергія Садового.

За вагомий особистий внесок у розвиток студентського самоврядування, особливі успіхи у навчанні, активну громадську позицію та з нагоди відзначення Дня студента Почесною грамотою голови Голосіївської районної в місті Києві державної адміністрації також була відзначена голова студентської ради факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу Мелісса Корольчук.

Вітаємо Меліссу! Бажаємо натхненно і енергійно примножувати здобутки факультету і розвивати студентське самоврядування в університеті!

Опублікований: 20-11-2020
Читайте також:
МОН надало рекомендації з методичного забезпечення у вишах

Міністерством освіти і науки розроблені Рекомендації з навчально-методичного забезпечення навчальних дисциплін у вишах та Рекомендації до структури та змісту робочої програми навчальної дисципліни. Відповідні рекомендації можуть використовуватись закладами освіти у практичній роботі. У відомстві зазначають, що заклади вищої освіти мають право само...

ЧИТАТИ ДАЛІ

МОН надало рекомендації з методичного забезпечення у вишах 19 липня 2018

Рекордна кількість переможців І етапу олімпіади з ресторанних технологій

Викладачі кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції закінчили перевірку завдань І етапу Всеукраїнської студентської олімпіади 2024/2025 навчального року зі спеціальності 181 «Харчові технології», напряму «Ресторанні технології», у якому взяли участь 133 здобувачі освіти 2-4 курсів. До складу конкурсної комісії увійшли професори Наталія...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Рекордна кількість переможців І етапу олімпіади з ресторанних технологій 14 березня 2025

Вебінари від міжнародних компаній відвідують наші викладачі

6 жовтня викладачі кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції,  професори Наталія Ющенко та Олег Кузьмін, доцентки Ірина Корецька, Людмила Мамченко, Олена Павлюченко та Людмила Дейниченко взяли участь у вебінарі «Аналітика харчових процесів у хлібопекарській промисловості» від індійської філії швейцарської компанії BUCHI Labortechnik AG...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Вебінари від міжнародних компаній відвідують наші викладачі 06 жовтня 2022