Н У Х Т

Фахівці «Retail Group Ukraine» відзначають практичну цінність бакалаврських робіт випускників кафедри технології оздоровчих продуктів

21 червня 2019

Фахівці «Retail Group Ukraine» відзначають практичну цінність бакалаврських робіт випускників кафедри технології оздоровчих продуктів

На кафедрі технології оздоровчих продуктів відбулося чотири засідання із захистів дипломних проектів і дипломних робіт випускників-бакалаврів денної форми навчання за напрямом підготовки «Харчові технології та інженерія» та одне засідання із захистів дипломних проектів бакалаврів заочної форми навчання за спеціальністю «Харчові технології».

Екзаменаційну комісію очолила завідувач кафедри технології оздоровчих продуктів, професор, д.т.н Галина Сімахіна. До складу комісії також увійшли доценти цієї ж кафедри: к.т.н. Ірина Гойко, к.т.н Алла Башта та к.х.н. Наталія Стеценко і асистент кафедри Тетяна Мартиненко (секретар ЕК).

За період роботи Екзаменаційної комісії були розглянуті 35 дипломних проектів і 6 дипломних робіт. Усі студенти отримали позитивні оцінки, в тому числі «відмінно» – 18 осіб, «добре» – 14 осіб, «задовільно» – 6 осіб.

Кращими дипломними роботами були визнані роботи 3 студентів денної форми навчання: Олександра Висоцького, який під керівництвом професора Галини Сімахіної підготував дипломну роботу «Удосконалення способу отримання безглютенового печива на основі рисового та гречаного борошна», а також Олени Дячук (тема дипломної роботи – «Удосконалення способу виробництва мармеладу функціонального призначення з додаванням пюре йошти та обліпихи») та Вероніки Мартинюк (тема дипломної роботи – «Удосконалення способу виробництва хлібців оздоровчого призначення з використанням гречаного борошна та чуфи», науковий керівник – доцент Світлана Бажай-Жежерун).

Серед студентів заочної форми навчання комісія одноголосно визначила кращий дипломний проект «Проект виробництва йогурту збагаченого пюре чорниці, насінням льону та екстрактом стевії», який підготувала Тетяна Харченко під керівництвом доцента Наталії Стеценко.

Також на захисті були присутні представники компанії «Retail Group Ukraine», які, прослухавши доповіді наших студентів, запропонували їм роботу за фахом – технолога з виробництва продуктів оздоровчого призначення.

Усі дипломні проекти та роботи виконані з використанням наукових розробок кафедри та інших науково-дослідних організацій і містять конкретні заходи щодо створення широкого спектру продуктів оздоровчої дії, використання вторинних сировинних ресурсів, впровадження безвідходних і маловідходних технологій, охорони навколишнього середовища.

Дипломні проекти студентів також містять розділи з науково-дослідної роботи, техніко-хімічного контролю сировини і готових продуктів і включають технологічні розрахунки основної та допоміжної сировини з використанням обчислювальної техніки.

Бажаємо бакалаврам подальших творчих успіхів і чекаємо їх у приймальній комісії для продовження навчання у магістратурі!

 

Опублікований: 21-06-2019
Читайте також:
Науково-технічна бібліотека університету презентує Інструкцію для пошуку навчально-методичної літератури у фонді бібліотеки

Фахівці Науково-технічної бібліотеки університету постійно працюють над удосконаленням системи надання послуг користувачам. У поміч їм була розроблена покрокова «Інструкція для пошуку у фонді Науково-технічної бібліотеки навчально-методичної літератури з навчальних дисциплін», за допомогою якої можна ознайомитись, здійснити підбір та проаналізуват...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Науково-технічна бібліотека університету презентує Інструкцію для пошуку навчально-методичної літератури у фонді бібліотеки 07 лютого 2017

49 випускників кафедри технології оздоровчих продуктів гідно представили свої дипломні роботи та проекти

На кафедрі технології оздоровчих продуктів завершилися захисти бакалаврських і магістерських робіт студентів денної, заочної та заочної/скороченої форми навчання за спеціальністю 181 «Харчові технології». За період роботи Екзаменаційної комісії відбулися 6 захистів дипломних проектів і робіт, на яких були розглянуті 18 дипломних проектів бакалаврі...

ЧИТАТИ ДАЛІ

49 випускників кафедри технології оздоровчих продуктів гідно представили свої дипломні роботи та проекти 26 лютого 2019

Офіційні результати виборів ректора НУХТ

11 листопада в університеті завершився тривалий і непростий процес виборів ректора. Через пандемію коронавіруса і введений навесні 2020 року карантин, вони були відтерміновані на осінь. І хоч у країні зберігається вкрай напружена ситуація, значні послаблення Урядом України карантинного режиму дали можливість завершити в університеті виборчу кампані...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Офіційні результати виборів ректора НУХТ 12 листопада 2020

Успішне сходження до вершин наукового Олімпу молодого науковця кафедри технології консервування

21 червня успішно захистила дисертацію «Удосконалення технології томатних соусів із додаванням пасти із насіння томатів» на здобуття наукового ступеня кандидата технічних наук за спеціальністю 05.18.13 – технологія консервованих і охолоджених харчових продуктів старший викладач кафедри технології консервування Ольга Бендерська. Науковий керівник – ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Успішне сходження до вершин наукового Олімпу молодого науковця кафедри технології консервування 21 червня 2019