Н У Х Т

Фахівці «Retail Group Ukraine» відзначають практичну цінність бакалаврських робіт випускників кафедри технології оздоровчих продуктів

21 червня 2019

Фахівці «Retail Group Ukraine» відзначають практичну цінність бакалаврських робіт випускників кафедри технології оздоровчих продуктів

На кафедрі технології оздоровчих продуктів відбулося чотири засідання із захистів дипломних проектів і дипломних робіт випускників-бакалаврів денної форми навчання за напрямом підготовки «Харчові технології та інженерія» та одне засідання із захистів дипломних проектів бакалаврів заочної форми навчання за спеціальністю «Харчові технології».

Екзаменаційну комісію очолила завідувач кафедри технології оздоровчих продуктів, професор, д.т.н Галина Сімахіна. До складу комісії також увійшли доценти цієї ж кафедри: к.т.н. Ірина Гойко, к.т.н Алла Башта та к.х.н. Наталія Стеценко і асистент кафедри Тетяна Мартиненко (секретар ЕК).

За період роботи Екзаменаційної комісії були розглянуті 35 дипломних проектів і 6 дипломних робіт. Усі студенти отримали позитивні оцінки, в тому числі «відмінно» – 18 осіб, «добре» – 14 осіб, «задовільно» – 6 осіб.

Кращими дипломними роботами були визнані роботи 3 студентів денної форми навчання: Олександра Висоцького, який під керівництвом професора Галини Сімахіної підготував дипломну роботу «Удосконалення способу отримання безглютенового печива на основі рисового та гречаного борошна», а також Олени Дячук (тема дипломної роботи – «Удосконалення способу виробництва мармеладу функціонального призначення з додаванням пюре йошти та обліпихи») та Вероніки Мартинюк (тема дипломної роботи – «Удосконалення способу виробництва хлібців оздоровчого призначення з використанням гречаного борошна та чуфи», науковий керівник – доцент Світлана Бажай-Жежерун).

Серед студентів заочної форми навчання комісія одноголосно визначила кращий дипломний проект «Проект виробництва йогурту збагаченого пюре чорниці, насінням льону та екстрактом стевії», який підготувала Тетяна Харченко під керівництвом доцента Наталії Стеценко.

Також на захисті були присутні представники компанії «Retail Group Ukraine», які, прослухавши доповіді наших студентів, запропонували їм роботу за фахом – технолога з виробництва продуктів оздоровчого призначення.

Усі дипломні проекти та роботи виконані з використанням наукових розробок кафедри та інших науково-дослідних організацій і містять конкретні заходи щодо створення широкого спектру продуктів оздоровчої дії, використання вторинних сировинних ресурсів, впровадження безвідходних і маловідходних технологій, охорони навколишнього середовища.

Дипломні проекти студентів також містять розділи з науково-дослідної роботи, техніко-хімічного контролю сировини і готових продуктів і включають технологічні розрахунки основної та допоміжної сировини з використанням обчислювальної техніки.

Бажаємо бакалаврам подальших творчих успіхів і чекаємо їх у приймальній комісії для продовження навчання у магістратурі!

 

Опублікований: 21-06-2019
Читайте також:
Захисти бакалаврських робіт на кафедрі електропостачання і енергоменеджменту

17 лютого на кафедрі електропостачання і енергоменеджменту відбувся захист кваліфікаційних робіт бакалаврів заочної форми навчання спеціальності141 «Електроенергетика, електротехніка та електромеханіка», освітньо-професійної програми «Електротехнічні системи електроспоживання». Роботу Екзаменаційної комісії очолив завідувач кафедри електропостачан...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Захисти бакалаврських робіт на кафедрі електропостачання і енергоменеджменту 17 лютого 2023

Удосконалено порядок розподілу видатків державного бюджету між закладами вищої освіти

Для підготовки здобувачів вищої освіти за державним замовленням Уряд вдосконалив порядок розподілу видатків державного бюджету на освіту між закладами вищої освіти. Відповідні зміни до постанови Кабінету Міністрів України від 24 грудня 2019 р.№1146 «Про розподіл видатків державного бюджету між закладами вищої освіти на основі показників їх освітньо...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Удосконалено порядок розподілу видатків державного бюджету між закладами вищої освіти 12 липня 2021

Лабораторні роботи оnline: практичні навички приготування антибактеріального мила

Незважаючи на навчання оnline, наші магістранти все одно виконують лабораторні роботи своїми руками. Наприклад магістранти-біотехнологи удосконалюючи свої знання з дисципліни «Технологія лікарських косметичних засобів», випробовували технології приготування мила. Завдяки асистентці кафедри біотехнології і мікробіології Валерії Потапенко здобувачі ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Лабораторні роботи оnline: практичні навички приготування антибактеріального мила 09 грудня 2021

Викладачі НУХТ впроваджують інноваційні лабораторні роботи

На кафедрі інтегрованих автоматизованих систем управління впроваджено в навчальний процес нову лабораторну роботу по керуванню промисловими системами з мобільних гаджетів. Лабораторна робота передбачає розроблення та налагодження людино-машинного інтерфейсу для гаджетів під Android та iOS у зв’язку зі SCADA (через OPC UA <-> OPC DA шлюз від ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Викладачі НУХТ впроваджують інноваційні лабораторні роботи 09 січня 2018