Н У Х Т

Здобувачі освіти діляться досвідом студентського життя

15 листопада 2024

Здобувачі освіти діляться досвідом студентського життя

Здобувачі університету протягом листопада відвідують школи, які самі закінчили, та знайомлять старшокласників з нашим вишем через своє сприйняття навчання.

Студентка групи ВП-1-9 Лілія Камириста разом із доценткою кафедри іноземних мов професійного спрямування Інною Форостюк побували у ліцеї податкової та рекламної справи №21 м. Києва, учні якого не тільки дізналися про можливості, що дає навчання в нашому ЗВО, але й почули про цей досвід із перших вуст, зі слів нашої здобувачки.

За ініціативи доцентки кафедри Ольги Неживої здобувачки групи БТ-1-2 Дарія Омельченко і Уляни Юськової поширили інформацію про спеціальності, які опановують у НУХТ. Уляна Юськова побувала у Залузькому ліцеї села Залужжя Шепетівського району Хмельницької області, а Дарія Омельченко відвідала школу №173 міста Києва.

Доцентка кафедри Світлана Мусійчук також заохотила свого здобувача групи ГС-3-5 Станіслава Рогальського до проведення профорієнтації у Бершадському ЗЗСО І-ІІІ ступенів №1 Гайсинського району Вінницької області. Станіслав відвідав школу, щоб поділитися своїм досвідом навчання та розповісти майбутнім вступникам про переваги навчання в НУХТ і цікавинки студентського життя.

Колектив кафедри іноземних мов професійного спрямування вдячний усім учасникам за активність й сподівається, що ці зустрічі допоможуть зробити старшокласникам правильний вибір майбутньої професії!

Опублікований: 15-11-2024
Читайте також:
Наукова школа харчовиків поповнилася ще однією докторкою філософії

Науковий рік здобувачів ступеня доктора філософії у галузі знань 18 «Виробництво та технології» за спеціальністю 181 «Харчові технології» продовжився успішним захистом аспіранткою кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції, старшою викладачкою Циклової комісії природничих і технологічних дисциплін Вінницького фахового коледжу НУХТ Альон...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Наукова школа харчовиків поповнилася ще однією докторкою філософії 20 грудня 2023

Відбулася атестація здобувачів освітнього ступеня бакалавра заочної форми навчання на кафедрі готельно-ресторанної справи

На кафедрі готельно-ресторанної справи відбулася атестація здобувачів освітнього ступеня бакалавра заочної форми навчання у формі єдиного державного кваліфікаційного іспиту. 27 студентів V курсу напряму підготовки 6.140101 «Готельно-ресторанна справа» і 18 студентів ІІІ курсу зі скороченим терміном навчання спеціальності 241 «Готельно-ресторанна с...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Відбулася атестація здобувачів освітнього ступеня бакалавра заочної форми навчання на кафедрі готельно-ресторанної справи 20 лютого 2019

Профорієнтаційний візит асистента кафедри технології хлібопекарських та кондитерських виробів

Асистент кафедри технології хлібопекарських та кондитерських виробів Оксана Онофрійчук відвідала Верхівнянську філію Житомирського агротехнічного коледжу, де зустрілася зі студентами 4-го курсу. Під час зустрічі студенти ознайомилися з історією нашого університету, його структурою, умовами вступу, спеціальностями, за якими вони можуть здобути осві...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Профорієнтаційний візит асистента кафедри технології хлібопекарських та кондитерських виробів 28 січня 2020

Фахівці «Retail Group Ukraine» відзначають практичну цінність бакалаврських робіт випускників кафедри технології оздоровчих продуктів

На кафедрі технології оздоровчих продуктів відбулося чотири засідання із захистів дипломних проектів і дипломних робіт випускників-бакалаврів денної форми навчання за напрямом підготовки «Харчові технології та інженерія» та одне засідання із захистів дипломних проектів бакалаврів заочної форми навчання за спеціальністю «Харчові технології». Екзаме...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Фахівці «Retail Group Ukraine» відзначають практичну цінність бакалаврських робіт випускників кафедри технології оздоровчих продуктів 21 червня 2019