Н У Х Т

Здобувачі освіти діляться досвідом студентського життя

15 листопада 2024

Здобувачі освіти діляться досвідом студентського життя

Здобувачі університету протягом листопада відвідують школи, які самі закінчили, та знайомлять старшокласників з нашим вишем через своє сприйняття навчання.

Студентка групи ВП-1-9 Лілія Камириста разом із доценткою кафедри іноземних мов професійного спрямування Інною Форостюк побували у ліцеї податкової та рекламної справи №21 м. Києва, учні якого не тільки дізналися про можливості, що дає навчання в нашому ЗВО, але й почули про цей досвід із перших вуст, зі слів нашої здобувачки.

За ініціативи доцентки кафедри Ольги Неживої здобувачки групи БТ-1-2 Дарія Омельченко і Уляни Юськової поширили інформацію про спеціальності, які опановують у НУХТ. Уляна Юськова побувала у Залузькому ліцеї села Залужжя Шепетівського району Хмельницької області, а Дарія Омельченко відвідала школу №173 міста Києва.

Доцентка кафедри Світлана Мусійчук також заохотила свого здобувача групи ГС-3-5 Станіслава Рогальського до проведення профорієнтації у Бершадському ЗЗСО І-ІІІ ступенів №1 Гайсинського району Вінницької області. Станіслав відвідав школу, щоб поділитися своїм досвідом навчання та розповісти майбутнім вступникам про переваги навчання в НУХТ і цікавинки студентського життя.

Колектив кафедри іноземних мов професійного спрямування вдячний усім учасникам за активність й сподівається, що ці зустрічі допоможуть зробити старшокласникам правильний вибір майбутньої професії!

Опублікований: 15-11-2024
Читайте також:
Аспірант кафедри біотехнології продуктів бродіння і виноробства – учасник Міжнародного форуму пивоварів і рестораторів

Аспірант кафедри біотехнології продуктів бродіння і виноробства взяв участь у Міжнародному форумі пивоварів і рестораторів, що працював у Києві 12-16 квітня. Міжнародний форум пивоварів і рестораторів – унікальний захід. Це і з’їзд, і ділова, і науково-технічна конференція. Двічі на рік, навесні та восени, сотні пивоварів і представників пивного б...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Аспірант кафедри біотехнології продуктів бродіння і виноробства – учасник Міжнародного форуму пивоварів і рестораторів 18 квітня 2018

Вражаючий рівень викладацької майстерності демонструють викладачі кафедри технології оздоровчих продуктів

Одразу два відкритих заняття провели викладачі кафедри технології оздоровчих продуктів – доцент, к.т.н. Світлана Бажай-Жежерун та асистент Лілія Солодко для студентів 3-го курсу спеціальності 181 «Харчові технології» з дисципліни «Технологія природних харчових сорбентів». На відкриті заняття завітали завідувач кафедри, професор Галина Сімахіна, ви...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Вражаючий рівень викладацької майстерності демонструють викладачі кафедри технології оздоровчих продуктів 12 листопада 2018

Триває наукова співпраця кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції з Національним ботанічним садом ім. М.М. Гришка НАН України

Кафедрою технології ресторанної і аюрведичної продукції спільно з Національним ботанічним садом ім. М.М. Гришка НАН України проведений науково-практичний онлайн-круглий стіл «Перспективи використання фітосировини у технологіях ресторанного господарства». Науковий захід відбувся завдяки співпраці кафедри, зокрема завідувачки кафедри, професорки Оле...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Триває наукова співпраця кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції з Національним ботанічним садом ім. М.М. Гришка НАН України 07 грудня 2020

Успішне партнерство

Укладено ще одну угоду про дуальну форму здобуття вищої освіти. Ще одним партнером університету у розвитку цього напрямку стала Українська технологічна компанія (UTC). UTC – інжинірингово-виробнича компанія, що впроваджує енергозберігаючі та безвідходні технології на підприємствах харчової, переробної та мікробіологічної промисловості. Кінцевими п...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Успішне партнерство 12 березня 2024