Н У Х Т

Здобувачі освіти діляться досвідом студентського життя

15 листопада 2024

Здобувачі освіти діляться досвідом студентського життя

Здобувачі університету протягом листопада відвідують школи, які самі закінчили, та знайомлять старшокласників з нашим вишем через своє сприйняття навчання.

Студентка групи ВП-1-9 Лілія Камириста разом із доценткою кафедри іноземних мов професійного спрямування Інною Форостюк побували у ліцеї податкової та рекламної справи №21 м. Києва, учні якого не тільки дізналися про можливості, що дає навчання в нашому ЗВО, але й почули про цей досвід із перших вуст, зі слів нашої здобувачки.

За ініціативи доцентки кафедри Ольги Неживої здобувачки групи БТ-1-2 Дарія Омельченко і Уляни Юськової поширили інформацію про спеціальності, які опановують у НУХТ. Уляна Юськова побувала у Залузькому ліцеї села Залужжя Шепетівського району Хмельницької області, а Дарія Омельченко відвідала школу №173 міста Києва.

Доцентка кафедри Світлана Мусійчук також заохотила свого здобувача групи ГС-3-5 Станіслава Рогальського до проведення профорієнтації у Бершадському ЗЗСО І-ІІІ ступенів №1 Гайсинського району Вінницької області. Станіслав відвідав школу, щоб поділитися своїм досвідом навчання та розповісти майбутнім вступникам про переваги навчання в НУХТ і цікавинки студентського життя.

Колектив кафедри іноземних мов професійного спрямування вдячний усім учасникам за активність й сподівається, що ці зустрічі допоможуть зробити старшокласникам правильний вибір майбутньої професії!

Опублікований: 15-11-2024
Читайте також:
Відбувся ІІІ Ювілейний кулінарний діджитал-конкурс «Масниця-FEST 2024»

Фінішував кулінарний конкурс «Масниця-FEST 2024» факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу імені проф. В.Ф. Доценка. Цьогорічний конкурс став третім, ювілейним, а відбувся в освітньому діджитал-просторі під гаслом «Об’єднані українськими традиціями». Традиційно конкурс організовано з ініціативи деканки Віти Цирульнікової та заступни...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Відбувся ІІІ Ювілейний кулінарний діджитал-конкурс «Масниця-FEST 2024» 25 березня 2024

На кафедрі готельно-ресторанної справи відбувся захист дисертаційної роботи на здобуття наукового ступеня кандидата технічних наук

23 травня 2018 р. у спеціалізованій вченій раді Д 26.058.07 зі спеціальності 05.18.16 «Технологія продуктів харчування» відбувся успішний захист дисертаційної роботи «Удосконалення технології хлібобулочних виробів, збагачених харчовими волокнами» Мар’яни Назар (науковий керівник – доцент, к. т. н. Тетяна Сильчук). Актуальність і своєчасність робот...

ЧИТАТИ ДАЛІ

На кафедрі готельно-ресторанної справи відбувся захист дисертаційної роботи на здобуття наукового ступеня кандидата технічних наук 29 травня 2018

Завершилася зимова «Школа молодого лідера»

У Відокремленому структурному підрозділі «Волинський фаховий коледж Національного університету харчових технологій» відбувся випускний зимової «Школи молодого лідера». Авторкою ідеї проєкту, натхненною стратегкою, лідеркою команди однодумців і засновницею школи є голова Первинної профспілкової організації студентів Катерина Осійчук. Взяти участь у...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Завершилася зимова «Школа молодого лідера» 06 січня 2021

Ще одна наукова висота підкорена!

21 грудня на засіданні разової спеціалізованої вченої ради ДФ 26.058.011 відбувся захист дисертації «Удосконалення технології сирів м’яких з козиного молока з прянощами» аспірантки Ірини Корольчук на здобуття ступеня доктора філософії за спеціальністю «Харчові технології». Наукова керівниця – доцентка кафедри технології ресторанної і аюрведичної пр...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Ще одна наукова висота підкорена! 23 грудня 2021