Н У Х Т

Старшокурсники Кропивницького коледжу харчування та торгівлі дізналися, як стати студентами НУХТ

17 грудня 2018

Старшокурсники Кропивницького коледжу харчування та торгівлі дізналися, як стати студентами НУХТ

Значна увага приділяється в Навчально-науковому інституті харчових технологій НУХТ, зокрема на кафедрі технології м’яса і м’ясних продуктів резерву майбутніх вступників – випускникам коледжів за спорідненим напрямом підготовки. Доброю традицією і суттєвою підмогою у вирішенні цього питання є сьогоднішні студенти нашого університету, які відвідуючи навчальні заклади, що у свій час закінчили, долучаються до проведення профорієнтаційної роботи зі своїми колишніми колегами.

От і студент Євгеній Дзига відвідав Кропивницький коледж харчування та торгівлі, який закінчив у 2018 році, і успішно склавши вступні випробовування, став третьокурсником нашого вишу. Керівництво коледжу охоче надало можливість познайомити майбутніх випускників спеціальності «Харчові технології» спеціалізації «Виробництво харчової продукції» з університетом та спеціальностями, за якими готують у НУХТ. Більш детальну інформацію майбутні вступники отримали про Навчально-науковий інститут харчових технологій НУХТ і, зокрема, про напрямок, за яким ведеться підготовка саме на кафедрі – «Технології м’яса і м’ясних продуктів». Зацікавлення випускників коледжу викликали інформаційні буклети, принесені на зустріч та різноманітне дозвілля студентів.

Для отримання більш повної поточної інформації про наш навчальний заклад присутні отримали посилання на сайт університету і контакти відповідального за профорієнтаційну роботу, доцента кафедри технології м’яса і м’ясних продуктів Ігоря Страшинського.

 

Опублікований: 17-12-2018
Читайте також:
Навички ефективного спілкування в команді опанувала доцентка кафедри туристичного та готельного бізнесу

Наші викладачі не втрачають нагоди дізнатися щось нове та отримати корисні навички. Доцентка кафедри туристичного та готельного бізнесу Тетяна Мірзодаєва пройшла навчання у Київській Академії жіночого лідерства за програмою «Навички ефективних комунікацій в громадському секторі». Разом із фаховими тренерками Іветтою Делікатною та Оленою Лобовою, щ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Навички ефективного спілкування в команді опанувала доцентка кафедри туристичного та готельного бізнесу 15 серпня 2024

Популяризуємо українське!

Університет продовжує співпрацювати з Українською корпорацією по виноградарству та виноробній промисловості «Укрвинпром» у рамках інноваційного проєкту «Українське вино – частина світової культурної спадщини вина La Cité du Vin». 15-16 серпня 2023 року у Києві у межах проєкту відбудеться другий Всеукраїнський відбір амбасадорських  вин від націона...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Популяризуємо українське! 24 липня 2023

Відбувся успішний захист міжкафедральної комплексної магістерської роботи

Відбувся успішний захист міжкафедральної комплексної магістерської роботи «Організація виробництва соусів з використанням інноваційних інгредієнтів у сучасних умовах розвитку підприємств галузі». У виконанні роботи взяли участь магістранти кафедр: технології жирів і парфумерно-косметичних продуктів Лариса Левіцька, технології ресторанної і аюрведи...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Відбувся успішний захист міжкафедральної комплексної магістерської роботи 23 лютого 2018

До проведення лабораторних занять на кафедрі готельно-ресторанної справи залучають закордонних фахівців-практиків

Кафедра готельно-ресторанної справи активно залучає зовнішніх стейкхолдерів до навчального процесу. Цього разу на запрошення асистентки кафедри Маріанни Маршаленко до проведення лабораторних занять із дисципліни «Основи гостинності» для здобувачів вищої освіти англомовної групи ГС-1-9а долучився Юрій Новиков – шеф-кухар готелю «SportHotel am Semme...

ЧИТАТИ ДАЛІ

До проведення лабораторних занять на кафедрі готельно-ресторанної справи залучають закордонних фахівців-практиків 29 березня 2021