Н У Х Т

Старшокурсники Кропивницького коледжу харчування та торгівлі дізналися, як стати студентами НУХТ

17 грудня 2018

Старшокурсники Кропивницького коледжу харчування та торгівлі дізналися, як стати студентами НУХТ

Значна увага приділяється в Навчально-науковому інституті харчових технологій НУХТ, зокрема на кафедрі технології м’яса і м’ясних продуктів резерву майбутніх вступників – випускникам коледжів за спорідненим напрямом підготовки. Доброю традицією і суттєвою підмогою у вирішенні цього питання є сьогоднішні студенти нашого університету, які відвідуючи навчальні заклади, що у свій час закінчили, долучаються до проведення профорієнтаційної роботи зі своїми колишніми колегами.

От і студент Євгеній Дзига відвідав Кропивницький коледж харчування та торгівлі, який закінчив у 2018 році, і успішно склавши вступні випробовування, став третьокурсником нашого вишу. Керівництво коледжу охоче надало можливість познайомити майбутніх випускників спеціальності «Харчові технології» спеціалізації «Виробництво харчової продукції» з університетом та спеціальностями, за якими готують у НУХТ. Більш детальну інформацію майбутні вступники отримали про Навчально-науковий інститут харчових технологій НУХТ і, зокрема, про напрямок, за яким ведеться підготовка саме на кафедрі – «Технології м’яса і м’ясних продуктів». Зацікавлення випускників коледжу викликали інформаційні буклети, принесені на зустріч та різноманітне дозвілля студентів.

Для отримання більш повної поточної інформації про наш навчальний заклад присутні отримали посилання на сайт університету і контакти відповідального за профорієнтаційну роботу, доцента кафедри технології м’яса і м’ясних продуктів Ігоря Страшинського.

 

Опублікований: 17-12-2018
Читайте також:
Стейкхолдери-випускники читають лекції нинішнім здобувачам своїх кафедр

Активну участь в житті кафедри біотехнології продуктів бродіння і виноробства беруть стейкхолдери, випускники кафедри. Один із них, засновник пивоварні «Волинський Бровар» Микола Іващишин на запрошення доцента кафедри Романа Мукоїда прочитав лекцію для студентів третього курсу з дисципліни «Технології продуктів спиртового бродіння. Модуль 1. Технол...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Стейкхолдери-випускники читають лекції нинішнім здобувачам своїх кафедр 20 листопада 2020

У креативному форматі відбулася посвята у першокурсники Сумського фахового коледжу НУХТ

Свято 1 вересня – урочистий і зворушливий день для студентів, педагогів, батьків, адже він назавжди залишиться в пам’яті кожної людини. Особливим цей день є для першокурсників. Тож студенти і викладачі Сумського фахового коледжу НУХТ радо приймали до своєї родини нових членів колективу. Посвята першокурсників у студенти цьогоріч проходила у сучасн...

ЧИТАТИ ДАЛІ

У креативному форматі відбулася посвята у першокурсники Сумського фахового коледжу НУХТ 01 вересня 2021

Полімеразна ланцюгова реакція: від теорії до практики на лекції фахівця компанії «BioLabTech»

22 квітня в рамках дисципліни «Молекулярна біотехнологія» для магістрантів спеціальності 162 «Біотехнології та біоінженерія» відбулася гостьова лекція «Полімеразна ланцюгова реакція: від теорії до практики» від провідного фахівця напряму агрогеноміки компанії «BioLabTech» Вадима Копича. Лекція відбулась у формі дискусії, а фахівець у доступній фор...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Полімеразна ланцюгова реакція: від теорії до практики на лекції фахівця компанії «BioLabTech» 23 квітня 2019

Магістранти спеціальності «Технології питної води та водопідготовки харчових виробництв» захистили кваліфікаційні роботи у Музеї води

21 лютого стало більше на 8 магістрів зі спеціальності «Технології питної води та водопідготовки харчових виробництв». Свої вражаючі наукові дослідження, ґрунтовні знання й вичерпні відповіді на всі питання членів Екзаменаційної комісії вони представили у Водно-інформаційному центрі «Музей води». Саме там за люб’язним запрошенням адміністрації зак...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Магістранти спеціальності «Технології питної води та водопідготовки харчових виробництв» захистили кваліфікаційні роботи у Музеї води 21 лютого 2017