Н У Х Т

Старшокурсники Кропивницького коледжу харчування та торгівлі дізналися, як стати студентами НУХТ

17 грудня 2018

Старшокурсники Кропивницького коледжу харчування та торгівлі дізналися, як стати студентами НУХТ

Значна увага приділяється в Навчально-науковому інституті харчових технологій НУХТ, зокрема на кафедрі технології м’яса і м’ясних продуктів резерву майбутніх вступників – випускникам коледжів за спорідненим напрямом підготовки. Доброю традицією і суттєвою підмогою у вирішенні цього питання є сьогоднішні студенти нашого університету, які відвідуючи навчальні заклади, що у свій час закінчили, долучаються до проведення профорієнтаційної роботи зі своїми колишніми колегами.

От і студент Євгеній Дзига відвідав Кропивницький коледж харчування та торгівлі, який закінчив у 2018 році, і успішно склавши вступні випробовування, став третьокурсником нашого вишу. Керівництво коледжу охоче надало можливість познайомити майбутніх випускників спеціальності «Харчові технології» спеціалізації «Виробництво харчової продукції» з університетом та спеціальностями, за якими готують у НУХТ. Більш детальну інформацію майбутні вступники отримали про Навчально-науковий інститут харчових технологій НУХТ і, зокрема, про напрямок, за яким ведеться підготовка саме на кафедрі – «Технології м’яса і м’ясних продуктів». Зацікавлення випускників коледжу викликали інформаційні буклети, принесені на зустріч та різноманітне дозвілля студентів.

Для отримання більш повної поточної інформації про наш навчальний заклад присутні отримали посилання на сайт університету і контакти відповідального за профорієнтаційну роботу, доцента кафедри технології м’яса і м’ясних продуктів Ігоря Страшинського.

 

Опублікований: 17-12-2018
Читайте також:
Родзинки професії від викладачів Львівського державного коледжу харчової та переробної промисловості НУХТ

Викладачі циклової комісії технології бродильних виробництв Львівського державного коледжу харчової та переробної промисловості НУХТ Олександра Довбуш, Мирослава Сагайдак і Леся Ющак зі студентами груп БВ-2 і БВ-3 відвідали пізнавальний захід «Львівярня для студентів». Під час екскурсії музейним комплексом пивоваріння студенти ознайомилися з істор...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Родзинки професії від викладачів Львівського державного коледжу харчової та переробної промисловості НУХТ 06 квітня 2018

Тематичний захід відбувся на кафедрі технології хлібопекарських і кондитерських виробів

Традиційно кожного року навесні наставники кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів разом зі студентами 1-3 курсів Навчально-наукового інституту харчових технологій проводять тематичні заходи. Цього року темою зустрічі став «Його Величність Етикет». Студенти підготували захоплюючі доповіді про формування правил поведінки та звичаї...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Тематичний захід відбувся на кафедрі технології хлібопекарських і кондитерських виробів 29 березня 2018

Англійська мова – Твій Ключ до Міжнародної Кар’єри!

Сьогодні доцентка кафедри ділової іноземної мови та міжнародної комунікації Юліана Малик прочитала гостьову лекцію на тему «Важливість вивчення іноземних мов для майбутньої кар’єри» студентам Івано-Франківського фахового коледжу ресторанного сервісу і туризму НУХТ. Лекторка наголосила, що знання англійської є вже не перевагою, а необхідністю у суч...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Англійська мова – Твій Ключ до Міжнародної Кар’єри! 07 березня 2025

Новітні технології у сфері автоматизації та робототехніки – запорізьким ліцеїстам

12 листопада завідувач кафедри автоматизації та комп'ютерних технологій систем управління ім. проф. А.П. Ладанюка Ярослав Смітюх прочитав гостьову лекцію «Новітні технології у сфері автоматизації та робототехніки» старшокласникам запорізького ліцею №15. Не зважаючи на те, що місто Запоріжжя знаходиться від лінії фронту на відстані 30-45 км, ліцей ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Новітні технології у сфері автоматизації та робототехніки – запорізьким ліцеїстам 13 листопада 2025