Значна увага приділяється в Навчально-науковому інституті харчових технологій НУХТ, зокрема на кафедрі технології м’яса і м’ясних продуктів резерву майбутніх вступників – випускникам коледжів за спорідненим напрямом підготовки. Доброю традицією і суттєвою підмогою у вирішенні цього питання є сьогоднішні студенти нашого університету, які відвідуючи навчальні заклади, що у свій час закінчили, долучаються до проведення профорієнтаційної роботи зі своїми колишніми колегами.
От і студент Євгеній Дзига відвідав Кропивницький коледж харчування та торгівлі, який закінчив у 2018 році, і успішно склавши вступні випробовування, став третьокурсником нашого вишу. Керівництво коледжу охоче надало можливість познайомити майбутніх випускників спеціальності «Харчові технології» спеціалізації «Виробництво харчової продукції» з університетом та спеціальностями, за якими готують у НУХТ. Більш детальну інформацію майбутні вступники отримали про Навчально-науковий інститут харчових технологій НУХТ і, зокрема, про напрямок, за яким ведеться підготовка саме на кафедрі – «Технології м’яса і м’ясних продуктів». Зацікавлення випускників коледжу викликали інформаційні буклети, принесені на зустріч та різноманітне дозвілля студентів.
Для отримання більш повної поточної інформації про наш навчальний заклад присутні отримали посилання на сайт університету і контакти відповідального за профорієнтаційну роботу, доцента кафедри технології м’яса і м’ясних продуктів Ігоря Страшинського.