Н У Х Т

Знайомство майбутніх експертів з Київським БКК

16 травня 2024

Знайомство майбутніх експертів з Київським БКК

Академічна група ХЕ-3-12 разом із наставницею, професоркою, академіком УАН Оксаною Шульгою та асистенткою кафедри експертизи харчових продуктів Анастасією Божко провели заняття у виробничих умовах на Київському БКК.

Здобувачі освітньо-професійної програми «Технологічна експертиза та безпека харчової продукції» побачили працюючі лінії з виробництва тортів і тістечок та найбільшу в Україні лінію з виробництва заварних тістечок. Ознайомилися із заходами з подовження строків зберігання кондитерських виробів і забезпечення безпечності виробів за допомогою металодетектора.

Підприємство чітко дотримується вимог щодо сторонніх речей у виробничих цехах, тому всі залишили телефони під замком, і до цеху змогли потрапити лише після дезінфекції рук на санпропускнику.

Знайомство з Київським БКК повинно допомогти третьокурсникам під час підготовки та захисту курсової роботи з дисципліни «Технологічна експертиза виробництва харчової продукції».

Частина здобувачів освіти вже у вересні будуть проходити виробничу практику на цьому підприємстві, а з часом і працювати, забезпечуючи дію системи якості та безпечності оператора ринка.

Опублікований: 16-05-2024
Читайте також:
Ювілейна конференція «Європейські виміри сталого розвитку»

1-2 червня 2023 р. на базі університету відбулася V Міжнародна науково-практична конференція «Європейські виміри сталого розвитку», організована кафедрою екології та екоменеджменту у рамках проєктів програми ЄС Еразмус+ Центр Європейського Союзу Жана Моне з Циклічної та Зеленої Економіки JM ECO (620627-EPP-1-2020-1-UA-EPPJMO-CoE), Стратегія відновл...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Ювілейна конференція «Європейські виміри сталого розвитку» 07 червня 2023

Чергова група викладачів університету завершила стажування у Польщі

З 18 по 21 грудня 2018 року викладачі університету – доцент кафедри економіки і права Оксана Відоменко, доцент кафедри експертизи харчових продуктів Оксана Петруша та доцент кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів Анна Грищенко пройшли заключний очний етап Міжнародного науково-педагогічного стажування для педагогічних і науково-п...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Чергова група викладачів університету завершила стажування у Польщі 27 грудня 2018

Здобувачі ОПП «Технологічна експертиза та безпека харчової продукції» на онлайн-екскурсії

Здобувачі освіти групи ХЕ-2-12 разом зі своєю наставницею, професоркою кафедри експертизи харчових продуктів Оксаною Шульгою ознайомилися з технологією виробництва сиру «Пармезан» і блакитного сиру «Стілтон». Обрані технології є нетрадиційними для української харчової промисловості. Проте, необхідно готувати здобувачів на перспективу, адже не за г...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Здобувачі ОПП «Технологічна експертиза та безпека харчової продукції» на онлайн-екскурсії 14 березня 2023

Доцент кафедри технології м’яса і м’ясних продуктів познайомив магістрів із функціонуванням найкращого делікатес-маркету України

Доцент кафедри технології м’яса і м’ясних продуктів Олег Галенко організував виїзне заняття магістрантам кафедри в найкращому делікатес-маркеті України Le Silpo. Керуюча компанії Галина Дрейт особисто провела розширену екскурсію для наших студентів по всіх відділах і виробництвах маркету та ознайомила їх із ноу-хау, які впроваджені в останні роки ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Доцент кафедри технології м’яса і м’ясних продуктів познайомив магістрів із функціонуванням найкращого делікатес-маркету України 17 травня 2018