Н У Х Т

Результати семестрової роботи

29 грудня 2017

Результати семестрової роботи

ypravlenziЦьогоріч для студентів спеціалізації «Управління персоналом та економіка праці» вперше викладалась дисципліна «Підприємництво та соціальні проекти», тож логічним її завершенням на сесійному тижні стала презентація індивідуальних соціальних проектів як результату семестрової роботи, що порушували нетривіальні суспільні проблеми, серед яких: незнання українцями національної історії, профілактика захворюваності на цукровий діабет, мода на «худобу» і проблема анорексії у підлітків, донорство крові, працевлаштування внутрішньо переміщених осіб, адаптація безхатченків, знущання над тваринами у цирках і шапіто та багатьох інших. Управлінці персоналом дослідили оригінальні способи вирішення означених проблем у різних країнах світу, розробили власні help-програми з використанням офлайн-активностей, digital-інструментів і виміряли їх соціальний ефект.

Упродовж семестру окремі студенти-ейчари надихали своїм прикладом колег, ініціюючи соціальні зміни або допомагаючи в їх організації. Так, Тетяна Радчук спільно із однодумцями та благодійним фондом «Життєлюб» реалізували проект «По-доброму» –  серію театралізованих концертів колоритних українських пісень для людей у розквіті сил, цьогорічний фінал якого відбувся нещодавно в музеї історії Києва. Марія Черевко приєдналась до команди організаторів найбільш позитивного фестивалю України – «Антистрес фесту», де мешканці та гості столиці могли побороти осінньо-зимову депресію як медичний діагноз за допомогою медіації, флай-йоги, биття посуду, уроків альпінізму, опанування різноманітних технік розслаблення та участі в інших зонах релаксу чи драйву. Частина зібраних у такий спосіб коштів була спрямована на потреби ОХМАТДИТу. Владислава Чернова стала координатором волонтерів на «Важливості Фест» – масштабному фестивалі, що об’єднав лекторій представників 60 компаній, які пропонують різноманітні можливості для молоді в громадському секторі, та інтерактив для понад 700 відвідувачів. 

Колектив кафедри управління персоналом та економіки праці сподівається, що кожного року кількість реалізованих соціальних ініціатив її вихованців збільшуватиметься, навчальні проекти переростатимуть у реальні, а волонтерські та проектні роботи стануть для них традиційними, чому викладачі активно сприятимуть.  

Опублікований: 29-12-2017
Читайте також:
Маркетингові та рекламні стратегії відомих брендів від здобувачів кафедри маркетингу

Студентський гурток «Інтелектуал» кафедри маркетингу продовжує свою роботу. Актуальна й важлива тема «Маркетингові та рекламні стратегії» зацікавила здобувачів спеціальностей «Журналістика» (освітньої програми «Реклама та зв’язки з громадськістю»), «Маркетинг» і «Підприємництво та торгівля» освітніх ступенів «бакалавр» і «магістр». Ініціаторкою про...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Маркетингові та рекламні стратегії відомих брендів від здобувачів кафедри маркетингу 29 лютого 2024

На підприємстві Групи «Т.В. Frut» побували студенти Львівського державного коледжу харчової і переробної промисловості НУХТ

Викладачі циклової комісії технології бродильних виробництв Львівського державного коледжу харчової і переробної промисловості НУХТ Лідія Вольська, Олександра Довбуш, Леся Ющак і завідувач механіко-технологічного відділення Мирослава Сагайдак зі студентами груп БВ-3, БВ-4 (спеціальність «Бродильне виробництво і виноробство») та ЕР-4 (спеціальність ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

На підприємстві Групи «Т.В. Frut» побували студенти Львівського державного коледжу харчової і переробної промисловості НУХТ 23 жовтня 2018

Доцент кафедри екологічної безпеки та охорони праці взяла участь у обговоренні актуальних проблем безпеки життєдіяльності

Міжнародною Академією безпеки життєдіяльності за участі ДУ «Національний науково-дослідний інститут промислової безпеки та охорони праці»  Державної служби України з питань праці проведено круглий стіл «Актуальні проблеми безпеки життєдіяльності – енергобезпека, енергоресурсозбереження, інноваційні технології в охороні праці». Метою заходу було об...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Доцент кафедри екологічної безпеки та охорони праці взяла участь у обговоренні актуальних проблем безпеки життєдіяльності 17 грудня 2018

Що робити у форс-мажорних ситуаціях під час подорожей відтепер знають студенти та викладачі кафедри туристичного та готельного бізнесу

Вважаєте, що туризм став на паузу? Насправді, оптимісти використовують карантин для підготовки до нових подорожей! Окрім розроблення цікавих маршрутів, студенти та викладачі кафедри туристичного та готельного бізнесу серйозно приділяють увагу можливим форс-мажорам у подорожах. Про них 4 квітня 2020 року розповів під час вебінару відомий український...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Що робити у форс-мажорних ситуаціях під час подорожей відтепер знають студенти та викладачі кафедри туристичного та готельного бізнесу 05 травня 2020