Н У Х Т

Результати семестрової роботи

29 грудня 2017

Результати семестрової роботи

ypravlenziЦьогоріч для студентів спеціалізації «Управління персоналом та економіка праці» вперше викладалась дисципліна «Підприємництво та соціальні проекти», тож логічним її завершенням на сесійному тижні стала презентація індивідуальних соціальних проектів як результату семестрової роботи, що порушували нетривіальні суспільні проблеми, серед яких: незнання українцями національної історії, профілактика захворюваності на цукровий діабет, мода на «худобу» і проблема анорексії у підлітків, донорство крові, працевлаштування внутрішньо переміщених осіб, адаптація безхатченків, знущання над тваринами у цирках і шапіто та багатьох інших. Управлінці персоналом дослідили оригінальні способи вирішення означених проблем у різних країнах світу, розробили власні help-програми з використанням офлайн-активностей, digital-інструментів і виміряли їх соціальний ефект.

Упродовж семестру окремі студенти-ейчари надихали своїм прикладом колег, ініціюючи соціальні зміни або допомагаючи в їх організації. Так, Тетяна Радчук спільно із однодумцями та благодійним фондом «Життєлюб» реалізували проект «По-доброму» –  серію театралізованих концертів колоритних українських пісень для людей у розквіті сил, цьогорічний фінал якого відбувся нещодавно в музеї історії Києва. Марія Черевко приєдналась до команди організаторів найбільш позитивного фестивалю України – «Антистрес фесту», де мешканці та гості столиці могли побороти осінньо-зимову депресію як медичний діагноз за допомогою медіації, флай-йоги, биття посуду, уроків альпінізму, опанування різноманітних технік розслаблення та участі в інших зонах релаксу чи драйву. Частина зібраних у такий спосіб коштів була спрямована на потреби ОХМАТДИТу. Владислава Чернова стала координатором волонтерів на «Важливості Фест» – масштабному фестивалі, що об’єднав лекторій представників 60 компаній, які пропонують різноманітні можливості для молоді в громадському секторі, та інтерактив для понад 700 відвідувачів. 

Колектив кафедри управління персоналом та економіки праці сподівається, що кожного року кількість реалізованих соціальних ініціатив її вихованців збільшуватиметься, навчальні проекти переростатимуть у реальні, а волонтерські та проектні роботи стануть для них традиційними, чому викладачі активно сприятимуть.  

Опублікований: 29-12-2017
Читайте також:
Фахівці кафедр експертизи харчових продуктів, технології хлібопекарських і кондитерських виробів та інформатики представили НУХТ школярам Обухова

20 вересня в Обухівському районному центрі культури та дозвілля відбувся Ярмарок професій для учнівської молоді випускних класів. Наш університет – завжди активно долучається до таких заходів. Цього разу він був представлений фахівцями кількох кафедр, зокрема кафедри експертизи харчових продуктів, технології хлібопекарських і кондитерських виробів...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Фахівці кафедр експертизи харчових продуктів, технології хлібопекарських і кондитерських виробів та інформатики представили НУХТ школярам Обухова 21 вересня 2018

З новими можливостями співпраці з університетами Франції знайомилася доцентка кафедри туристичного та готельного бізнесу

Про нові можливості співпраці з університетами Франції, які відкрилися внаслідок початку нового етапу Програми ЄС Еразмус+ на 2021-2027 рр. дізналася доцентка кафедри туристичного та готельного бізнесу Тетяна Примак. На зустрічі, організованій на найвищому рівні державною агенцією Campus France за участі послів Франції в країнах Східного Партнерст...

ЧИТАТИ ДАЛІ

З новими можливостями співпраці з університетами Франції знайомилася доцентка кафедри туристичного та готельного бізнесу 05 травня 2021

Молоко та молочні продукти в моделі здорового харчування: викладачі й здобувачі освіти обговорюють проблеми сьогодення

Викладачі кафедри технології молока і молочних продуктів зі здобувачами першого та третього курсів взяли участь у Третьому круглому столі «Молоко та молочні продукти в моделі здорового харчування школярів». Захід проводився компаніями «Люстдорф», «Молочний альянс», «Клуб сиру», «Молокія», агропромхолдингом «Астарта-Київ» у співпраці з Українським ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Молоко та молочні продукти в моделі здорового харчування: викладачі й здобувачі освіти обговорюють проблеми сьогодення 02 жовтня 2023

Маленькими кроками до світових наукових відкриттів

Наукова робота – невід’ємна частина студентського життя. Цієї осені, як уже багато років поспіль, розпочинається черговий марафон наукових досліджень, а отже і написання тез на конференції, на яких кожний молодий науковець може представити свої наукові здобутки, а також обмінятися успіхами з однодумцям. Здобувачі різних освітніх ступенів (від бака...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Маленькими кроками до світових наукових відкриттів 10 жовтня 2022