Н У Х Т

Кафедра експертизи на Дні Якості в Кулінарному Центрі МХП

26 листопада 2024

Кафедра експертизи на Дні Якості в Кулінарному Центрі МХП

Здобувачі третього та четвертого курсу освітньо-професійної програми «Технологічна експертиза та безпека харчової продукції» разом із викладачками кафедри експертизи харчових продуктів Світланою Усатюк, Анастасією Божко, Оксаною Петрушою та Оксаною Мельник відвідали День Якості в Кулінарному Центрі ТОВ «МХП».

Здобувачі мали можливість ознайомитися з діяльністю МХП, яка є міжнародною компанією у сфері харчових та агротехнологій та має у своїй структурі три фабрики з виробництва м’яса курки, дві фабрики з розведення птахів, підприємство з розведення великої рогатої худоби і перероблення цього м’яса, 16 елеваторів, 10 зерносушильних комплексів. Також холдинг має філію з виробництва курятини і м’ясоперероблення на Балканах.

МХП є власником успішних упізнаваних брендів «Наша Ряба», «Наша Ряба Апетитна», Skott Smeat, Qualiko, Ukrainian Chicken, Sultanah, Assilah, Chick&Go, «Секрети Шефа», «М'ясомаркет», KURATOR, «Легко!», «Бащинський», РЯБCHICK, LaStrava, ХО перекусити?, Vegas, INTRO, «Українське курча», «Курка по-домашньому».

Здобувачі освіти та викладачки взяли участь у дискусійній панелі, скориставшись нагодою поставити велику кількість запитань керівникам Дирекції якості та розвитку продукції, за що отримали приємні призи.

Найбільшою цікавинкою Кулінарного Центру є сенсорна лабораторія, про особливості роботи якої розповіла її керівниця Анна Солецька.

Також відвідали майстер-клас креативного директора кулінарного напрямку Аліка Мкртчяна з приготування «Вітелло Тоннато» та скуштували готову страву.

Викладачі кафедри експертизи харчових продуктів вдячні керівництву МХП за цей надзвичайно корисний захід для студентів і креативний підхід до його організації.

Опублікований: 26-11-2024
Читайте також:
Вплив харчових підприємств на навколишнє середовище оцінюють наші здобувачі

«Оцінювання впливу на довкілля» – дуже важлива дисципліна для здобувачів вищої освіти за спеціальністю 101 «Екологія». Оцінювання впливу на довкілля або оцінювання впливу на навколишнє середовище призначена для виявлення особливостей, інтенсивності та ступеня небезпечності планованої господарської діяльності будь-якого виду на стан довкілля і здоро...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Вплив харчових підприємств на навколишнє середовище оцінюють наші здобувачі 13 січня 2021

Магістранти серед членів наукової організації «Центр українсько-європейського наукового співробітництва»

Магістрантка кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції спеціальності 181 «Харчові технології», освітньо-професійної програми «Технології в ресторанному господарстві» Марія Омельченко стала членкинею наукової організації «Центр українсько-європейського наукового співробітництва» (ЦУЄНС). Основною метою діяльності ЦУЄНС є вивчення досві...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Магістранти серед членів наукової організації «Центр українсько-європейського наукового співробітництва» 18 січня 2024

Семінар для магістрантів від фахівця компанії «Хр. Хансен Україна»

8 листопада 2023 р. на кафедрі технології м’яса і м’ясних продуктів за участі ТОВ «Хр. Хансен Україна», яке є офіційним представником данської компанії Chr. Hansen A/S, відбулося семінарське заняття з дисципліни «Інноваційні технології м’ясних і м'ясомістких продуктів» для магістрантів першого курсу навчання освітньо-професійної програми «Технологі...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Семінар для магістрантів від фахівця компанії «Хр. Хансен Україна» 09 листопада 2023

Гостьову лекцію про алергени прочитала для здобувачів освіти викладачка Інституту післядипломної освіти НУХТ

11 жовтня 2023 року на кафедрі технології ресторанної і аюрведичної продукції в рамках дисципліни «Дієтологія» для здобувачів групи ХЧX-4-11ск відбулась гостьова лекція «Алергени як небезпечних чинник системи НАССР. Програми керування та методи контролю алергенів». Лекцію прочитала доцентка кафедри харчових технологій Інституту післядипломної осві...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Гостьову лекцію про алергени прочитала для здобувачів освіти викладачка Інституту післядипломної освіти НУХТ 11 жовтня 2023