Н У Х Т

Коло партнерів-виробничників розширює колектив кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів

19 липня 2019

Коло партнерів-виробничників розширює колектив кафедри технології хлібопекарських і кондитерських  виробів

Завідувач кафедри технології хлібопекарських і кондитерських  виробів Володимир Ковбаса, професори Віра Дробот і Віра Юрчак, доценти Лариса Михонік, Юлія Бондаренко та Анна Грищенко відвідали одне з підприємств холдингу «Хлібні інвестиції», завод «Chanta Mount». Це нове підприємство,  одне з найбільших в Європі з виробництва заморожених хлібобулочних виробів. Технологія, впроваджена на підприємстві, передбачає часткове випікання виробів із подальшим заморожуванням, що дає можливість у пункті реалізації лише розморозити та допекти виріб.

Під час відвідування заводу викладачі мали змогу побачити високоавтоматизовану лінію виробництва частково випечених заморожених виробів, ознайомились із широким асортиментом продукції. Керівник технологічної служби та розроблення нових продуктів  Олександр Євстігнєєв, який є випускником нашого університету, розповів про деякі особливості виробництва чіабати на цьому підприємстві та технічні рішення автоматизації виробництва, що практично виключають контакт людини з напівфабрикатами та готовою продукцією. Під час дегустації виробів була відзначена їх висока якість та органолептичні властивості.

Інформація була дуже цікавою та корисною для наших фахівців, адже для здобувачів вищої освіти, що навчаються за освітньою програмою «Технології хліба, кондитерських, макаронних виробів та харчоконцентратів», доцент Лариса Михонік у рамках дисципліни «Низькотемпературні та екструзійні технології» читає курс лекцій, в яких детально розглядаються питання виробництва заморожених тістових напівфабрикатів і хлібобулочних виробів різного ступеня готовності. 

Під час зустрічі завідувач кафедри Володимир Ковбаса, професори Віра Дробот і Віра Юрчак обговорили з директором підприємства Орестом Андріясом перспективи організації проходження практики здобувачами вищої освіти та можливості їх подальшого працевлаштування. Орест Андріяс зазначив, що декілька співробітників підприємства є випускниками або здобувачами вищої освіти кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів НУХТ.

Колектив кафедри висловлює вдячність директору Оресту Андріясу та колективу підприємства за зустріч і сподівається на подальшу плідну співпрацю у підготовці майбутніх висококваліфікованих фахівців.

Опублікований: 19-07-2019
Читайте також:
Експерт Німецької міжнародної служби академічних обмінів SES завітав на факультет готельно-ресторанного та туристичного бізнесу

7 жовтня 2021 року на факультеті готельно-ресторанного та туристичного бізнесу відбулася зустріч із експертом Німецької міжнародної служби академічних обмінів SES, доктором Хельмутом Блумбахом.  Гостя ознайомили з освітніми програмами кафедр, науковими і практичними здобутками, міжнародним досвідом викладачів і здобувачів вищої освіти факультету. ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Експерт Німецької міжнародної служби академічних обмінів SES завітав на факультет готельно-ресторанного та туристичного бізнесу 08 жовтня 2021

Вибіркова дисципліна з гостьовим лектором

У рамках вивчення вибіркової дисципліни «Технологія пакування та зберігання упакованої продукції» на кафедрі технології хлібопекарських і кондитерських виробів відбулася гостьова лекція для здобувачів освітнього ступеня «Магістр», що навчаються за освітньо-професійними програмами «Технологія хліба, кондитерських, макаронних виробів та харчоконцентр...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Вибіркова дисципліна з гостьовим лектором 21 жовтня 2024

Ще один кандидат у майстри спорту з’явився серед наших студентів

Студентка групи Х1 Львівського державного коледжу харчової і переробної промисловості нашого університету Марія Мошовська виконала норматив кандидата у майстри спорту зі стрільби з лука. Відбулося це на Чемпіонаті Львівщини серед кадетів 2000-2003 року народження, що проходив на стрільбищі НСБ ЛВС МОУ у місті Львів. Вітаємо Марію та бажаємо нових ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Ще один кандидат у майстри спорту з’явився серед наших студентів 30 січня 2017

Невимушена атмосфера, активність студентів і досвід викладача забезпечують високу якість занять на кафедрі туристичного та готельного бізнесу

12 грудня 2019 року відбулася відкрита лекція «Музеї України» доцента кафедри туристичного та готельного бізнесу Катерини Верес із дисципліни «Музеєзнавство» для студентів 3 курсу спеціальності «Туризм». Студенти ознайомились із державними, приватними музеями і музейними установами, розглянули основні складові Музейного Фонду України, а також дізн...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Невимушена атмосфера, активність студентів і досвід викладача забезпечують високу якість занять на кафедрі туристичного та готельного бізнесу 16 грудня 2019