Н У Х Т

Ініціативні другокурсники кафедри теплоенергетики та холодильної техніки долучаються до модернізації лабораторної бази

10 вересня 2021

Ініціативні другокурсники кафедри теплоенергетики та холодильної техніки долучаються до модернізації лабораторної бази

Здобувачі освітнього ступеня «Бакалавр» другого курсу спеціальності 142 «Енергетичне машинобудування», освітньо-професійної програми «Холодильні техніка та технології» Навчально-наукового інженерно-технічного інституту ім. акад. І.С. Гулого не витрачають час «зеленої зони» даремно.

Після тривалих карантинних обмежень ініціативна група студентів долучилася до модернізації лабораторної бази кафедри теплоенергетики та холодильної техніки і самостійно виготовила теплообмінник для охолодження проміжного теплоносія.

Так тримати! 

Опублікований: 10-09-2021
Читайте також:
Над удосконаленням технологій столових вин працюють на кафедрі біотехнології продуктів бродіння і виноробства

На кафедрі біотехнології продуктів бродіння і виноробства  відбувся семінар «Обґрунтування вибору технології червоних вин з винограду сортів західноєвропейської групи», присвячений дослідженням за матеріалами дисертаційної роботи Олени Циганкової «Удосконалення технології столових вин підвищеної біологічної цінності» (науковий керівник - доцент Мар...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Над удосконаленням технологій столових вин працюють на кафедрі біотехнології продуктів бродіння і виноробства 16 травня 2018

Викладачі кафедри фінансів працюють над розширенням географії майбутніх здобувачів

Минулого тижня викладачі кафедри фінансів презентували спеціальність 072 «Фінанси, банківська справа, страхування та фондовий ринок» у Київському фаховому коледжі архітектури, будівництва та дизайну, Звенигородській спеціалізованій школі І-ІІІ ступенів (Черкаська обл.), Вашківецькому ЗЗСО І-ІІІ ступенів і НВК «Вашківецька гімназія ім. І. Бажанськог...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Викладачі кафедри фінансів працюють над розширенням географії майбутніх здобувачів 25 жовтня 2023

Знайомством з португальськими винами поповнили свій викладацький арсенал фахівчині кафедри біотехнології продуктів бродіння і виноробства

У Києві відбулася кругова дегустація португальських вин із 12 виноробних господарств 8 регіонів України, яку відвідали викладачки кафедри біотехнології продуктів бродіння і виноробства Марина Білько та Ірина Бабич. Португалія має одну з найвищих концентрацій локальних сортів винограду (понад 250!), яких не знайти в інших регіонах світу – 2,7 виду ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Знайомством з португальськими винами поповнили свій викладацький арсенал фахівчині кафедри біотехнології продуктів бродіння і виноробства 16 вересня 2021

Змістовно й інформативно проходять лабораторні роботи на кафедрі технології оздоровчих продуктів

Асистентка кафедри технології оздоровчих продуктів Тетяна Федоренко провела відкрите лабораторне заняття з дисципліни «Проєктування харчових виробництв» для здобувачів освіти четвертого курсу Навчально-наукового інституту харчових технологій, спеціальності 181 «Харчові технології», професійного спрямування «Технології харчових продуктів оздоровчого...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Змістовно й інформативно проходять лабораторні роботи на кафедрі технології оздоровчих продуктів 29 жовтня 2020