Н У Х Т

Магістранти знайомляться з екотрендами

29 вересня 2025

Магістранти знайомляться з екотрендами

Магістранти, які навчаються за освітньо-професійною програмою «Технології органічних харчових продуктів», разом із доценткою кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів Наталією Фалендиш відвідали 24-ту виставку екотоварів ECO-EXPO, що працювала 25-27 вересня 2025 року у Міжнародному виставковому центрі в Києві.

На виставці був представлений широкий асортимент харчових продуктів вітчизняного виробництва, зокрема різноманітні рослинні олії, продукти перероблення зернових і бобових культур, які багаті на мікро- та мікроелементи і можуть бути використані при розробленні нових продуктів харчування, збагачених функціональними інгредієнтами.

Здобувачі освіти мали змогу поспілкуватися із представниками компаній-виробників крафтової продукції, дізнатися про нові тенденції розвитку продуктового ринку , як в Україні, так і за кордоном. Під час відвідування виставки відбулися жваві дискусії та обговорення з представниками компаній, а також дегустація представлених продуктів.

Проведений захід сприяє розширенню знань магістрантів, які вони можуть використовувати у навчальному процесі під час вивчення фахових дисциплін, виконання кваліфікаційних робіт і проведення наукових досліджень.

Опублікований: 29-09-2025
Читайте також:
Відбулися традиційні збори трудового колективу університету

Сьогодні, напередодні початку нового навчального року у актовій залі відбулися традиційні збори трудового колективу університету. З вітальним словом до присутніх звернувся ректор Олександр Шевченко. Він тепло привітав усіх зі святами, що нещодавно відзначила Україна – Днем Державного прапора і Днем Незалежності, а також із початком нового навчальн...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Відбулися традиційні збори трудового колективу університету 29 серпня 2024

Зустріч ейчарів із власницями сучасних спортивних спейсів

Управлінці персоналом знову в центрі актуальних подій столиці. У хабі для громадських ІТ-організацій і стартапів 1991 Civic Tech Center викладачі та студенти-ейчари зустрілись із успішними жінками, що розвинули бізнес у форматі спортивних спейсів нового покоління, – директоркою першої в Україні мережі афілійованих кроссфіт клубів CrossFit Banda Сві...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Зустріч ейчарів із власницями сучасних спортивних спейсів 05 квітня 2019

Кінець року – час для підсумків і планів

24 грудня 2020 р. викладачі кафедри туристичного та готельного бізнесу разом із близько сотнею інших учасників Першої всеукраїнської галузевої конференції «Гостинність і туризм в Україні. Партнерство заради сталого розвитку» узагальнювали стратегічне бачення держави і стейкхолдерів розвитку сфери гостинності та туризму до 2030 року. Представники б...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Кінець року – час для підсумків і планів 28 грудня 2020

Нові завдання визначив для себе колектив кафедри технології м’яса і м’ясних продуктів

Із подовженням в Україні карантинних заходів, продовжується і робота викладачів кафедри технології м’яса і м’ясних продуктів у дистанційній формі. 28 квітня 2020 року відбулося чергове засідання кафедри на платформі zoom-конференції, яке провів завідувач Василь Пасічний. Разом із колективом розглянули та обговорили наступні питання: 1. Організаці...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Нові завдання визначив для себе колектив кафедри технології м’яса і м’ясних продуктів 29 квітня 2020