Н У Х Т

Випускникам кафедри технології молока і молочних продуктів присвоєний освітній ступінь «Бакалавр»

20 червня 2018

Випускникам кафедри технології молока і молочних продуктів присвоєний освітній ступінь «Бакалавр»

На кафедрі технології молока і молочних продуктів відбулися захисти дипломних проектів випускників за напрямом підготовки «Харчові технології та інженерія».

У своїх доповідях студенти денної форми навчання освітнього ступеня «Бакалавр» довели актуальність і практичну значимість проектів та розкрили суть запропонованих технічних рішень. Після надання дипломниками змістовних відповідей на питання, члени екзаменаційної комісії зазначили, що всі студенти продемонстрували високий рівень теоретичних знань і практичних навичок та гідні отримати освітню кваліфікацію «Бакалавр».

Члени екзаменаційної комісії у складі заступника директора Навчально-наукового інституту харчових технологій НУХТ з навчальної роботи, доцента Анастасії Пухляк, завідувача кафедри технології молока і молочних продуктів, професора Галини Поліщук і доцентів кафедри технології молока і молочних продуктів Олени Грек, Олени Красулі та Алли Тимчук привітали випускників із успішним захистом дипломних проектів та присвоєнням освітнього ступеня «Бакалавр».

Бажаємо їм подальших творчих успіхів і продовження навчання у магістратурі!

Опублікований: 20-06-2018
Читайте також:
Наші викладачі готуються до менторства в інтерактивному онлайн-курсі

Міністерство цифрової трансформації України та громадська організація «Product IT Foundation for Education» за підтримки Міністерства освіти і науки України розробили інтерактивний онлайн-курс «Створення та розвиток ІТ-продуктів», розрахований на здобувачів вищої освіти економічних і технічних спеціальностей 2-3 курсів. Він включатиме інтерактивні ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Наші викладачі готуються до менторства в інтерактивному онлайн-курсі 12 серпня 2022

Природоохоронні біотехнології: практичні в умовах карантину

Не зважаючи на пандемію, здобувачі освіти четвертого курсу кафедри біотехнології і мікробіології продовжують вивчати природоохоронні біотехнології. Нещодавно на черговій практичній роботі ними були розглянуті методи знешкодження відходів у різних масштабах за допомогою споруд анаеробного біологічного очищення. За допомогою яскравих презентацій кож...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Природоохоронні біотехнології: практичні в умовах карантину 03 грудня 2020

Літературно-мистецький захід на честь Тараса Шевченка на кафедрі іноземних мов професійного спрямування

Щороку в березні викладачі кафедри іноземних мов професійного спрямування проводять заходи, присвячені вшануванню пам'яті Тараса Шевченка. Цьогоріч 13 березня відбувся літературно-мистецький захід під назвою «Творчість Т.Г. Шевченка у перекладах», присвячений 205-річниці з дня народження нашого славетного поета і пророка. Свято розпочалося аудіозап...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Літературно-мистецький захід на честь Тараса Шевченка на кафедрі іноземних мов професійного спрямування 14 березня 2019

Артистизм й істинно народні таланти на Святі вареника

В Івано-Франківському коледжі ресторанного сервісу і туризму нашого університету в рамках декади харчових технологій відбулося свято вареника. Участь у заході брали групи кулінарного напряму. Студенти плідно працювали, вивчали історію та рецептуру, змагалися у швидкості ліплення вареників. Вони показали не лише свої кулінарні здібності, а й продем...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Артистизм й істинно народні таланти на Святі вареника 31 жовтня 2019