Н У Х Т

Випускникам кафедри технології молока і молочних продуктів присвоєний освітній ступінь «Бакалавр»

20 червня 2018

Випускникам кафедри технології молока і молочних продуктів присвоєний освітній ступінь «Бакалавр»

На кафедрі технології молока і молочних продуктів відбулися захисти дипломних проектів випускників за напрямом підготовки «Харчові технології та інженерія».

У своїх доповідях студенти денної форми навчання освітнього ступеня «Бакалавр» довели актуальність і практичну значимість проектів та розкрили суть запропонованих технічних рішень. Після надання дипломниками змістовних відповідей на питання, члени екзаменаційної комісії зазначили, що всі студенти продемонстрували високий рівень теоретичних знань і практичних навичок та гідні отримати освітню кваліфікацію «Бакалавр».

Члени екзаменаційної комісії у складі заступника директора Навчально-наукового інституту харчових технологій НУХТ з навчальної роботи, доцента Анастасії Пухляк, завідувача кафедри технології молока і молочних продуктів, професора Галини Поліщук і доцентів кафедри технології молока і молочних продуктів Олени Грек, Олени Красулі та Алли Тимчук привітали випускників із успішним захистом дипломних проектів та присвоєнням освітнього ступеня «Бакалавр».

Бажаємо їм подальших творчих успіхів і продовження навчання у магістратурі!

Опублікований: 20-06-2018
Читайте також:
Профком НУХТ вітає з Новим роком і Різдвом!

Вітаємо з Новим роком і Різдвом Христовим! Бажаємо, щоб 2019-й подарував багато приводів для радості і щасливих моментів. Нехай збудуться найзаповітніші бажання, і у всіх справах вас супроводжує удача! Залиште всі негаразди позаду і в цю новорічну ніч повірте в диво, воно обов'язково збудеться!  З повагою, Профком НУХТ

ЧИТАТИ ДАЛІ

Профком НУХТ вітає з Новим роком і Різдвом! 28 грудня 2018

На «Сarlsberg Ukraine» наочно закріплювали теоретичні знання третьокурсники кафедри технології оздоровчих продуктів

За ініціативи викладача кафедри технології оздоровчих продуктів, доцента Світлани Бажай-Жежерун і за сприяння спеціаліста зі зв’язків із громадськістю компанії «Сarlsberg Ukraine» Олени Баско, студенти третього курсу Навчально-наукового інституту харчових технологій, що навчаються за напрямом підготовки «Харчові технології та інженерія» познайомили...

ЧИТАТИ ДАЛІ

На «Сarlsberg Ukraine» наочно закріплювали теоретичні знання третьокурсники кафедри технології оздоровчих продуктів 10 жовтня 2018

Ще два блискучі захисти дисертацій на здобуття наукового ступеня «Доктор філософії» на кафедрі біотехнології і мікробіології

1 лютого 2023 року на кафедрі біотехнології і мікробіології було подвійне свято – відбулися захисти здобувачів освітньо-наукового ступеня «Доктор філософії» зі спеціальності 162 «Біотехнології та біоінженерія». У першій половині дня відбувся публічний захист дисертаційної роботи «Розробка технології виробництва та застосування біоцементу для охоро...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Ще два блискучі захисти дисертацій на здобуття наукового ступеня «Доктор філософії» на кафедрі біотехнології і мікробіології 06 лютого 2023

Секрети приготування кавових напоїв здобувачам освіти від керуючого спеціалізованим ресторанним підприємством

Відбулося чергове виїзне лабораторне заняття з дисципліни «Барна справа та організація роботи сомельє» для здобувачів третього курсу спеціальності 241 Готельно-ресторанна справа, освітньо-професійної програми «Готельно-ресторанна справа». Майстер-клас із приготування ароматних кавових напоїв провів керуючий закладом ресторанного господарства в м. ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Секрети приготування кавових напоїв здобувачам освіти від керуючого спеціалізованим ресторанним підприємством 05 жовтня 2022