Н У Х Т

Насичений тиждень на кафедрі економіки і права

09 грудня 2019

Насичений тиждень на кафедрі економіки і права

Насиченим видався минулий тиждень для студентів і викладачів кафедри економіки і права, які відвідували галузеві підприємства та й про дозвілля не забували.

Для кожного зі студентів НУХТ знайомство з технологіями виробництва на практиці є важливою і цікавою складовою навчання. Тож студенти кафедри, що навчаються за спеціальністю 051 «Економіка», побували одразу на двох провідних підприємствах столиці.

Разом із викладачами, доцентами Інною Ковальчук і Ольгою Ткаченко та асистентом Тетяною Нагавичко студенти відвідали Київський пивзавод компанії «Carlsberg Ukraine», який є першим у Східній Європі і четвертим у «Carlsberg Group». Також компанія представлена серед кращих у своїй справі та роботодавців на ринку України і поза її межами.

У рамках візиту студентів і викладачів ознайомили з процесом виробництва, адміністративними та організаційними особливостями діяльності пивзаводу.

А доцент кафедри Оксана Відоменко запросила першокурсників побувати на Київському хлібокомбінаті №11 ДЧП ПАТ «Київхліб». Майбутні фахівці ознайомилися з технологічним процесом і побували: у залах замішування тіста, де побачили процес замішування батонів, закваски, де їх зацікавили чани із закваскою на хліб «Український», у цеху випічки та на складі готової продукції; спостерігали за процесами випікання батону, сушок і крендельків. А потім скористалися можливістю скуштувати запашний свіжоспечений хліб «Український» та батон.

А ще першокурсники відвідали Музей шістдесятництва, де в черговий раз поринули в атмосферу минулого століття. Музей шістдесятництва – філія Музею історії міста Києва – створений за ініціативи громадської організації з аналогічною назвою. Основу колекції Музею складають приватні зібрання українських шістдесятників-дисидентів. В експозиції представлені мистецькі твори талановитих і самобутніх художників (живопис, графіка, скульптура, екслібрис, аплікація, плакат), зразки самвидаву, тематична бібліотека (українські та зарубіжні видання), рукописи, унікальні фотографії та документи, особисті речі шістдесятників та інші предмети. Разом колекція нараховує до 30-ти тисяч предметів музейного значення.

Опублікований: 09-12-2019
Читайте також:
З перспективною професією аналітика даних познайомилися ліцеїсти Львівщини

Сьогодні відбулася гостьова лекція «Професія – аналітик даних» старшого викладача кафедри інформаційних систем, штучного інтелекту та кібербезпеки Михайла Грами, яку він прочитав у Лопатинському ліцеї Лопатинської громади Радехівського району Львівської області Викладач розповів майбутнім вступникам про задачі, переваги та особливості роботи на по...

ЧИТАТИ ДАЛІ

З перспективною професією аналітика даних познайомилися ліцеїсти Львівщини 29 жовтня 2024

Випускники кафедри теплоенергетики та холодильної техніки – учасники міжнародних проектів

28 березня 2018 року введена в експлуатацію перша черга ТРЦ River Gauche, загальна площа якого складатиме понад 150 000 м2. У рамках проекту відкрився найбільший в мережі гіпермаркет «Ашан» площею більше 30 000 м2. Фахівці компанії «BMSERVICE PLUS DICTRIBUTION» - випускники кафедри теплоенергетики та холодильної техніки НУХТ розробили проект холод...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Випускники кафедри теплоенергетики та холодильної техніки – учасники міжнародних проектів 29 березня 2018

Наші студенти відзначені за інноваційний підхід на IV Міжнародному етнофестивалі кулінарного мистецтва

У Луцькому коледжі технологій, бізнесу та права Східноєвропейського національного університету імені Лесі Українки відбувся  IV Міжнародний етнофестиваль кулінарного мистецтва, в якому взяла участь команда «Станіславські віртуози» Івано-Франківського коледжу ресторанного сервісу і туризму НУХТ – голова циклової комісії Оксана Данилів, викладач спец...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Наші студенти відзначені за інноваційний підхід на IV Міжнародному етнофестивалі кулінарного мистецтва 31 жовтня 2018

Студенти кафедри біотехнології продуктів бродіння і виноробства – кращі доповідачі наукової конференції НУБіП

У Національному університеті біоресурсів і природокористування України (м. Київ) відбулася ХІІ Міжнародна науково-практична конференція вчених, аспірантів і студентів «Наукові здобутки у вирішенні актуальних проблем виробництва та переробки сировини, стандартизації і безпеки продовольства», присвячена 15-річчю факультету харчових технологій та упра...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Студенти кафедри біотехнології продуктів бродіння і виноробства – кращі доповідачі наукової конференції НУБіП 29 квітня 2024