Н У Х Т

Насичений тиждень на кафедрі економіки і права

09 грудня 2019

Насичений тиждень на кафедрі економіки і права

Насиченим видався минулий тиждень для студентів і викладачів кафедри економіки і права, які відвідували галузеві підприємства та й про дозвілля не забували.

Для кожного зі студентів НУХТ знайомство з технологіями виробництва на практиці є важливою і цікавою складовою навчання. Тож студенти кафедри, що навчаються за спеціальністю 051 «Економіка», побували одразу на двох провідних підприємствах столиці.

Разом із викладачами, доцентами Інною Ковальчук і Ольгою Ткаченко та асистентом Тетяною Нагавичко студенти відвідали Київський пивзавод компанії «Carlsberg Ukraine», який є першим у Східній Європі і четвертим у «Carlsberg Group». Також компанія представлена серед кращих у своїй справі та роботодавців на ринку України і поза її межами.

У рамках візиту студентів і викладачів ознайомили з процесом виробництва, адміністративними та організаційними особливостями діяльності пивзаводу.

А доцент кафедри Оксана Відоменко запросила першокурсників побувати на Київському хлібокомбінаті №11 ДЧП ПАТ «Київхліб». Майбутні фахівці ознайомилися з технологічним процесом і побували: у залах замішування тіста, де побачили процес замішування батонів, закваски, де їх зацікавили чани із закваскою на хліб «Український», у цеху випічки та на складі готової продукції; спостерігали за процесами випікання батону, сушок і крендельків. А потім скористалися можливістю скуштувати запашний свіжоспечений хліб «Український» та батон.

А ще першокурсники відвідали Музей шістдесятництва, де в черговий раз поринули в атмосферу минулого століття. Музей шістдесятництва – філія Музею історії міста Києва – створений за ініціативи громадської організації з аналогічною назвою. Основу колекції Музею складають приватні зібрання українських шістдесятників-дисидентів. В експозиції представлені мистецькі твори талановитих і самобутніх художників (живопис, графіка, скульптура, екслібрис, аплікація, плакат), зразки самвидаву, тематична бібліотека (українські та зарубіжні видання), рукописи, унікальні фотографії та документи, особисті речі шістдесятників та інші предмети. Разом колекція нараховує до 30-ти тисяч предметів музейного значення.

Опублікований: 09-12-2019
Читайте також:
Подарунки для «сонячних» діток

Напередодні найочікуваніших і найчарівніших новорічних свят здобувачі вищої освіти і викладачі Навчально-наукового інституту харчових технологій НУХТ надали допомогу важкохворим дітям. Дітки перебувають на обліку у державних районних відділеннях, а також у центрах соціально-медичної реабілітації для розумово відсталих дітей із ДЦП і ЦНС м. Києва. ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Подарунки для «сонячних» діток 31 грудня 2020

Вражаючий креатив, якісні знання й інноваційні тенденції від бакалаврів спеціальності «Маркетинг»

Поєднання вражаючого креативу та маркетингових методів аналізу продемонстрували під час захисту бакалаврських робіт студенти спеціальності «Маркетинг». Усі представлені до захисту дипломні роботи були присвячені актуальним темам і виконані на високому рівні. Ще вчора звичайні студенти, а сьогодні – дипломовані бакалаври з життєвим і професійним до...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Вражаючий креатив, якісні знання й інноваційні тенденції від бакалаврів спеціальності «Маркетинг» 27 червня 2018

До журі на кращу наукову роботу Малої академії наук України увійшов доцент кафедри фізики НУХТ

Із початком нового року кафедра фізики факультету біотехнології та екологічного контролю активно включилася до профорієнтаційної роботи. Доцент кафедри Михайло Лазаренко представляв університет у якості члена журі на обласному конкурсі на кращу наукову роботу Малої академії наук України для учнівської молоді випускних класів, який відбувся в селищ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

До журі на кращу наукову роботу Малої академії наук України увійшов доцент кафедри фізики НУХТ 20 лютого 2019

Профорієнтаційна зустріч на факультеті ГРТБ імені проф. В.Ф. Доценка

Профорієнтаційна зустріч із абітурієнтами відбулася на факультеті готельно-ресторанного та туристичного бізнесу імені проф. В .Ф. Доценка у режимі online. Модерували профорієнтаційний івент заступниця декана по роботі зі студентами Олена Тищенко та відповідальний за профорієнтаційну роботу кафедри готельно-ресторанної справи Артем Ущаповський. Пі...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Профорієнтаційна зустріч на факультеті ГРТБ імені проф. В.Ф. Доценка 27 листопада 2023