Н У Х Т

Бренд-девелопмент відомих ТМ: цікаві факти від здобувачів-рекламістів

23 листопада 2021

Бренд-девелопмент відомих ТМ: цікаві факти від здобувачів-рекламістів

Науковий гурток кафедри маркетингу «Інтелектуал» залучає все більше молодих учених. Нещодавно здобувачі спеціальності 061 «Журналістика» (освітньої програми «Реклама та зв’язки з громадськістю») зібралися на актуальному вебінарі «Розвиток брендів в Україні».

Організаторкою заходу стала доцентка кафедри маркетингу Ірина Бойко. У вступному слові виклажачка озвучила ключові фактори, що впливають на зростання цінності брендів за даними компанії Millward Brown Optimor.

Учасники вебінару дізналися, що новітні технології задають мейнстріми сучасного брендингу, та й життєві тренди споживачів висувають до брендів нові вимоги. Майбутніх журналістів зацікавило те, що сучасний бренд фактично виконує функцію мас-медіа, втім рівень таргетування брендингу набагато вищий.

Досить солодку тему презентували здобувачки-рекламістки Каріна Безлуцька та Єлизавета Рєзник – «Розвиток брендів у кондитерській галузі України». Дівчата відкрили слухачам секрети: які бренди є лідерами на ринку смаколиків за рейтингом «Global Top 100 Candy Companies», хто є найсмачнішими представниками українського ринку, та яким солодощам надають перевагу клієнти.

Анастасія Прока та Катерина Бревнова торкнулись теми брендингу у пивоварній галузі, розказавши багато цікавого про гігантів «хмільного» ринку та найвідоміші бренди з їхніх господарських портфелів.

І наостанок виступили Вікторія Омелянюк і Зоряна Кошинська, зачепивши питання брендингу в сервісній сфері, а саме послуг фаст-фудів. Майбутні рекламістки відкрили секрети мастхев у сучасному ресторанному бізнесі, висвітлили головні мейнстріми на українському та світовому ринку. Досить позитивним виявилось і те, що локальні українські бренди гідно змагаються із зарубіжними гігантами, а наші креативні концептуальні ресторани користуються значною популярністю серед клієнтів.

Смачна тематика у поєднанні з актуальними питаннями брендингу надала вебінару особливого шарму. У здобувачів і викладачів кафедри маркетингу вийшов черговий цікавий івент!

Опублікований: 23-11-2021
Читайте також:
Найпоширеніші помилки вступників при реєстрації електронного кабінету

На сайті МОН оновлено інструкцію щодо роботи з електронним кабінетом вступника. Переглянути її, а також іншу потрібну для абітурієнтів інформацію можна у розділі «Вступна кампанія 2018».  В інструкцію додана інформація про ті помилки, які можуть виникати у вступника під час реєстрації електронного кабінету в системі. Зокрема, вказаний номер помилк...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Найпоширеніші помилки вступників при реєстрації електронного кабінету 05 липня 2018

Вийшов друком підручник «Міжнародна економіка»

На кафедрі міжнародної економіки Навчально-наукового інституту економіки і управління НУХТ вийшло друком 3-є видання підручника «Міжнародна економіка» за редакцією завідувачки кафедри, докторки економічних наук, професорки Світлани Гуткевич. У підручнику в логічній послідовності висвітлені питання розвитку економіки та освітнього процесу в умовах ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Вийшов друком підручник «Міжнародна економіка» 15 лютого 2021

Новітні розробки у технологіях аюрведичних харчових продуктів

На кафедрі технології ресторанної і аюрведичної продукції 18 лютого за участю трьох випускових кафедр – технології хлібопекарських і кондитерських виробів, технології молока і молочних продуктів, технології м’яса і м’ясних продуктів відбувся міжкафедральний захист кваліфікаційних робіт зі спеціальності 181 «Харчові технології», освітньо-професійних...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Новітні розробки у технологіях аюрведичних харчових продуктів 19 лютого 2021

До четвертокурсників-хімтехнологів завітали фахівці АТ «Фармак»

13 листопада до університету завітали випускники спеціальностей 161 «Хімічні технології та інженерія» і 162 «Біотехнології та біоінженерія» Ілля Мощенко і Катерина Аза, які нині працюють у потужній українській фармацевтичній компанії АТ «Фармак» хіміком і старшим хіміком лабораторії хроматографічного аналізу. Фахівці були запрошені прочитати лекці...

ЧИТАТИ ДАЛІ

До четвертокурсників-хімтехнологів завітали фахівці АТ «Фармак» 15 листопада 2019