Н У Х Т

Бренд-девелопмент відомих ТМ: цікаві факти від здобувачів-рекламістів

23 листопада 2021

Бренд-девелопмент відомих ТМ: цікаві факти від здобувачів-рекламістів

Науковий гурток кафедри маркетингу «Інтелектуал» залучає все більше молодих учених. Нещодавно здобувачі спеціальності 061 «Журналістика» (освітньої програми «Реклама та зв’язки з громадськістю») зібралися на актуальному вебінарі «Розвиток брендів в Україні».

Організаторкою заходу стала доцентка кафедри маркетингу Ірина Бойко. У вступному слові виклажачка озвучила ключові фактори, що впливають на зростання цінності брендів за даними компанії Millward Brown Optimor.

Учасники вебінару дізналися, що новітні технології задають мейнстріми сучасного брендингу, та й життєві тренди споживачів висувають до брендів нові вимоги. Майбутніх журналістів зацікавило те, що сучасний бренд фактично виконує функцію мас-медіа, втім рівень таргетування брендингу набагато вищий.

Досить солодку тему презентували здобувачки-рекламістки Каріна Безлуцька та Єлизавета Рєзник – «Розвиток брендів у кондитерській галузі України». Дівчата відкрили слухачам секрети: які бренди є лідерами на ринку смаколиків за рейтингом «Global Top 100 Candy Companies», хто є найсмачнішими представниками українського ринку, та яким солодощам надають перевагу клієнти.

Анастасія Прока та Катерина Бревнова торкнулись теми брендингу у пивоварній галузі, розказавши багато цікавого про гігантів «хмільного» ринку та найвідоміші бренди з їхніх господарських портфелів.

І наостанок виступили Вікторія Омелянюк і Зоряна Кошинська, зачепивши питання брендингу в сервісній сфері, а саме послуг фаст-фудів. Майбутні рекламістки відкрили секрети мастхев у сучасному ресторанному бізнесі, висвітлили головні мейнстріми на українському та світовому ринку. Досить позитивним виявилось і те, що локальні українські бренди гідно змагаються із зарубіжними гігантами, а наші креативні концептуальні ресторани користуються значною популярністю серед клієнтів.

Смачна тематика у поєднанні з актуальними питаннями брендингу надала вебінару особливого шарму. У здобувачів і викладачів кафедри маркетингу вийшов черговий цікавий івент!

Опублікований: 23-11-2021
Читайте також:
Представники кафедри технології жирів і парфумерно-косметичних продуктів підвищили кваліфікацію на семінарі компанії «Leko Style»

Компанія «Leko Style» є провідною із надання  косметичних інгредієнтів на ринку України. Окрім постачання сировини, компанія проводить різноманітні тренінги, майстер-класи, консультації, а також розробляє інноваційні косметичні засоби. Цього року компанія започаткувала серію семінарів, які проводила у різних регіонах України. Завершальний семінар ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Представники кафедри технології жирів і парфумерно-косметичних продуктів підвищили кваліфікацію на семінарі компанії «Leko Style» 12 листопада 2018

Оnline-лекція спеціалістів із Європейського союзу для здобувачів кафедри технології м'яса і м'ясних продуктів

Доцентом кафедри технології м'яса і м'ясних продуктів Олегом Галенком була організована та проведена надзвичайно цікава гостьова online-лекція спеціалістів із Європейського союзу для здобувачів кафедри. Лекцію також відвідали завідувач кафедри, професор Василь Пасічний та усі викладачі. Тема лекції – «Екологічні інновації в Республіці Польща на м’...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Оnline-лекція спеціалістів із Європейського союзу для здобувачів кафедри технології м'яса і м'ясних продуктів 13 квітня 2021

Педагогічний Оскар

«Педагогічний Оскар-2021» перегорнув свою сторінку – найуспішніші конкурсні роботи отримали головні нагороди конкурсу. Зокрема робота викладачів Сумського фахового коледжу НУХТ Олександра Зігунова і В`ячеслава Козленка «Упровадження інформаційної системи управління навчальним процесом у фаховому коледжі» зайняла перше місце у номінації «Інноваційн...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Педагогічний Оскар 25 серпня 2021

В університеті відзначили День Гідності та Свободи

Викладачі кафедри гуманітарних дисциплін протягом тижня на заняттях проводили тематичні заходи, присвячені цій важливій пам’ятній даті. Завідувач кафедри Надія Левицька зазначила, що ми повинні віддати шану громадянам, які постали на захист демократичних цінностей, прав і свобод людини та громадянина, національних інтересів нашої держави, її європ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

В університеті відзначили День Гідності та Свободи 22 листопада 2019