Н У Х Т

Виїзні заняття з управлінцями-практиками здобувачів спеціальності «Готельно-ресторанна справа»

16 квітня 2024

Виїзні заняття з управлінцями-практиками здобувачів спеціальності «Готельно-ресторанна справа»

Кафедра готельно-ресторанної справи ефективно імплементує виїзні лабораторні заняття в реальних виробничих умовах як активний метод навчання в освітній процес підготовки здобувачів освіти спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа».

12 квітня 2024 р. відбулося чергове виїзне лабораторне заняття з дисципліни «Сучасні ресторанна технології» для здобувачів третього курсу. Навчання було організовано на базі сучасного закладу ресторанного господарства «Argentina Grill» та фабрики-кухні компанії «Moderza» під керівництвом викладачки кафедри готельно-ресторанної справи Аліни Ковтун і управлінки, директорки виробництва Наталії Трембач.

Пані Наталія провела екскурсію всіма виробничими приміщеннями ресторанного підприємства, ознайомила з механічним, тепловим і холодильним обладнанням, основними санітарно-гігієнічними засобами, які використовуються в різних групах приміщень, журналами прийому товару, бракеражу, санітарним обробленням яєць, ножів, тари тощо. Особливу увагу фахівчиня акцентувала на дотриманні принципів НАССР на всіх етапах технологічних процесів.

«Argentina Grill» – мережа аргентинських ресторанів, які вражають сучасною концепцією, яскравим дизайнерським оформленням, відкритою кухнею, особливим грилем – Parilla, на якому відбувається обсмажування стейків.

Кухарі-асадори ресторану розповіли студентам про різновиди м’яса, ознайомили з асортиментом страв з м’яса у меню, провели майстер-клас із приготування стейків з різними варіантами презентації гостям, який завершився дегустацією вишуканих страв.

Колектив кафедри щиро вдячний директорці виробництва Наталії Трембач за гостинну зустріч, сприяння якісній підготовці бакалаврів, які мають можливість засвоювати теоретичний матеріал, формувати професійні навички і вивчати сучасні ресторанні технології на базі ресторанних підприємств.

Опублікований: 16-04-2024
Читайте також:
На кафедрі технології ресторанної і аюрведичної продукції визначили переможців І етапу Всеукраїнської студентської олімпіади

На кафедрі технології ресторанної і аюрведичної продукції підсумували результати І етапу Всеукраїнської студентської олімпіади у 2023/2024 н.р. за спеціальністю «Харчові технології» галузі знань 18 «Виробництво та технології». Комісія працювала у складі: д.т.н., професорки, завідувачки кафедри Олександри Нєміріч (головчиня комісії), д.т.н., профес...

ЧИТАТИ ДАЛІ

На кафедрі технології ресторанної і аюрведичної продукції визначили переможців І етапу Всеукраїнської студентської олімпіади 07 березня 2024

Основи органічної хімії для першокурсників спеціальності «Харчові технології та інженерія»

Відкриту лекцію з дисципліни «Харчова хімія. Модуль 2. Основи органічної хімії» на тему «Карбонові кислоти» прочитала 23 жовтня доцент Інна Попова для студентів першого курсу спеціальності 181 «Харчові технології та інженерія». На занятті були присутні здобувачі груп ТІ-1-3 та ТІ-1-4, викладачі кафедри харчової хімії. Слід зазначити, що карбонові ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Основи органічної хімії для першокурсників спеціальності «Харчові технології та інженерія» 24 жовтня 2019

До уваги старшокласників, старшокурсників і випускників коледжів! Підготовка до НМТ-2024!

Підготовче відділення університету оголошує набір на підготовчі курси до НМТ за програмами зовнішнього незалежного оцінювання з української мови, математики, історії України, хімії, біології. Слухачі отримують додаткові бали за успішне закінчення підготовчих курсів при вступі до університету на бюджет. Початок занять – жовтень 2023 р. Детальніше...

ЧИТАТИ ДАЛІ

До уваги старшокласників, старшокурсників і випускників коледжів! Підготовка до НМТ-2024! 12 вересня 2023

«Ух ти» та «Ой» на біологічному тренінгу в НУХТ

Лютий традиційно вважається найбільш сумним місяцем зимового періоду, однак кафедра біотехнології і мікробіології НУХТ докорінно змінює ці застарілі поняття. Досить похмурий, зважаючи на погоду, день 2 лютого був ознаменований яскравою новинкою для майбутніх вступників – біологічним тренінгом, котрий не лише є цікавим і пізнавальним, але й допомага...

ЧИТАТИ ДАЛІ

«Ух ти» та «Ой» на біологічному тренінгу в НУХТ 04 лютого 2019