Н У Х Т

Нова перемога: здобувачка НУХТ перемогла у престижному міжнародному конкурсі

26 серпня 2022

Нова перемога: здобувачка НУХТ перемогла у престижному міжнародному конкурсі

Вперше представниця молодого покоління українських пакувальників взяла участь і здобула перемогу у престижному міжнародному конкурсі German Packaging Award 2022. Неймовірно пишаємося, що нею стала здобувачка освіти Навчально-наукового інженерно-технічного інституту ім. акад. І.С. Гулого нашого університету Ольга Степанова, яка представила у категорії Special Award Young Talents свою випускову бакалаврську роботу  «Розробка конструкції та технології виготовлення картонної упаковки для стаканчиків з йогуртом з освітньою функцією». Розроблена студенткою упаковка повністю відповідає сучасним вимогам до паковання, але має ще додаткову фукнцію – вона може використовуватися як наочний матеріал для вивчення англійської абетки. Така концепція продовжує термін життя упаковки, підвищує ефективність її використання, а також сприяє збільшенню продажів пакованого продукту.

Перемога у такому конкурсі – це висока оцінка і міжнародне визнання для Ольги, її наукової керівниці, доцентки кафедри машин і апаратів харчових і фармацевтичних виробництв Наталії Кулик, і освітньої програми кафедри «Комп'ютерні технології дизайну і виготовлення упаковки».

Нагородження переможців відбудеться у вересні у місті Нюрнберг (Німеччина) під час проведення міжнародної виставки Fachpack Messe.

Вітаємо нашу здобувачку та її наукову керівницю! Нехай ця маленька перемога стане ще одним нашим внеском у велику Перемогу України! 

Опублікований: 26-08-2022
Читайте також:
Стартували захисти кваліфікаційних робіт здобувачів-заочників кафедри біотехнології продуктів бродіння і виноробства

На кафедрі біотехнології продуктів бродіння і виноробства розпочалися захисти кваліфікаційних робіт здобувачів освітнього ступеню «бакалавр» заочної форми навчання. На захист сьогодні були представлені 7 робіт. Студенти-випускники, відповідно до майбутньої кваліфікації, яку отримували за напрямом підготовки «Харчові технології та інженерія», предс...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Стартували захисти кваліфікаційних робіт здобувачів-заочників кафедри біотехнології продуктів бродіння і виноробства 09 лютого 2021

Академічна мобільність здобувачок кафедри біотехнології продуктів бродіння і виноробства

Другий рік поспіль здобувачі кафедри біотехнології продуктів бродіння і виноробства в рамках академічної мобільності Еразмус+ навчаються в Університеті Гайзенхайма (Німеччина). Цього року на навчання вирушили студентки третього та другого курсу Анастасія Похиленко і Злата Присяжнюк. Вони вже закінчують перший семестр навчання на програмі «Internat...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Академічна мобільність здобувачок кафедри біотехнології продуктів бродіння і виноробства 27 лютого 2023

Наукове свято на кафедрі іноземних мов професійного спрямування: перший успішний захист дисертації доктора PhD

25 лютого 2021 року в Київському національному лінгвістичному університеті  викладачка кафедри іноземних мов професійного спрямування НУХТ Ганна Бойко захистила дисертацію «Формування професійно орієнтованої англомовної компетентності в монологічному мовленні у майбутніх фахівців з харчових технологій у процесі самостійної роботи» на здобуття ступе...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Наукове свято на кафедрі іноземних мов професійного спрямування: перший успішний захист дисертації доктора PhD 26 лютого 2021

Як наші біотехнологи мікроорганізми створювали…

Сьогодні важко уявити життя без мікроорганізмів. Їх активно використовують у промисловості, зокрема на фармацевтичних виробництвах, у харчовій галузі, біотехнології та екології. І, навіть, є день на їхню честь – у вересні відзначають Міжнародний день мікроорганізмів. Викладачка дисциплін «Загальна мікробіологія і вірусологія. Модуль 1. Мікрооргані...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Як наші біотехнологи мікроорганізми створювали… 04 жовтня 2023