Н У Х Т

Фахівці кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів засвідчили високий рівень дипломних проектів студентів заочної форми навчання

14 лютого 2017

Фахівці кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів засвідчили високий рівень дипломних проектів студентів заочної форми навчання

У Сумській філії нашого університету відбувся захист дипломних проектів студентів заочної форми навчання освітніх ступенів  «Бакалавр» і «Спеціаліст».

Згідно з наказом Екзаменаційну комісію із захисту дипломних проектів «бакалаврів» очолив завідувач кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів університету Володимир Ковбаса, а комісію із захисту «спеціалістів» – начальник виробничо-технологічної лабораторії ТОВ «Сумська Паляниця» Олена Безкоровайна. До складу комісії увійшли також директор філії Тетяна Денисенко, доцент кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів університету Валерій Махинько, голова циклової комісії зі спеціальності «Виробництво хліба, кондитерських, макаронних виробів і харчових концентратів» Сумського коледжу харчової промисловості НУХТ Людмила Тарабан, викладач технології кондитерських виробів коледжу Ірина Лоза.

Студенти гідно представили дипломні проекти з модернізації та реконструкції діючих хлібопекарських і кондитерських підприємств, проектів нових підприємств різної потужності, впровадження сучасних прогресивних технологій на виробництві, розширення асортименту виробів.

У дипломних проектах обґрунтовані заходи, запропоновані до впровадження, здійснені технологічні розрахунки, наведені заходи з технохімічного контролю якості сировини та готової продукції, заходи з енергозбереження, соціального розвитку підприємств.

Члени Екзаменаційної комісії відзначили високий рівень теоретичної та практичної підготовки студентів, а також практичну цінність представлених до захисту проектів.

Опублікований: 14-02-2017
Читайте також:
Вплив COVID-19 на туризм і сферу гостинності обговорили із відомими світовими фахівцями наші викладачі й студенти

5 травня 2020 року викладачі кафедри туристичного та готельного бізнесу разом із студентами слухали відомих представників сфери гостинності Європи та світу. Вебінар під назвою «SME’s in the HTL-Sector facing the COVID-19 Crisis» був присвячений розгляду питань подолання сектором «Гостинність, туризм та дозвілля» екзистенційної загрози COVID-19. С...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Вплив COVID-19 на туризм і сферу гостинності обговорили із відомими світовими фахівцями наші викладачі й студенти 07 травня 2020

Лабораторна робота київських гімназистів на кафедрі технології молока і молочних продуктів

Профорієнтаційна робота – один із головних пріоритетів діяльності колективу університету, якому надається всебічна підтримка з боку керівництва НУХТ. 25 лютого для виконання лабораторної роботи з дисципліни «Природничі науки» на кафедру технології молока і молочних продуктів завітали учні 10 класу київської гімназії ім. М.П. Драгоманова, які бажаю...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Лабораторна робота київських гімназистів на кафедрі технології молока і молочних продуктів 27 лютого 2019

Лекторій від фахівчині гостинності

На кафедрі готельно-ресторанної справи відбувся черговий гостьовий лекторій. Цього разу здобувачі освіти спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» І року навчання в рамках проходження навчальної практики та здобувачі ІІ курсу зі скороченим терміном навчання у рамках виробничої практики слухали фахівчиню з гостинності, випускницю факультету гот...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Лекторій від фахівчині гостинності 06 червня 2022

Хмільні напої України та їх застосування у екскурсіях і спеціалізованих турах досліджували здобувачі

Здобувачі першого і другого курсів кафедри туристичного та готельного бізнесу на лекторії «Про вино і не тільки» досліджували хмільні напої України та їх застосування у екскурсіях і спеціалізованих турах. Напередодні зустрічі викладачка Тетяна Мірзодаєва провела онлайн-опитування. Здобувачі відповідали на питання: «Чи цікавими для Вас є винні тури...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Хмільні напої України та їх застосування у екскурсіях і спеціалізованих турах досліджували здобувачі 26 жовтня 2022