Н У Х Т

У Сумському коледжі харчової промисловості НУХТ відсвяткували 90-річчя з дня заснування навчального закладу

30 жовтня 2018

У Сумському коледжі харчової промисловості НУХТ відсвяткували 90-річчя з дня заснування навчального закладу

На урочистості з нагоди ювілею завітали представники облдержадміністрації, обласної ради, департаменту освіти і науки, міської ради, вчені НУХТ, представники виробництва, випускники коледжу.

Дев’яносторічну історію коледжу створювали декілька поколінь людей, які свого часу пов’язали долю з навчальним закладом. З великою шаною вітали присутні ветеранів педагогічної праці – творців славної історії коледжу.

Директор коледжу Юрій Барилюк привітав працівників із визначною датою. Зазначив, що сьогодні коледж є сучасним освітнім закладом. Показником високої працездатності є той факт, що із 47 викладачів: 7 кандидатів наук, 35 мають вищу кваліфікаційну категорію, 5 присвоєно педагогічне звання «старший викладач», «викладач-методист», 7 мають нагрудний знак «Відмінник освіти України».

Високий рівень фахової підготовки студентів відзначила директор департаменту освіти і науки Сумської обласної державної адміністрації Вікторія Гробова.

З вітальним словом виступив заступник міського голови, керуючий справами виконавчого комітету Степан Пак, який наголосив, що коледж – один із провідних навчальних закладів міста Суми.

З почесною місією привітати колектив завітали випускники коледжу, а нині вчені Національного університету харчових технологій – професор, кандидат технічних наук, проректор з навчально-виробничої діяльності та розвитку Олександр Бессараб, доктор технічних наук, професор, завідувач кафедри технологічного обладнання та комп’ютерних технологій проектування Валерій Мирончук.

За сумлінну працю працівники і студенти коледжу були нагороджені грамотами і цінними подарунками.

За особливі заслуги у галузі освіти подякою міського голови з нагрудним знаком був нагороджений директор коледжу Юрій Барилюк.

Привітати колег зі святом завітали директори ВНЗ І-ІІ рівнів акредитації м. Суми та директор Полтавського коледжу харчової промисловості НУХТ Анатолій Палаш. Приємні слова подяки на адресу викладачів звучали від випускників – передовиків виробництва.

Запашним короваєм, ювілейним тортом вітали вони наставників, які дали путівку в життя.

Святкового настрою додав концерт, у якому взяли участь кращі художні колективи  м. Суми.

Опублікований: 30-10-2018
Читайте також:
У Навчально-науковому інституті харчових технологій тривають перші організаційні зустрічі гарантів освітніх програм з першачками

Найчисельніша в університеті освітня програма «Харчові технології та інженерія» спеціальності 181 «Харчові технології» освітнього ступеня «Бакалавр» цього року поповнилася ще 144-ма здобувачами, які вступили до НУХТ на основі повної загальної середньої освіти. Для першачків в університеті все нове, все незвідане, тому для досягнення успіхів у навч...

ЧИТАТИ ДАЛІ

У Навчально-науковому інституті харчових технологій тривають перші організаційні зустрічі гарантів освітніх програм з першачками 18 вересня 2023

До уваги – черговий номер журналу «Наукові праці Національного університету харчових технологій»

Вийшов друком №3 24-го тому журналу «Наукові праці Національного університету харчових технологій». У номері опубліковані статті за результатами фундаментальних теоретичних розробок і прикладних досліджень у галузі автоматизації та інформаційних технологій, економіки і соціального розвитку, менеджменту і стратегічного управління, охорони праці і ц...

ЧИТАТИ ДАЛІ

До уваги – черговий номер журналу «Наукові праці Національного університету харчових технологій» 21 серпня 2018

Літо з користю: молодіжні обміни «ВідНОВА:UA»-2025!

Міністерство молоді та спорту України спільно з державною установою «Всеукраїнський молодіжний центр» у партнерстві з громадською організацією «Місто активних громадян» у межах проєктів ПРООН в Україні «Підтримка громадянського суспільства та молоді» та «Підтримка інклюзивного відновлення для забезпечення стійкості та безпеки людей в Україні» за фі...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Літо з користю: молодіжні обміни «ВідНОВА:UA»-2025! 10 липня 2025

Хімію смаку, запаху і кольору опановували студенти на кафедрі експертизи харчових продуктів

22 березня 2018 р. на кафедрі експертизи харчових продуктів відбулося планове відкрите заняття доцента кафедри Оксани Вашеки з дисципліни «Хімія смаку, запаху і кольору» для студентів, що навчаються за напрямом підготовки «Технологічна експертиза та безпека харчової продукції». Ключовим питанням лекційного заняття було вивчення механізму сприйнятт...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Хімію смаку, запаху і кольору опановували студенти на кафедрі експертизи харчових продуктів 22 березня 2018