Н У Х Т

Фахівці кафедри біотехнології і мікробіології підвищують професійну кваліфікацію

04 квітня 2018

Фахівці кафедри біотехнології і мікробіології підвищують професійну кваліфікацію

Наприкінці березня компанія Європейський науковий центр «Біомаркери» (ESCBM) організувала тренінг-конференцію для молодих вчених, де вони мали змогу прослухати лекції досвідчених науковців з країн Європейського Союзу та дослідників з країн Східного партнерства, Центральної Азії, Росії та Азії. Асистент кафедри біотехнології і мікробіології Христина Берегова для підвищення професійної кваліфікації вирішила взяти очну участь у роботі цього заходу.

Конференцію ESCBM організатори вирішили провести у центрі Праги, серед історичних будівель XV-XVI ст., що вже вражає та захоплює. Реєстрація учасників конференції розпочалась із урочистого привітання. До вітального слова були запрошені видатні науковці: проф.Daniel Petrovic, University of Lubliana, Institute of Histology and Embriology, Cardiology, Genetic Epidemiology, Oрhtalmology, проф. Shahidul Islam, Karolinska Institute, Department of Clinical Science and Education, Stockholm, Sweden, а також проф. Ioana Mozos, VictorBabesUniversity of Medicine and Pharmacy of Timisoara, Romania.

Діяльність ESCBM присвячена сучасним аспектам вивчення біологічних маркерів у галузі фундаментальної та клінічної медицини, фармації, а також молекулярної і фундаментальної біології. Головним пріоритетом ESCBM є створення ефективних умов для обміну досвідом, інформацією, встановлення наукової, культурної взаємодії в єдиному дослідницькому та інформаційному просторі. ESCBM дотримується стратегії Європейської комісії - Європейського дослідницького простору (ERA), яка спрямована на створення відкритого простору для знань, росту і включає як членів ЄС, так і країни Східного партнерства.

Упродовж тижня провідні спеціалісти з Литви (Vilnus University), Молдови (State University of Medicine and Pharmacy), Казахстану (National Medical University), Румунії (Victor Babes University of Medicine and Pharmacy of Timisoara) читали лекції та проводили практичні майстер-класи.

Після навчання учасники мали змогу поринути у старе королівське місто – Прагу. Для них провели екскурсію та ознайомили з найкрасивішими історичними будівлями міста. Час пролетів швидко та непомітно, а поїздка запам’ятається надовго.

Опублікований: 04-04-2018
Читайте також:
НУХТят прибуло: у нашої здобувачки освіти під бомбардуваннями народилася дитинка

8 березня здобувачка освіти факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу Анна Тимченко стала мамою. У Бучі, що за 30 км від Києва, під обстрілами й бомбардуваннями окупантів вона народила дівчинку, яку назвала Алісою. Анна з багатодітної родини – їх у батьків дев’ятеро. Вона – староста групи, до декрету поєднувала навчання з роботою ад...

ЧИТАТИ ДАЛІ

НУХТят прибуло: у нашої здобувачки освіти під бомбардуваннями народилася дитинка 18 березня 2022

Інноваційні харчові інгредієнти апробують магістранти кафедри технології молока і молочних продуктів

У рамках виконання лабораторної роботи з навчальної дисципліни «Інноваційні харчові інгредієнти у технологіях молочних і молоковмісних продуктів» (викладачки – доцентки кафедри технології молока і молочних продуктів Оксана Кочубей-Литвиненко та Уляна Кузьмик) здобувачі групи МО-1-2М дослідили властивості різних видів стабілізаторів у технології мол...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Інноваційні харчові інгредієнти апробують магістранти кафедри технології молока і молочних продуктів 12 квітня 2021

Успішне завершення навчання здобувачів на курсі «Внутрішній аудитор з харчової безпеки»

Здобувачі четвертого курсу освітнього ступеня «Бакалавр», що навчаються за освітньо-професійною програмою «Технології харчування» Богдан Михайленко, Марія Саміленко, Маліка Ходжаєва, та магістрантка другого курсу освітньо-професійної програми «Технології в ресторанному господарстві» Марія Омельченко закінчили навчання на курсі «Внутрішній аудитор з...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Успішне завершення навчання здобувачів на курсі «Внутрішній аудитор з харчової безпеки» 29 грудня 2023

Професійні інсайти на гостьовій лекції

8 лютого 2023 року за ініціативи кафедри туристичного та готельного бізнесу у партнерстві з кафедрою технології м'яса і м'ясних продуктів відбулася гостьова лекція к.е.н., директорки туроператора «Орнамент України», співзасновниці і координаторки  проекту «Дійсна наука», учасниці багатьох міжнародних виставок Олени Казьміної. Лекція читалася для з...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Професійні інсайти на гостьовій лекції 09 лютого 2023