Н У Х Т

«The King’s speech» на черговому засіданні Movie Club

28 травня 2020

«The King’s speech» на черговому засіданні Movie Club

Movie Club – це місце, де можна відпочити за переглядом фільму, удосконалити свої навички аудіювання і взагалі просто з користю провести час. Кожен із нас любить дивитися фільми і читати цікаві книжки. Все це можна поєднати, відвідавши Movie Club, який готують викладачі кафедри іноземних мов професійного спрямування. Вони пропонують дивитися фільми і робити цікаві завдання, закріплюючи свої знання англійської.

Сьогодні ми маємо можливість подивитися, прослухати чи прочитати майже будь-що англійською. Звісно в цьому багато плюсів, а найголовніший полягає в тому, що це цікаво, адже ви самі обираєте матеріал, що слухати і дивитись. Це може бути улюблений серіал чи новий альбом виконавця. Усе залежить від ваших смаків. Більше того, ви не лише вчите англійську у такий спосіб, а й розвиваєтесь, розширюєте свій світогляд, насичуєте мозок новою інформацією та тренуєте навички запам’ятовування нових слів, виразів і конструкцій речень. Отже, цей спосіб передусім збагачує ваш лексичний запас і тренує слухові навички. У Movie Club дивляться найцікавіші фільми та серіали англійською мовою з субтитрами або без, а потім або під час перегляду розбирають, обговорюють, діляться враженнями, відповідно англійською мовою.

Викладач Анна Харченко обрала для перегляду британський фільм «The King’s speech». До участі в Movie Сlub були запрошені студенти групи БТ-1-4, також взяла участь студентка ТІ-1-4 Єва Стоякіна.

На перший погляд може здатися, що багато чого не розумієш, але як показує досвід, кілька подібних переглядів із подальшим обговоренням роблять свою справу. Студенти, безперечно, поліпшують свій рівень володіння англійською мовою, розширюють словниковий запас справжніми «живими» словами, які використовують носії мови,  краще сприймають англійську мову на слух, ну, і нарешті – пізнають світовий кінематограф.

Вивчення англійської мови за допомогою фільмів – досить приємні уроки. Вони допомагають не тільки почути голоси улюблених акторів, але і вловити інтонацію, вивчити розмовні звороти, правильно будувати речення. 

Затишна атмосфера і можливість неформального спілкування з однокурсниками принесли не лише користь, а й велике задоволення поціновувачам кіномистецтва, які прагнуть удосконалити навички володіння англійською мовою.

 

Опублікований: 28-05-2020
Читайте також:
Наукові досягнення молоді до ювілею конференції

90 Ювілейна Міжнародна наукова конференція молодих учених, аспірантів і студентів «Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у XXI столітті» й цьогоріч об’єднала обдаровану молодь для плідного спілкування з провідними вітчизняними та зарубіжними вченими, а також для випробування власних можливостей у ролі лідера, доповідача, на...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Наукові досягнення молоді до ювілею конференції 12 квітня 2024

Доценти кафедри біотехнології продуктів бродіння і виноробства вражають рівнем викладацької майстерності

На кафедрі біотехнології продуктів бродіння і виноробства 21 вересня відбулися відкриті лекційні заняття. Доцент Світлана Олійник провела аудиторне заняття для здобувачів групи ЗТБ-1-1м з дисципліни «Інноваційні технології бродильних  виробництв». Тема  лекції – «Інноваційні технології у лікеро-горілчаному виробництві». Лектор звернула увагу ауди...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Доценти кафедри біотехнології продуктів бродіння і виноробства вражають рівнем викладацької майстерності 22 вересня 2020

Лекторій і нетворкінг здобувачів освіти із засновником UA Restorator і президентом Української ресторанної асоціації

Для студентства факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу відбувся лекторій від засновника UA Restorator і президента Української ресторанної асоціації Сергія Трахачова. Понад 200 учасників, здобувачі освіти спеціальностей 181 «Харчові технології» і 241 «Готельно-ресторанна справа», затамувавши подих, слухали харизматичного лідера-о...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Лекторій і нетворкінг здобувачів освіти із засновником UA Restorator і президентом Української ресторанної асоціації 07 грудня 2021

Кафедра технології молока і молочних продуктів наочно знайомить другокурсників із родзинками майбутнього фаху

17 січня 2019 р. у рамках ознайомлювально-виробничої практики, студенти 2-го курсу навчання, академічних груп 6 та 7 у супроводі доцента кафедри технології молока і молочних продуктів Алли Тимчук і асистента Тетяни Пшеничної відвідали кафе-виробництво молочних продуктів «Milk Point» (м. Київ). Студенти ознайомилися з принципом роботи міні-цеху каф...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Кафедра технології молока і молочних продуктів наочно знайомить другокурсників із родзинками майбутнього фаху 18 січня 2019