Н У Х Т

Підвищення компетенції викладачів кафедри мехатроніки та пакувальної техніки – «Цифрові інструменти Google для освіти»

17 жовтня 2022

Підвищення компетенції викладачів кафедри мехатроніки та пакувальної техніки – «Цифрові інструменти Google для освіти»

Викладачі кафедри мехатроніки та пакувальної техніки, к.т.н., доценти Костянтин Васильківський і Анастасія Деренівська пройшли стажування за базовим рівнем курсу «Цифрові інструменти Google для освіти».

Загальний напрям модернізації сучасної освіти – це системні й органічні зміни в освіті з метою приведення її у відповідність до вимог сучасного життя, створення механізмів постійного оновлення освіти, її цілеспрямованої орієнтації на актуальні та перспективні потреби особистості, суспільства.

Пошук шляхів підвищення ефективності освітнього процесу на основі використання інноваційних інформаційних методів і технологій спричинив мотивовану необхідність застосовувати потенціал сучасних цифрових інструментів, які забезпечують можливість педагогу створювати інформаційно значуще наповнення освітнього процесу.

В умовах викликів до системи освіти, які спричинені тривалою пандемією та війною, з метою розширення можливостей використання цифрових інструментів для організації дистанційного навчання й підвищення ефективності освітнього процесу розроблена програма курсу «Цифрові інструменти Google для освіти».

Під час проходження курсу здійснювалося навчання щодо використання цифрових інструментів Google в професійній діяльності для підвищення цифрової компетентності , ознайомлення з можливістю застосовувати віртуальні кімнати Google Класів для організації та взаємодії викладач-студент, створення й підтримки персонального інформаційного середовища викладача.

Викладачі кафедри досягли поставленої мети – формування цифрової компетентності щодо використання можливостей цифрових інструментів Google в професійній діяльності, опрацювання переваг Google Workspace for Education, організації персонального інформаційного середовища викладача закладу освіти та застосування цифрових інструментів для організації ефективної взаємодії учасників освітнього процесу (у т.ч. для дистанційного навчання).

Опублікований: 17-10-2022
Читайте також:
З умовами стажування та роботи у «Лантманнен Акса» ознайомилися магістранти

За сприяння відділу працевлаштування студентів і випускників відбулася зустріч здобувачів вищої освіти освітнього ступеня «Магістр» спеціальності 181 «Харчові технології» Навчально-наукового інституту харчових технологій із роботодавцем, директоркою відділу з юридичних та кадрових питань ПрАТ «Лантманнен Акса» Іриною Проніною. Компанія «Лантманнен...

ЧИТАТИ ДАЛІ

З умовами стажування та роботи у «Лантманнен Акса» ознайомилися магістранти 30 вересня 2021

Завідувач Підготовчого відділення НУХТ долучилася до обговорення аспектів реалізації концептуальних засад нової української школи

20 квітня 2018 рокуна базі КЗ «НВК «Потенціал» Оболонського району м.Києва відбулася Всеукраїнська науково-практична конференція «Економіка і здоров’я в шкільній освіті», на яку була запрошена завідувач Підготовчого відділення Центру моніторингу якості та координації освітньої діяльності НУХТ Валентина Кудіна. До участі також були запрошені: депут...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Завідувач Підготовчого відділення НУХТ долучилася до обговорення аспектів реалізації концептуальних засад нової української школи 24 квітня 2018

Як об'єднати емоції, креатив і раціональний підхід для збільшення рентабельності маркетингу дізнавалися наші викладачі

25 липня відбулася «BIG SMM CONFERENCE» – найбільша в Україні онлайн-конференція про тренди та ефективні стратегії маркетингу в соцмережах. Спікерами виступили лідери ринку: засновник і керуючий партнер маркетингової агенції «Aimbulance» Роман Гавриш, Shatyrko&Snigur Academy, партнер Андрія Шатирка в напрямку TikTok Олена Снігур, керівник відд...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Як об'єднати емоції, креатив і раціональний підхід для збільшення рентабельності маркетингу дізнавалися наші викладачі 28 липня 2020

На базі НУХТ відбувся всеукраїнський етап Олімпіади серед студентів закладів освіти, що здійснюють підготовку за освітнім рівнем «молодший спеціаліст»

23-24 травня 2019 року на базі кафедри готельно-ресторанної справи нашого університету за організаційної підтримки Івано-Франківського коледжу ресторанного сервісу і туризму НУХТ відбувся ІІ-й етап Всеукраїнської студентської олімпіади зі спеціальності «Готельно-ресторанна справа» (спеціалізації «Готельне обслуговування», «Ресторанне обслуговування...

ЧИТАТИ ДАЛІ

На базі НУХТ відбувся всеукраїнський етап Олімпіади серед студентів закладів освіти, що здійснюють підготовку за освітнім рівнем «молодший спеціаліст» 24 травня 2019