Н У Х Т

Підвищення компетенції викладачів кафедри мехатроніки та пакувальної техніки – «Цифрові інструменти Google для освіти»

17 жовтня 2022

Підвищення компетенції викладачів кафедри мехатроніки та пакувальної техніки – «Цифрові інструменти Google для освіти»

Викладачі кафедри мехатроніки та пакувальної техніки, к.т.н., доценти Костянтин Васильківський і Анастасія Деренівська пройшли стажування за базовим рівнем курсу «Цифрові інструменти Google для освіти».

Загальний напрям модернізації сучасної освіти – це системні й органічні зміни в освіті з метою приведення її у відповідність до вимог сучасного життя, створення механізмів постійного оновлення освіти, її цілеспрямованої орієнтації на актуальні та перспективні потреби особистості, суспільства.

Пошук шляхів підвищення ефективності освітнього процесу на основі використання інноваційних інформаційних методів і технологій спричинив мотивовану необхідність застосовувати потенціал сучасних цифрових інструментів, які забезпечують можливість педагогу створювати інформаційно значуще наповнення освітнього процесу.

В умовах викликів до системи освіти, які спричинені тривалою пандемією та війною, з метою розширення можливостей використання цифрових інструментів для організації дистанційного навчання й підвищення ефективності освітнього процесу розроблена програма курсу «Цифрові інструменти Google для освіти».

Під час проходження курсу здійснювалося навчання щодо використання цифрових інструментів Google в професійній діяльності для підвищення цифрової компетентності , ознайомлення з можливістю застосовувати віртуальні кімнати Google Класів для організації та взаємодії викладач-студент, створення й підтримки персонального інформаційного середовища викладача.

Викладачі кафедри досягли поставленої мети – формування цифрової компетентності щодо використання можливостей цифрових інструментів Google в професійній діяльності, опрацювання переваг Google Workspace for Education, організації персонального інформаційного середовища викладача закладу освіти та застосування цифрових інструментів для організації ефективної взаємодії учасників освітнього процесу (у т.ч. для дистанційного навчання).

Опублікований: 17-10-2022
Читайте також:
Віртуозність закордонного фахівця-практика під час майстер-класу для наших здобувачів освіти

24 травня 2022 р. у рамках проходження навчальної практики здобувачами освітнього ступеня «бакалавр» 1 курсу та виробничої практики здобувачами2 курсу зі скороченим терміном навчання за спеціальністю 241 «Готельно-ресторанна справа», освітньо-професійної програми «Готельно-ресторанна справа», відбувся майстер-клас із приготування шоколадного десерт...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Віртуозність закордонного фахівця-практика під час майстер-класу для наших здобувачів освіти 26 травня 2022

На кафедрі туристичного та готельного бізнесу відзначили Всесвітній день туризму

Традиційно 27 вересня 2018 року студенти спеціальності «Туризм» та викладачі кафедри туристичного та готельного бізнесу разом із друзями, партерами, випускниками та усіма, хто любить подорожувати, відзначали професійне свято – Всесвітній день туризму. Для майбутніх фахівців були організовані зустрічі з їх колегами, які вже зробили успішну кар’єру ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

На кафедрі туристичного та готельного бізнесу відзначили Всесвітній день туризму 01 жовтня 2018

Тиждень академічної доброчесності для обдарованої молоді університету

В Україні війна. У останніх передсмертних конвульсіях поступово завершує своє існування ганебний путінський режим, намагаючись використовувати притаманні йому терористичні методи. Але ні бомбардуванням житлових кварталів наших міст, ні ракетними ударами по інфраструктурі, ні нищенням української нації нас не залякати. Адже ми мужні, незламні, непер...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Тиждень академічної доброчесності для обдарованої молоді університету 14 жовтня 2022

Завершується приймання документів від вступників до бакалаврату на бюджет

Сьогодні о 18:00 завершується прийом заяв і документів від вступників на бакалавра на бюджет на основі повної загальної середньої освіти за результатами національного мультипредметного тесту та для здобуття ступеня бакалавра зі скороченим строком навчання (після коледжу). Наступний етап вступної кампанії – оприлюднення рейтингових списків, яке має...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Завершується приймання документів від вступників до бакалаврату на бюджет 23 серпня 2022