Н У Х Т

Зустріч гарантів із магістрантами-біотехнологами: непрості реалії нашого часу

17 жовтня 2022

Зустріч гарантів із магістрантами-біотехнологами: непрості реалії нашого часу

У непростих умовах відбувалися цьогорічні зустрічі гарантів освітньо-професійних програм «Промислова біотехнологія» та «Фармацевтична біотехнологія» зі здобувачами спеціальності 162 «Біотехнології та біоінженерія» другого (магістерського) рівня навчання.

Зустрічі, які планувались у очному форматі, довелося провести в онлайн-режимі. Виною цьому – черговий неприпустимий акт агресії з боку рашистів, які напередодні обстріляли ракетами центр Києва неподалік нашого навчального закладу. Тож, разом із дуже важливими питаннями дотримання норм і правил академічної етики усіма учасниками освітнього процесу та вільного вибору траєкторії навчання здобувачами освіти гарантка освітньо-професійної програми «Промислова біотехнологія», доцентка Вікторія Красінько та гарант освітньо-професійної програми «Фармацевтична біотехнологія», завідувач кафедри біотехнології і мікробіології Віктор Стабніков вкотре наголосили на першочерговості дотримання правил особистої безпеки.

Не зважаючи на технічні складнощі, пов’язані з періодичним відключенням електроенергії, які змусили провести захід комплексно, відразу для здобувачів двох освітньо-професійних програм, усі основні організаційні питання щодо початку навчання магістрантів були вирішеніо.

Бажаємо здобувачам успішного старту і спокійного мирного навчання для здобуття омріяної кваліфікації «Магістр біотехнології та біоінженерії»!

Опублікований: 17-10-2022
Читайте також:
Атестаційний екзамен здобувачів-бакалаврів кафедри готельно-ресторанної справи

16 червня на кафедрі готельно-ресторанної справи відбулася атестація здобувачів бакалаврського рівня вищої освіти у формі атестаційного екзамену із застосуванням дистанційних технологій. Під час відеоконференції на платформі Zoom тепло привітали і побажали успіху здобувачам 4 курсу спеціальності «Готельно-ресторанна справа» декан факультету готель...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Атестаційний екзамен здобувачів-бакалаврів кафедри готельно-ресторанної справи 17 червня 2020

Своїми науковими наробками поділилися із зарубіжними колегами викладачі кафедри технології молока і молочних продуктів

6 листопада 2020 року викладачі кафедри технології молока і молочних продуктів узяли участь у 59-th Annual Science Conference of Ruse University New Industries, Digital Economy, Society – projections of the Future IIІ. – Silistra, Ruse, Razgrad, 2020, яка відбулась у форматі онлайн-конференції. Під час конференції викладачі мали можливість ознайом...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Своїми науковими наробками поділилися із зарубіжними колегами викладачі кафедри технології молока і молочних продуктів 11 листопада 2020

До заходів Всеукраїнського форуму крафтових дистиляторів долучилися фахівці університету

17-19 жовтня 2019 року в Україні вперше під патронатом Асоціації крафтових дистиляторів України та за підтримки спонсорів відбувся Форум «Міцний Крафт-2020». Всеукраїнський форум крафтових дистиляторів «Міцний Крафт-2020» дає можливість об'єднатися всім, хто створює та виробляє крафтові міцні напої, здатні конкурувати на міжнародному ринку і на ви...

ЧИТАТИ ДАЛІ

До заходів Всеукраїнського форуму крафтових дистиляторів долучилися фахівці університету 21 жовтня 2019

Фахівці Волинського фахового коледжу НУХТ задіяні в розробленні освітніх програм  для професійної освіти

МОН у рамках Програми ЄС «EU4Skills»: Кращі навички для сучасної України спільно з Фінським національним агентством з питань освіти (EDUFI) здійснює розроблення освітніх програм для професійної (професійно-технічної) освіти на компетентній основі з орієнтацією на результат. У розробленні освітніх програм брали участь представники різних закладів п...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Фахівці Волинського фахового коледжу НУХТ задіяні в розробленні освітніх програм для професійної освіти 30 грудня 2021