Н У Х Т

Триває підготовка до ІІ туру Всеукраїнської олімпіади НУХТ з біології

20 травня 2020

Триває підготовка до ІІ туру Всеукраїнської олімпіади НУХТ з біології

Уже третій рік поспіль кафедра біотехнології і мікробіології проводить Всеукраїнську олімпіаду НУХТ з біології, у якій беруть участь школярі, які в майбутньому бажають приєднатися до лав студентів НУХТ, адже за перемогу в ІІ турі можна отримати додаткові 20 балів до сертифікату ЗНО з біології.

У І турі взяли участь більше 40 учнів випускових класів із різних шкіл України. За результатами цього туру перемогу вибороли 33 учасника. Очний ІІ тур мав відбутись у НУХТ у квітні, але, враховуючи епідеміологічну ситуацію в нашій країні, він буде проведений дистанційно 23 травня. Тому комісія у складі завідувача кафедри Тетяни Пирог і доцентів Вікторії Красінько і Оксани Скроцької готується до проведення ІІ туру у дистанційному режимі. Не залишилися осторонь й інші викладачі кафедри. Зокрема, асистент Тетяна Белемець взяла активну участь у розробленні завдань ІІ туру, а доцент Світлана Тетеріна стала головним випробовувачем завдань на платформі дистанційної освіти НУХТ. Ще однією особливістю проведення ІІ туру олімпіади у «карантинних» умовах є те, що він відбудеться у режимі відеоконференції з використанням платформи Zoom для ідентифікації учасників. Самі ж завдання учасники будуть вирішувати на платформі дистанційної освіти Moodle, якою уже не один рік користуються студенти НУХТ, як денної, так і заочної форм навчання.

Для початку учасники мають до 22 травня зареєструватися в особистому кабінеті, для чого приймальною комісією НУХТ розроблена відповідна інструкція. Нині для учасників розроблена і детальна інструкція для виконання олімпіадних завдань на платформі Moodle, і скоро вона буде розміщена на сторінці ІІ туру олімпіади. На сьогодні учасники уже підключені до платформи Moodle, де вони можуть випробувати свої сили і виконати пробне завдання з біології.

Тож бажаємо успіхів і перемог! До зустрічі у ІІ турі Олімпіади!

Опублікований: 20-05-2020
Читайте також:
Виїзний воркшоп в інтерактивному Театрі стародавньої їжі для викладачів кафедри готельно-ресторанної справи

30 червня 2025 р. відбувся виїзний воркшоп для викладачів кафедри готельно-ресторанної справи в інтерактивному Театрі стародавньої їжі, центрі нутриціології Наталії Калиновської-Саргсян. Гостинно зустріли кафедрян подружжя Арам Саргсян і Наталія Калиновська-Саргсян, засновники Театру стародавньої їжі. Двохгодинне дійство Театру стародавньої їжі п...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Виїзний воркшоп в інтерактивному Театрі стародавньої їжі для викладачів кафедри готельно-ресторанної справи 01 липня 2025

Викладацько-студентська команда кафедри технології ресторанної та аюрведичної продукції – у столичному ліцеї №15

У межах реалізації договору про співпрацю між нашим університетом і Ліцеєм №15 міста Києва відбулася чергова змістовна та натхненна зустріч представників НУХТ із адміністрацією та учнями закладу. Участь у заході взяли професор кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції, гарант освітньої програми «Технології харчування» Олег Кузьмін та а...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Викладацько-студентська команда кафедри технології ресторанної та аюрведичної продукції – у столичному ліцеї №15 14 листопада 2025

Яскраві враження від ПАТ «Фармак» отримали учасники ІІ туру Всеукраїнської студентської олімпіади з біотехнології

Колектив кафедри біотехнології і мікробіології, готуючись до проведення ІІ туру Всеукраїнської студентської олімпіади з біотехнології, вирішив, що враження його учасників від перебування у НУХТ мають бути яскравими, позитивними, а ще краще, якщо і корисними! І, напевно, саме такими вони й залишаться після екскурсії на фармацевтичне підприємство, я...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Яскраві враження від ПАТ «Фармак» отримали учасники ІІ туру Всеукраїнської студентської олімпіади з біотехнології 25 квітня 2018

Управлінню ризиками та безпечністю харчових продуктів присвятили свої кваліфікаційні роботи магістри спеціальності «Якість, стандартизація та сертифікація»

На кафедрі експертизи харчових продуктів відбувся захист магістерських робіт студентів заочної форми навчання зі спеціальності «Якість, стандартизація та сертифікація». Магістерські роботи були присвячені дуже актуальному питанню харчової науки і технології – управлінню ризиками та безпечністю харчових продуктів. Магістри-заочники показали високий...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Управлінню ризиками та безпечністю харчових продуктів присвятили свої кваліфікаційні роботи магістри спеціальності «Якість, стандартизація та сертифікація» 23 лютого 2017