Н У Х Т

Триває підготовка до ІІ туру Всеукраїнської олімпіади НУХТ з біології

20 травня 2020

Триває підготовка до ІІ туру Всеукраїнської олімпіади НУХТ з біології

Уже третій рік поспіль кафедра біотехнології і мікробіології проводить Всеукраїнську олімпіаду НУХТ з біології, у якій беруть участь школярі, які в майбутньому бажають приєднатися до лав студентів НУХТ, адже за перемогу в ІІ турі можна отримати додаткові 20 балів до сертифікату ЗНО з біології.

У І турі взяли участь більше 40 учнів випускових класів із різних шкіл України. За результатами цього туру перемогу вибороли 33 учасника. Очний ІІ тур мав відбутись у НУХТ у квітні, але, враховуючи епідеміологічну ситуацію в нашій країні, він буде проведений дистанційно 23 травня. Тому комісія у складі завідувача кафедри Тетяни Пирог і доцентів Вікторії Красінько і Оксани Скроцької готується до проведення ІІ туру у дистанційному режимі. Не залишилися осторонь й інші викладачі кафедри. Зокрема, асистент Тетяна Белемець взяла активну участь у розробленні завдань ІІ туру, а доцент Світлана Тетеріна стала головним випробовувачем завдань на платформі дистанційної освіти НУХТ. Ще однією особливістю проведення ІІ туру олімпіади у «карантинних» умовах є те, що він відбудеться у режимі відеоконференції з використанням платформи Zoom для ідентифікації учасників. Самі ж завдання учасники будуть вирішувати на платформі дистанційної освіти Moodle, якою уже не один рік користуються студенти НУХТ, як денної, так і заочної форм навчання.

Для початку учасники мають до 22 травня зареєструватися в особистому кабінеті, для чого приймальною комісією НУХТ розроблена відповідна інструкція. Нині для учасників розроблена і детальна інструкція для виконання олімпіадних завдань на платформі Moodle, і скоро вона буде розміщена на сторінці ІІ туру олімпіади. На сьогодні учасники уже підключені до платформи Moodle, де вони можуть випробувати свої сили і виконати пробне завдання з біології.

Тож бажаємо успіхів і перемог! До зустрічі у ІІ турі Олімпіади!

Опублікований: 20-05-2020
Читайте також:
Науковці кафедри технології жирів і парфумерно-косметичних продуктів долучилися до обговорення стану олійно-жирової галузі України

В одинадцяте 30-31 травня провідні виробничники та гравці ринку олійно-жирової галузі зібралися на  Міжнародну конференцію «Олійно-жирова галузь: технології і ринок», яку організовує інформаційне агентство «Експерт Агро». З оглядом розвитку олійно-жирової галузі виступив генеральний директор асоціації «Укроліяпром» Степан Капшук. Стан і перспектив...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Науковці кафедри технології жирів і парфумерно-косметичних продуктів долучилися до обговорення стану олійно-жирової галузі України 01 червня 2018

Про хліб у часи війни розповіли своїм студентам викладачі кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів

На кафедрі технології хлібопекарських і кондитерських виробів відбувся тематичний захід «Хліб у часи війни», присвячений 75-й річниці перемоги у Другій світовій війні. Наставники академічних груп Лариса Михонік (група ТІ-1-6), Юлія Бондаренко (група ТІ-2-3), Анна Грищенко (група ТХ-3-5) та Олена Кохан (група ТХ-3-12ск) підготували для здобувачів т...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Про хліб у часи війни розповіли своїм студентам викладачі кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів 12 травня 2020

Харчовики України традиційно відзначили професійне свято у нашому університеті

18 жовтня до університету завітали високопосадовці, президенти і голови галузевих асоціацій, керівники й співробітники підприємств харчової промисловості різних форм власності, адже за традицією, що склалася впродовж років, саме в нашому університеті харчовики України відзначають професійне свято – День працівників харчової промисловості. Студентс...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Харчовики України традиційно відзначили професійне свято у нашому університеті 18 жовтня 2018

Феєричний День факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу

25 травня факультет готельно-ресторанного та туристичного бізнесу зустрічав гостей. Біля актової зали університету впродовж дня була облаштована фотозона, де кожний бажаючий міг сфотографуватися чи зробити селфі. А потужний вибух емоцій, нестримного гумору, артистизму й несподіваних поворотів чекав на гостей Дня факультету у залі, де факультетські ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Феєричний День факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу 25 травня 2018