Н У Х Т

Триває підготовка до ІІ туру Всеукраїнської олімпіади НУХТ з біології

20 травня 2020

Триває підготовка до ІІ туру Всеукраїнської олімпіади НУХТ з біології

Уже третій рік поспіль кафедра біотехнології і мікробіології проводить Всеукраїнську олімпіаду НУХТ з біології, у якій беруть участь школярі, які в майбутньому бажають приєднатися до лав студентів НУХТ, адже за перемогу в ІІ турі можна отримати додаткові 20 балів до сертифікату ЗНО з біології.

У І турі взяли участь більше 40 учнів випускових класів із різних шкіл України. За результатами цього туру перемогу вибороли 33 учасника. Очний ІІ тур мав відбутись у НУХТ у квітні, але, враховуючи епідеміологічну ситуацію в нашій країні, він буде проведений дистанційно 23 травня. Тому комісія у складі завідувача кафедри Тетяни Пирог і доцентів Вікторії Красінько і Оксани Скроцької готується до проведення ІІ туру у дистанційному режимі. Не залишилися осторонь й інші викладачі кафедри. Зокрема, асистент Тетяна Белемець взяла активну участь у розробленні завдань ІІ туру, а доцент Світлана Тетеріна стала головним випробовувачем завдань на платформі дистанційної освіти НУХТ. Ще однією особливістю проведення ІІ туру олімпіади у «карантинних» умовах є те, що він відбудеться у режимі відеоконференції з використанням платформи Zoom для ідентифікації учасників. Самі ж завдання учасники будуть вирішувати на платформі дистанційної освіти Moodle, якою уже не один рік користуються студенти НУХТ, як денної, так і заочної форм навчання.

Для початку учасники мають до 22 травня зареєструватися в особистому кабінеті, для чого приймальною комісією НУХТ розроблена відповідна інструкція. Нині для учасників розроблена і детальна інструкція для виконання олімпіадних завдань на платформі Moodle, і скоро вона буде розміщена на сторінці ІІ туру олімпіади. На сьогодні учасники уже підключені до платформи Moodle, де вони можуть випробувати свої сили і виконати пробне завдання з біології.

Тож бажаємо успіхів і перемог! До зустрічі у ІІ турі Олімпіади!

Опублікований: 20-05-2020
Читайте також:
Власний «бронежилет» навчилися вибудовувати біотехнологи-четвертокурсники

Світ постійно змінюється, обставини стають незвичними, що потребує відповідно і зміни особистих думок і переконань – все це впливає на кожного: втомлює, виснажує, псує настрій. Саме тому необхідно шукати джерела ресурсів і вчитися їх застосовувати, про це розповіла менеджерка з навчання та розвитку персоналу «Триглав Інтернешнл» Юлія Старікова під ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Власний «бронежилет» навчилися вибудовувати біотехнологи-четвертокурсники 05 грудня 2022

Відбулося 17 засідання круглого столу «Сучасна освіта: зміст, технології, забезпечення якості»

Традиційно під головуванням завідувача кафедри міжнародної економіки, професора Світлани Гуткевич відбулося сімнадцяте засідання круглого столу «Сучасна освіта: зміст, технології, забезпечення якості». У жвавій атмосфері та дискусіях учасники обговорили питання розвитку сучасної освіти як в Україні, так і в світі. Про свою участь у тезовій формі за...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Відбулося 17 засідання круглого столу «Сучасна освіта: зміст, технології, забезпечення якості» 25 квітня 2019

Раніше студенти – тепер роботодавці!

На кафедру біотехнології і мікробіології завітала випускниця Ніна Микитенко. У 2015 р. вона захистила диплом магістра зі спеціальності «Фармацевтична біотехнологія», а нині працює хіміком у відділі контролю якості ПрАТ «Фармацевтична фірма «Дарниця». Ніна поспілкувалась із магістрантами спеціальності 162 «Біотехнології та біоінженерія» освітньо-про...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Раніше студенти – тепер роботодавці! 10 жовтня 2019

Завершилися захисти здобувачів вищої освіти кафедри технології консервування

На кафедрі технології консервування з 11 по 14 лютого 2020 року відбулися основні захисти здобувачів вищої освіти:– дипломних проєктів фахівців у галузі знань 18 «Виробництво та технології», освітнього ступеня «Бакалавр», за спеціальністю 181 «Харчові технології» та освітньою програмою «Харчові технології та інженерія» заочної форми навчання;– магі...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Завершилися захисти здобувачів вищої освіти кафедри технології консервування 18 лютого 2020