Н У Х Т

Профорієнтація від студентів: Юрковецька ЗЗСО

06 листопада 2019

Профорієнтація від студентів: Юрковецька ЗЗСО

До активної профорієнтаційної роботи факультету біотехнології та екологічного контролю долучився магістрант І року навчання за освітньою спеціальністю «Фармацевтична біотехнологія» Богдан Стефанюк. Він відвідав свою рідну Юрковецьку ЗЗСО, де поспілкувався з учнями 10 та 11 класів, які сьогодні перебувають на роздоріжжі перед вибором майбутньої професії.

Прослухавши пізнавальну міні-лекцію, учні захотіли дізнатися більше про спеціальність біотехнолога. Адже, саме біотехнологи займаються отриманням лимонної кислоти за допомогою маленьких помічників-мікроорганізмів, а не за допомогою вичавлювання соку з лимону. А ще, виявляється – смачні пухкі пиріжки та кисломолочні продукти отримують за допомогою мікроорганізмів.

Учні змогли пересвідчитися, що лабораторії НУХТ оснащені всім необхідним для виконання лабораторних робіт, а також дізналися про навчально-методичну літературу, що була видана за останні роки викладачами кафедри біотехнології і мікробіології.

Присутніх дуже сильно зацікавив фармацевтичний напрямок, адже після завершення навчання можна доволі вдало працевлаштуватися на високооплачуваних посадах на провідних фармпідприємствах – «Фармак», «Артеріум», «Дарниця», тощо.

Окрім цього, студент окремо розповів про яскраві культурно-масові заходи, спортивні змагання, наукові конкурси. Все це і навіть більше можна отримати, вступивши на факультет біотехнології та екологічного контролю.

Після завершення розповіді кожний учень отримав буклети з корисною інформацією про кафедру, а також пройшов невеличке анкетування, що допоможе знайти вступників, яких зацікавив фах біотехнолога.

На кафедрі біотехнології і мікробіології з радістю чекають на кожного професійно-спрямованого студента. І сподіваються, що лави біотехнологів невпинно будуть поповнюватися.

Опублікований: 06-11-2019
Читайте також:
Семінар докторанта відбувся на кафедрі біотехнології продуктів бродіння і виноробства

На кафедрі біотехнології продуктів бродіння і виноробства відбувся семінар «Інноваційні технології вітчизняних рожевих столових та ігристих вин».  Доповідь за темою своєї дисертаційної роботи представила доцент кафедри Марина Білько, яка розповіла, що останнім часом рожеві вина набувають все більшої популярності в нашій країні, про корисні властиво...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Семінар докторанта відбувся на кафедрі біотехнології продуктів бродіння і виноробства 27 квітня 2018

Підприємці та рекламісти відвідали Міжнародний промисловий форум-2019

Студенти кафедри маркетингу, що навчаються на освітніх програмах «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність» і «Реклама та зв’язки з громадськістю» разом із доцентом Вікторією Стеценко відвідали XVIII Міжнародний промисловий форум-2019. У програмі форуму були: конференція, майстер-клас, семінар і велика виставка. Студенти мали можливість озна...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Підприємці та рекламісти відвідали Міжнародний промисловий форум-2019 27 листопада 2019

Невпинно працюють над підвищенням фахової кваліфікації викладачі кафедри туристичного та готельного бізнесу

Закінчився 3-й етап курсів підвищення кваліфікації в Університеті менеджменту освіти Національної академії педагогічних наук України в.о. завідувача кафедри туристичного та готельного бізнесу, д.е.н., професора Ірини Антоненко. Під час навчання розглядалися нагальні сучасні теми, пов’язані з освітою, взаємостосунками «викладач-студент», зокрема: «...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Невпинно працюють над підвищенням фахової кваліфікації викладачі кафедри туристичного та готельного бізнесу 28 жовтня 2019

На факультеті готельно-ресторанного та туристичного бізнесу відбулося вручення дипломів магістрам

1 березня у актовій залі університету дружна родина факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу прощалася зі своїми цьогорічними випускниками-магістрами. 112 магістрів денної і заочної форми навчання спеціалізацій «Технології в ресторанному господарстві», «Технології харчування», «Готельна і ресторанна справа» і вперше «Туризмознавств...

ЧИТАТИ ДАЛІ

На факультеті готельно-ресторанного та туристичного бізнесу відбулося вручення дипломів магістрам 01 березня 2017