Н У Х Т

Профорієнтація від студентів: Юрковецька ЗЗСО

06 листопада 2019

Профорієнтація від студентів: Юрковецька ЗЗСО

До активної профорієнтаційної роботи факультету біотехнології та екологічного контролю долучився магістрант І року навчання за освітньою спеціальністю «Фармацевтична біотехнологія» Богдан Стефанюк. Він відвідав свою рідну Юрковецьку ЗЗСО, де поспілкувався з учнями 10 та 11 класів, які сьогодні перебувають на роздоріжжі перед вибором майбутньої професії.

Прослухавши пізнавальну міні-лекцію, учні захотіли дізнатися більше про спеціальність біотехнолога. Адже, саме біотехнологи займаються отриманням лимонної кислоти за допомогою маленьких помічників-мікроорганізмів, а не за допомогою вичавлювання соку з лимону. А ще, виявляється – смачні пухкі пиріжки та кисломолочні продукти отримують за допомогою мікроорганізмів.

Учні змогли пересвідчитися, що лабораторії НУХТ оснащені всім необхідним для виконання лабораторних робіт, а також дізналися про навчально-методичну літературу, що була видана за останні роки викладачами кафедри біотехнології і мікробіології.

Присутніх дуже сильно зацікавив фармацевтичний напрямок, адже після завершення навчання можна доволі вдало працевлаштуватися на високооплачуваних посадах на провідних фармпідприємствах – «Фармак», «Артеріум», «Дарниця», тощо.

Окрім цього, студент окремо розповів про яскраві культурно-масові заходи, спортивні змагання, наукові конкурси. Все це і навіть більше можна отримати, вступивши на факультет біотехнології та екологічного контролю.

Після завершення розповіді кожний учень отримав буклети з корисною інформацією про кафедру, а також пройшов невеличке анкетування, що допоможе знайти вступників, яких зацікавив фах біотехнолога.

На кафедрі біотехнології і мікробіології з радістю чекають на кожного професійно-спрямованого студента. І сподіваються, що лави біотехнологів невпинно будуть поповнюватися.

Опублікований: 06-11-2019
Читайте також:
У найпрестижніших європейських журналах оприлюднюють свої наукові роботи наші викладачі

Викладачі кафедри фізики, продовжують оприлюднювати свої наукові роботи у найпрестижніших європейських журналах, зокрема у «Chemical Physics», квартиль якого по базі SCOPUS, відповідає рівню Q3. «Топологічні солітони в аліфатичних системах з обмеженою трансляційною рухливістю», так називається остання з надрукованих у журналі статтей доцента кафед...

ЧИТАТИ ДАЛІ

У найпрестижніших європейських журналах оприлюднюють свої наукові роботи наші викладачі 16 вересня 2020

Нові умови потребують нових рішень

Завдяки сучасним технологіям у Кам’янець-Подільському коледжі харчової промисловості нашого університету відбулася атестація педагогічних працівників за результатами 2019-2020 навчального року. Атестаційною комісією була розроблена відповідна процедура здійснення атестації. Зокрема, напередодні у мережі Viber створена група «Атестація 2020», де мі...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Нові умови потребують нових рішень 23 квітня 2020

На кафедрі біотехнології і мікробіології підвели підсумки участі студентів у Всеукраїнському конкурсі студентських наукових робіт 2017/2018 н.р

Учасники студентського наукового гуртка «BIOTECH», який функціонує на базі кафедри біотехнології і мікробіології НУХТ, щороку беруть участь у Всеукраїнському конкурсі студентських наукових робіт з галузей знань і спеціальностей. Участь у ньому – завдання доволі непросте, адже сам конкурс відбувається у два етапи. На першому – найкращі наукові робот...

ЧИТАТИ ДАЛІ

На кафедрі біотехнології і мікробіології підвели підсумки участі студентів у Всеукраїнському конкурсі студентських наукових робіт 2017/2018 н.р 11 травня 2018

Про готельний бізнес проти кризи у період пандемії: другокурсникам від засновника одного з кращих бутик-готелів

Студенти 2 курсу спеціальності «Готельно-ресторанна справа» у межах вивчення дисципліни «Організація готельного господарства» долучилися до прямого ефіру на YouTube-каналі платформи соціального навчання від UNIT.City. Спікер – Василь Гроголь, готельєр, який змінює уявлення про гостинність і доводить, що готель може бути не лише засобом розміщення,...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Про готельний бізнес проти кризи у період пандемії: другокурсникам від засновника одного з кращих бутик-готелів 28 квітня 2020