Н У Х Т

Фахівці Волинського фахового коледжу НУХТ задіяні в розробленні освітніх програм для професійної освіти

30 грудня 2021

Фахівці Волинського фахового коледжу НУХТ задіяні в розробленні освітніх програм  для професійної освіти

МОН у рамках Програми ЄС «EU4Skills»: Кращі навички для сучасної України спільно з Фінським національним агентством з питань освіти (EDUFI) здійснює розроблення освітніх програм для професійної (професійно-технічної) освіти на компетентній основі з орієнтацією на результат.

У розробленні освітніх програм брали участь представники різних закладів професійної (професійно-технічної) освіти з м. Миколаєва, м. Мукачева, м. Львова та м. Луцька і серед них Волинського фахового коледжу НУХТ. До складу робочої групи з розроблення освітньо-професійних програм за професією «Агент з організації туризму» були залучені майстриня виробничого навчання Катерина Осійчук і кандидатка географічних наук, викладачка фахових дисциплін Ірина Савченко.

Днями на базі відокремленого структурного підрозділу «Волинський фаховий коледж НУХТ» відбулося засідання робочої групи з розроблення освітніх програм за професіями «Електромонтажник з освітлення та освітлюваних мереж», «Монтажник радіоелектронної апаратури та приладів», «Слюсар-ремонтник», «Агент з організації туризму».

Нагадаємо, EU4Skills: «Кращі навички для сучасної України» – це спільна програма ЄС для підтримки реформи професійної (професійно-технічної) освіти в Україні. Співпраця подібного роду допомагає зробити навчання таким, що відповідає вимогам ринку праці, надихає молодь реалізувати власний потенціал, а також сприяє в ефективній модернізації системи професійної освіти. Спільні проєкти з розроблення освітніх програм закладають основу для якісної освіти, яка відповідатиме потребам ринку праці та надасть учням навички, необхідні роботодавцям.

Опублікований: 30-12-2021
Читайте також:
Вітаємо найкращих здобувачок освіти Навчально-наукового інституту харчових технологій із заслуженими нагородами

За результатами навчання, наукової і громадської діяльності здобувачкам вищої освіти Навчально-наукового інституту харчових технологій НУХТ на 2-й семестр 2020-2021 н.р. призначені стипендії Президента України і Кабінету міністрів України. Стипендію Президента України отримуватиме Юлія Коробка, що навчається за освітнім ступенем «магістр», за осві...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Вітаємо найкращих здобувачок освіти Навчально-наукового інституту харчових технологій із заслуженими нагородами 05 січня 2021

Студенти в світі пробіотиків і вакцин на дистанційному навчанні

Для студентів-біотехнологів 4 курсу 8 семестр розпочався досить продуктивно. Уже в перший день лабораторних занять вони поринули в світ пробіотиків і вакцин під керівництвом лектора, доцента Ірини Волошиної та асистентів Віктора Удимовича і Олени Сапури. Попереду чекали пізнавальні заняття, але ніхто навіть не міг уявити собі, що карантин змусить п...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Студенти в світі пробіотиків і вакцин на дистанційному навчанні 15 травня 2020

Отримані знання на практиці випробовують здобувачі-екологи

Тривають виробнича та переддипломна практики здобувачів спеціальності 101 «Екологія». Базами практики в цьому навчальному році стали підприємства: ТОВ «Криворізький хлібокомбінат», ПАТ «Карлсберг Україна», ТОВ «Пирятинський сирзавод», ПрАТ «Славутський пивоварний завод», ТОВ «Житомирський м’ясокомбінат», Філія ПАТ «Яготинський маслозавод» «Яготинсь...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Отримані знання на практиці випробовують здобувачі-екологи 29 січня 2021

Вебінар про емоційний інтелект в умовах війни відвідали викладачі кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції

26 квітня 2022 року викладачі кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції відвідали вебінар «Емоційний інтелект в умовах війни: ресурси для дітей та вчителів». Авторка вебінару – Анна Антонова, психологиня-консультантка, сертифікована тренерка та менторка Unique School. Під час трансляції вебінару викладачі дізналися про: ази в розумінн...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Вебінар про емоційний інтелект в умовах війни відвідали викладачі кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції 28 квітня 2022