Н У Х Т

Фахівці Волинського фахового коледжу НУХТ задіяні в розробленні освітніх програм для професійної освіти

30 грудня 2021

Фахівці Волинського фахового коледжу НУХТ задіяні в розробленні освітніх програм  для професійної освіти

МОН у рамках Програми ЄС «EU4Skills»: Кращі навички для сучасної України спільно з Фінським національним агентством з питань освіти (EDUFI) здійснює розроблення освітніх програм для професійної (професійно-технічної) освіти на компетентній основі з орієнтацією на результат.

У розробленні освітніх програм брали участь представники різних закладів професійної (професійно-технічної) освіти з м. Миколаєва, м. Мукачева, м. Львова та м. Луцька і серед них Волинського фахового коледжу НУХТ. До складу робочої групи з розроблення освітньо-професійних програм за професією «Агент з організації туризму» були залучені майстриня виробничого навчання Катерина Осійчук і кандидатка географічних наук, викладачка фахових дисциплін Ірина Савченко.

Днями на базі відокремленого структурного підрозділу «Волинський фаховий коледж НУХТ» відбулося засідання робочої групи з розроблення освітніх програм за професіями «Електромонтажник з освітлення та освітлюваних мереж», «Монтажник радіоелектронної апаратури та приладів», «Слюсар-ремонтник», «Агент з організації туризму».

Нагадаємо, EU4Skills: «Кращі навички для сучасної України» – це спільна програма ЄС для підтримки реформи професійної (професійно-технічної) освіти в Україні. Співпраця подібного роду допомагає зробити навчання таким, що відповідає вимогам ринку праці, надихає молодь реалізувати власний потенціал, а також сприяє в ефективній модернізації системи професійної освіти. Спільні проєкти з розроблення освітніх програм закладають основу для якісної освіти, яка відповідатиме потребам ринку праці та надасть учням навички, необхідні роботодавцям.

Опублікований: 30-12-2021
Читайте також:
Змістовні відповіді на всі свої питання та позитивні емоції отримали відвідувачі Дня відкритих дверей Сумського фахового коледжу НУХТ

13 березня в Сумському фаховому коледжі НУХТ відбувся День відкритих дверей. Майбутніх вступників та їх батьків зустрічали студенти, викладачі та представники адміністрації. Викладачі та студенти освітньо-професійної програми «Виробництво харчової продукції» підготували для гостей майстер-клас із виготовлення вареників із кольорового тіста. Тако...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Змістовні відповіді на всі свої питання та позитивні емоції отримали відвідувачі Дня відкритих дверей Сумського фахового коледжу НУХТ 15 березня 2021

У центрі уваги – безпека: відбулося перше в навчальному році засідання вченої ради університету

8 вересня 2022 року в залі засідань ректорату відбулося перше в цьому навчальному році засідання вченої ради університету. Ректор Олександр Шевченко привітав присутніх із початком нового навчального року і розпочав засідання з розповіді про життя університету протягом останніх пів року в умовах воєнного стану в країні. Він коротко зупинився на усі...

ЧИТАТИ ДАЛІ

У центрі уваги – безпека: відбулося перше в навчальному році засідання вченої ради університету 08 вересня 2022

Нові HR-інсайти для майбутніх ейчарів

Сучасному HR-спеціалісту необхідно пристосовуватися до специфіки бізнесу компанії, персоналом якої управляєш. З метою бути більш адаптивними, ближче познайомитись із майбутніми колегами із різногалузевих компаній та отримати нові інсайти управлінці персоналом (спеціальність «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність») стали постійними учасника...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Нові HR-інсайти для майбутніх ейчарів 07 листопада 2018

У третьокурсників кафедри біотехнології продуктів бродіння і виноробства розпочалася виробнича практика

З  4 вересня 2018 року в нашому університеті розпочалася практика у студентів денної форми навчання. Для технологів у цьому році практика організована з урахуванням усіх вимог роботодавців та очікувань студентів швидко знайти роботу після закінчення університету. Студенти спеціальності «Біотехнологія продуктів бродіння і виноробства» проходять три...

ЧИТАТИ ДАЛІ

У третьокурсників кафедри біотехнології продуктів бродіння і виноробства розпочалася виробнича практика 05 вересня 2018