Н У Х Т

Розробки магістрів кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів можуть витримати конкуренцію на ринку

24 лютого 2020

Розробки магістрів кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів можуть витримати  конкуренцію на ринку

На кафедрі технології хлібопекарських і кондитерських виробів завершилися захисти магістерських робіт здобувачів денної та заочної форм навчання, що навчалися за освітньою програмою «Технології хліба, кондитерських, макаронних виробів та харчоконцентратів».

Під час захисту дипломних робіт здобувачі представили результати досліджень щодо розроблення нових рецептур хліба, кондитерських, макаронних виробів, харчоконцентратів  та їх  впровадження як на діючих, так і на спроєктованих підприємствах. Особливу  увагу здобувачі приділили розширенню асортименту виробів спеціального призначення, підвищенню показників якості, подовженню тривалості зберігання тощо завдяки встановленню оптимальних технологічних параметрів, застосуванню нетрадиційної сировини, харчових добавок та пакувальних матеріалів.  В окремих роботах були представлені глибокі наукові дослідження, які мають особливу цінність для проведення подальших наукових досліджень.

Голова Екзаменаційної комісії, голова  Об’єднання «Укрхлібпром»  Олександр Васильченко відзначив високий рівень досліджень, актуальність і практичну цінність представлених робіт.  Зважаючи на тенденції постійного розширення асортименту в галузі, представлені розробки можуть бути впроваджені у виробництво та витримати  конкуренцію на ринку.

За результатами захистів усім здобувачам присвоєний освітній ступінь «Магістр». Колектив кафедри вітає здобувачів із успішним захистом магістерських робіт і  бажає успіхів у подальшій професійній діяльності!  

 

Опублікований: 24-02-2020
Читайте також:
На допомогу гарантам: завершилися тренінги з підготовки до акредитацій освітніх програм

Наприкінці навчального року в університеті відбулася низка тренінгів із підготовки до акредитацій, організованих Центром моніторингу якості і координації освітньої діяльності університету для гарантів освітніх програм. Протягом 27-28 червня гаранти, що готують свої освітньо-професійні та освітньо-наукові програми до акредитації у наступному навчал...

ЧИТАТИ ДАЛІ

На допомогу гарантам: завершилися тренінги з підготовки до акредитацій освітніх програм 01 липня 2022

Триває зарахування вступників до бакалаврату на контрактну форму навчання

В університеті триває зарахування вступників до бакалаврату на контрактну форму навчання. Відповідні рекомендації на зарахування надаються вступникам, які не вступили на бюджет, починаючи з 9 серпня. Приймальна комісія університету змінює статуси заяв вступників, які рекомендовані до зарахування на контракт, з «Допущено» на статус «Рекомендовано (...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Триває зарахування вступників до бакалаврату на контрактну форму навчання 10 серпня 2023

Учасниками інформаційного дня «Horizon Europe Launch Day in Ukraine» стали викладачі кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції

Викладачі кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції Людмила Дейниченко, Ігор Устименко, Олег Кузьмін, Ірина Корецька відвідали інформаційний день «Horizon Europe Launch Day in Ukraine», головна мета якого – інформування потенційних учасників Рамкової програми ЄС із досліджень та інновацій «Горизонт Європа» та комплементарної до неї Про...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Учасниками інформаційного дня «Horizon Europe Launch Day in Ukraine» стали викладачі кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції 09 грудня 2021

Четвертокурсники спеціальності «Оздоровчі продукти» готуються до складання ЗНО з англійської мови

Націлені на успішне складання ЗНО до магістратури, студенти 4 курсу спеціальності «Оздоровчі продукти» з великим бажанням відвідують факультатив із англійської мови, який приводиться на кафедрі іноземних мов професійного спрямування Галиною Лук’янець. Вони повторюють граматичний і лексичний матеріал, відточують вміння читання та письма. Окрім робот...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Четвертокурсники спеціальності «Оздоровчі продукти» готуються до складання ЗНО з англійської мови 14 травня 2019