Н У Х Т

Розробки магістрів кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів можуть витримати конкуренцію на ринку

24 лютого 2020

Розробки магістрів кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів можуть витримати  конкуренцію на ринку

На кафедрі технології хлібопекарських і кондитерських виробів завершилися захисти магістерських робіт здобувачів денної та заочної форм навчання, що навчалися за освітньою програмою «Технології хліба, кондитерських, макаронних виробів та харчоконцентратів».

Під час захисту дипломних робіт здобувачі представили результати досліджень щодо розроблення нових рецептур хліба, кондитерських, макаронних виробів, харчоконцентратів  та їх  впровадження як на діючих, так і на спроєктованих підприємствах. Особливу  увагу здобувачі приділили розширенню асортименту виробів спеціального призначення, підвищенню показників якості, подовженню тривалості зберігання тощо завдяки встановленню оптимальних технологічних параметрів, застосуванню нетрадиційної сировини, харчових добавок та пакувальних матеріалів.  В окремих роботах були представлені глибокі наукові дослідження, які мають особливу цінність для проведення подальших наукових досліджень.

Голова Екзаменаційної комісії, голова  Об’єднання «Укрхлібпром»  Олександр Васильченко відзначив високий рівень досліджень, актуальність і практичну цінність представлених робіт.  Зважаючи на тенденції постійного розширення асортименту в галузі, представлені розробки можуть бути впроваджені у виробництво та витримати  конкуренцію на ринку.

За результатами захистів усім здобувачам присвоєний освітній ступінь «Магістр». Колектив кафедри вітає здобувачів із успішним захистом магістерських робіт і  бажає успіхів у подальшій професійній діяльності!  

 

Опублікований: 24-02-2020
Читайте також:
І традиційно, і нестандартно…

Хоча кафедра іноземних мов професійного спрямування має доволі давню історію, іноді настає такий момент, про який можна сказати – «уперше». Уперше застосовано нову методику, впроваджено новий підручник, започатковано Speaking Club для здобувачів, а потім – і для викладачів… А 30 жовтня 2023 року вперше прочитано відкриту лекцію. Дисципліни кафедри...

ЧИТАТИ ДАЛІ

І традиційно, і нестандартно… 02 листопада 2023

В університеті відбулася урочиста посвята першокурсників у студенти НУХТ

1 вересня наш колектив відзначав День знань традиційною посвятою першокурсників у студенти Національного університету харчових технологій. У актовій залі університету зібралися першокурсники, їх батьки, студенти старших курсів, адміністрація й викладачі, роботодавці. Присутніх тепло привітав ректор університету Анатолій Українець. Він розповів про...

ЧИТАТИ ДАЛІ

В університеті відбулася урочиста посвята першокурсників у студенти НУХТ 01 вересня 2017

Магістри-міжнародники захищають кваліфікаційні роботи

На кафедрі міжнародних економічних відносин Навчально-наукового інституту економіки і управління НУХТ відбулися захисти магістерських кваліфікаційних робіт. Екзаменаційну комісію очолила докторка економічних наук, професорка, завідувачка сектору міжнародних фінансових досліджень ДУ «Інститут економіки та прогнозування НАН України» Олена Борзенко. ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Магістри-міжнародники захищають кваліфікаційні роботи 12 лютого 2021

Відбувся захист проєктних робіт слухачів тренінг-курсу EUREM, тренером якого виступив доцент кафедри теплоенергетики та холодильної техніки

Доцент кафедри теплоенергетики та холодильної техніки Олексій Пилипенко виступив куратором проєктної роботи «Зменшення споживання електричної енергії необхідної для виробництва холоду для охолодження сировини у винному купажному цеху у літній період» слухача тренінг-курсу «EUREM – Європейський енергоменеджер» Івана Барбова, захист якої відбувся 27 ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Відбувся захист проєктних робіт слухачів тренінг-курсу EUREM, тренером якого виступив доцент кафедри теплоенергетики та холодильної техніки 28 січня 2021