Н У Х Т

Розробки магістрів кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів можуть витримати конкуренцію на ринку

24 лютого 2020

Розробки магістрів кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів можуть витримати  конкуренцію на ринку

На кафедрі технології хлібопекарських і кондитерських виробів завершилися захисти магістерських робіт здобувачів денної та заочної форм навчання, що навчалися за освітньою програмою «Технології хліба, кондитерських, макаронних виробів та харчоконцентратів».

Під час захисту дипломних робіт здобувачі представили результати досліджень щодо розроблення нових рецептур хліба, кондитерських, макаронних виробів, харчоконцентратів  та їх  впровадження як на діючих, так і на спроєктованих підприємствах. Особливу  увагу здобувачі приділили розширенню асортименту виробів спеціального призначення, підвищенню показників якості, подовженню тривалості зберігання тощо завдяки встановленню оптимальних технологічних параметрів, застосуванню нетрадиційної сировини, харчових добавок та пакувальних матеріалів.  В окремих роботах були представлені глибокі наукові дослідження, які мають особливу цінність для проведення подальших наукових досліджень.

Голова Екзаменаційної комісії, голова  Об’єднання «Укрхлібпром»  Олександр Васильченко відзначив високий рівень досліджень, актуальність і практичну цінність представлених робіт.  Зважаючи на тенденції постійного розширення асортименту в галузі, представлені розробки можуть бути впроваджені у виробництво та витримати  конкуренцію на ринку.

За результатами захистів усім здобувачам присвоєний освітній ступінь «Магістр». Колектив кафедри вітає здобувачів із успішним захистом магістерських робіт і  бажає успіхів у подальшій професійній діяльності!  

 

Опублікований: 24-02-2020
Читайте також:
На фінішній прямій перед захистом бакалаврського диплому студенти-біотехнологи

30 травня на кафедрі біотехнології і мікробіології відбувся попередній захист випускових кваліфікаційних дипломних проектів студентів-біотехнологів, що навчаються за освітнім ступенем «Бакалавр». Студенти 4 курсу представили на попередній захист 39 робіт інженерного та 7 робіт науково-інженерного спрямування. Для виконання дипломного проекту студе...

ЧИТАТИ ДАЛІ

На фінішній прямій перед захистом бакалаврського диплому студенти-біотехнологи 31 травня 2019

Міжнародний досвід у виноробстві для біотехнологів

Усі ми чудово знаємо, що Франція є однією з провідних країн у галузі виноробства у світі, тому можливість відвідати гостьову лекцію Мікробіологічні рішення для вініфікації білих вин» біолога та генетика Філіпа Марулло з Науково-дослідного інституту вина і виноградарства Франції, до якої долучились здобувачі бакалаврату освітньо-професійної програми...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Міжнародний досвід у виноробстві для біотехнологів 27 вересня 2024

Успішний захист звітів за результатами переддипломної практики магістрантів

На кафедрі готельно-ресторанної справи відбувся успішний захист звітів за результатами переддипломної практики здобувачами другого курсу освітнього ступеня «Магістр» освітньо-професійної програми «Готельна і ресторанна справа» денної та заочної форм навчання. Переддипломна практика тривала з 3 жовтня по 21 грудня 2022 року на провідних готельних п...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Успішний захист звітів за результатами переддипломної практики магістрантів 05 січня 2023

У сучасний і захоплюючий світ нанотехнологій продовжують занурюватися здобувачі-біотехнологи

Минулого тижня здобувачі-біотехнологи відвідали онлайн-лекцію доктора технічних наук, директора Інституту наноматеріалів А. Дрекселя (Університет Дрекселя, США), професора Юрія Гогоці. Лекція була присвячена наноматеріалу графену. Цього тижня здобувачі бакалаврату та ступеня «Доктор філософії» з біотехнології разом із лекторкою дисципліни «Методи м...

ЧИТАТИ ДАЛІ

У сучасний і захоплюючий світ нанотехнологій продовжують занурюватися здобувачі-біотехнологи 16 березня 2023