Н У Х Т

Зорієнтуватися у виборі професії допомагають школярам викладачі кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів

11 жовтня 2023

Зорієнтуватися у виборі професії допомагають школярам викладачі кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів

Кожного нового навчального року випускників закладів середньої освіти турбує питання вибору майбутньої професії та вступу до закладів вищої освіти. Визначитися з майбутньою професією та розібратися з правилами вступу до вишів школярам допомагають викладачі нашого університету.

Зокрема, асистентка кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів Людмила Бурченко днями відвідала навчальні заклади Деснянського району міста Києва, де зустрілася із заступницями директорів з виховної роботи спеціалізованих шкіл №247 і №250 та школи №249.

Викладачка ознайомила керівництво з історією нашого університету, його структурою та умовами навчання. Особливу увагу вона звернула на умови вступу та навчання за  спеціальністю 181 «Харчові технології», можливість здобуття освітніх ступенів бакалавра і магістра, перспективи подальшого працевлаштування за фахом на провідних підприємствах харчової промисловості.

Учнів 9, 10 та 11 класів було запрошено долучатися до днів відкритих дверей університету, інформацію про які можна знайти на сайті університету та у соціальних мережах.

Також Людмила Бурченко обмінялася контактами з класними керівниками випускових класів, щоб інформувати їх про заходи нашого університету через мобільний додаток Viber.

Опублікований: 11-10-2023
Читайте також:
Кабмін вніс зміни у виплати соціальних стипендій студентам

23 січня під час засідання Уряду було ухвалене рішення про внесення змін до постанови Кабінету Міністрів України щодо виплати соціальних стипендій студентам (курсантам) вищих навчальних закладів. Про це йдеться у повідомленні прес-служби Кабміну. Перелік змін: - розширені категорії отримувачів соціальних стипендій, надане право на отримання соціа...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Кабмін вніс зміни у виплати соціальних стипендій студентам 25 січня 2019

Нові можливості працевлаштування для студентів-фінансистів

Наприкінці жовтня за ініціативи студента четвертого курсу Андрія Москальчука, який проходив виробничу практику у Приватному акціонерному товаристві «Українська акціонерна страхова компанія АСКА-ЖИТТЯ», та на запрошення професора Лади Шірінян студенти кафедри фінансів зустрілися з директором із продажів страхової компанії Романом Савченком. Під час...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Нові можливості працевлаштування для студентів-фінансистів 01 листопада 2018

Уміння вирішувати практичні та інженерні питання підтвердили бакалаври кафедри технології м’яса і м’ясних продуктів

На кафедрі технології м’яса і м’ясних продуктів відбулися захисти кваліфікаційних робіт здобувачів денної форми навчання освітнього ступеня «Бакалавр» спеціальності 181 «Харчові технології», освітньо-професійної програми «Харчові технології та інженерія». Екзаменаційну комісію очолив завідувач кафедри, професор Василь Пасічний. До складу ЕК увійшл...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Уміння вирішувати практичні та інженерні питання підтвердили бакалаври кафедри технології м’яса і м’ясних продуктів 17 червня 2020

Здобувачка освітньої програми «Менеджмент» – серед переможців конкурсу «Ігри Заводів 7.0»

Здобувачка 4 курсу освітньої програми «Менеджмент» Вікторія Загородня у складі команди «Прості рішення» виборола друге місце у вирішенні кейсу в рамках освітньо-кар’єрного заходу «Ігри Заводів 7.0» від UGEN. У ході конкурсу відбулася серія вебінарів, де провідні експерти з різних галузей виробництва поділилися внутрішніми процесами у сфері FMCG та...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Здобувачка освітньої програми «Менеджмент» – серед переможців конкурсу «Ігри Заводів 7.0» 15 квітня 2024