Н У Х Т

Завершено локальний моніторинг освітньо-професійної програми «Менеджмент персоналу»

29 січня 2025

Завершено локальний моніторинг освітньо-професійної програми «Менеджмент персоналу»

28 січня 2025 року відбулося чергове засідання робочої групи, до складу якої увійшли здобувачі 2-4 курсів денної та заочної форм навчання та стейкхолдери, де обговорювалися результати локального моніторингу бакалаврської освітньо-професійної програми (ОПП) «Менеджмент персоналу» на 2024-2025 навчальний рік.

Гарантка освітньої програми, професорка Олена Драган, представила доповідь, у якій детально висвітлила результати локального моніторингу ОПП-2024. Зокрема, вона акцентувала увагу на таких аспектах: унікальності програми ‒ компетентнісному підході на принципах сталого розвитку, академічній доброчесності до підготовки фахівців з менеджменту персоналу; рівні кадрового, методичного та наукового забезпечення ‒ висококваліфікованому викладацькому складі, який застосовує сучасні методики викладання та актуальні наукові дослідження у сфері HRM; виконанні рекомендацій ‒ реалізації пропозицій, наданих експертною групою та галузевою експертною радою під час акредитації ОПП у березні 2023 року та інших акредитацій у НУХТ.

У ході засідання були визначені основні напрями підвищення якості освітньо-професійної програми, спрямовані на забезпечення її відповідності критеріям оцінювання якості освітніх програм. Особлива увага була приділена розробленню рекомендацій для вдосконалення змісту навчальних дисциплін; інтерактивним формам навчання; підвищенню рівня задоволеності потреб здобувачів освіти та роботодавців. Учасники зустрічі проаналізували сильні та слабкі сторони програми з метою її вдосконалення у проєкті ОПП-2025.

Активну участь у дискусії взяли здобувачі 4 курсу, групи МП 4-8, більшість із яких уже працюють за фахом. Вони з особливим інтересом обговорювали запровадження базової загальновійськової підготовки (БЗВП) для здобувачів освітнього ступеня «бакалавр», що передбачає 300 академічних годин і буде реалізована на другому курсі. Також було враховано пропозиції щодо оновлення ОПП із урахуванням нових назв спеціальностей і деталізованих галузей згідно з Міжнародною стандартною класифікацією освіти ISCED-F 2013 та інші.

Гарантка і робоча група висловили вдячність усім учасникам локального моніторингу за активну позицію, рекомендації та зауваження, які надійшли від стейкхолдерів і здобувачів освіти. Усі ці аспекти обов’язково будуть враховані при розробленні оновленого проєкту ОПП «Менеджмент персоналу» 2025 року, що сприятиме її вдосконаленню та відповідності сучасним викликам і вимогам ринку праці!

Опублікований: 29-01-2025
Читайте також:
Викладачі та здобувачі освіти долучилися до Органічного дня в Україні

Уже традиційно викладачі та здобувачі освіти кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів взяли участь у конференції «Органічний день в Україні», тема якої цьогоріч – «Внутрішній ринок як основа сталого розвитку органічного сектору України». Захід проводиться уже четвертий рік поспіль разом із Європейським Союзом, форма проведення зм...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Викладачі та здобувачі освіти долучилися до Органічного дня в Україні 25 вересня 2025

В університеті відбулася Міжнародна науково-методична конференція «Сучасні науково-методичні проблеми математики у вищій школі»

21-22 червня 2018 року в університеті відбулася Міжнародна науково-методична конференція «Сучасні науково-методичні проблеми математики у вищій школі», організована колективом кафедри вищої математики імені професора Можара В.І. нашого університету спільно з колегами з Національного педагогічного університету ім. М.П. Драгоманова. Відкрила конфере...

ЧИТАТИ ДАЛІ

В університеті відбулася Міжнародна науково-методична конференція «Сучасні науково-методичні проблеми математики у вищій школі» 22 червня 2018

Тільки актуальна інформація для навчального процесу!

Викладачі кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів взяли участь у презентації результатів дослідження українських споживачів «Обізнаність та сприйняття органічних продуктів в Україні». Дослідження було проведене ГС «Органічна ініціатива» у співпраці з дослідницькою компанією MZ Hub за підтримки Швейцарії в рамках швейцарсько-укра...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Тільки актуальна інформація для навчального процесу! 31 травня 2024

Освітній ступінь – магістр з готельно-ресторанної справи!

На кафедрі готельно-ресторанної справи тиждень розпочався із успішних захистів кваліфікаційних робіт магістрантами денної форми здобуття освіти зі спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа», освітньо-професійної програми «Готельна і ресторанна справа». Атестація здобувачів магістерського рівня відбулася у формі публічного захисту кваліфікаційн...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Освітній ступінь – магістр з готельно-ресторанної справи! 18 грудня 2024