Н У Х Т

Завершився чотириденний кар’єрний захід «NUFT Career Chance 2024»

01 листопада 2024

Завершився чотириденний кар’єрний захід «NUFT Career Chance 2024»

Відповіді на важливі питання отримали здобувачі освіти навчально-наукового комплексу університету, долучившись до багатогодинного марафону «NUFT Career Chance 2024», що успішно відбувся з 28 по 31 жовтня. Вперше наш кар’єрний захід тривав аж чотири дні, і попри всі виклики сьогодення, фахівцям відділу працевлаштування випускників вдалося зібрати поважне представництво роботодавців, які не лише презентували свої підприємства, а запропонували насичену цікавими й корисними інтенсивами програму.

Серед активностей чергового Ярмарку Вакансій НУХТ були кар'єрні вебінари, воркшопи від фахових експертів, бізнес-ігри, презентації актуальних вакансій, програм стажування й грантів, майстер-класи з основ створення власного бізнесу, практичні кейси, кар'єрні консультації від HR-менеджерів, розіграші та конкурси.

Зокрема представники компанії Kernel провели бізнес-гру з вирішенням практичного кейсу по реальних завданнях у командах, на переможців якої чекали чудові призи.

ДНІПРО-М запропонували вражаючий майстер-клас з інструментами, у ході якого всі охочі могли спробувати себе у ролі майстра з виготовлення фірмового брелока з дерева. Під наглядом досвідчених фахівців компанії, здобувачі залюбки вирізали продукцію з великого шматка лобзиком, шліфували, а потім фарбували та лакували. А тим часом, у холі головного корпусу студенти брали участь у вікторині, відповідаючи на запитання, й отримували призи.

Япіко провели інтерактивне опитування щодо ролів і їх виготовлення, і автори правильних відповідей також не залишилися без брендованих подарунків.

Крім того, учасники заходу мали можливість взяти участь у квізі від ПрАТ «Монделіс Україна» на знання історії компанії, заснування основних і відомих брендів «Барні», «Люкс», «Корона» та їх поширеність, п'ять переможців якого стали щасливими власниками наборів продукції компанії, яку також всі охочі могли продегустувати, що дозволило не лише насолодитися смачними виробами, але й дізнатися про технології їх виробництва. Також здобувачі мали шанс виграти подарунки від ТОВ «Сільпо-Фуд», що стало приємним доповненням до їхнього досвіду участі в заході.

Здобувачі освіти жваво вступали у дискусії, відповідали на запитання та ставили свої, активно долучалися до обговорень і вирішення практичних кейсів.

Ми щиро раді були бачити в онлайн і офлайн-просторі наших постійних партнерів і нових друзів: ПРАТ «АБІНБЕВ ЕФЕС УКРАЇНА», ПрАТ «Вентиляційні системи», Kernel, ТОВ  «Чанта Маунт», ТОВ «Фо́рвіс Маза́р Аудит», ТОВ «ПЕРШИЙ СТОЛИЧНИЙ ХЛІБОЗАВОД», Япіко, Технологічнк Академію Талантів ТАТ ФУД, ПрАТ «МХП», GRKY espresso bar, Sushi Icons, АТ «ФАРМАК», ТОВ «Сільпо-Фуд», ТОВ «ІНТЕРСТАРЧ Україна», ТОВ «БМ ДИСТРИБУШН 2.0», Gtant Finance,  фоп Гаврилко Н.В., ТОВ ПП «Еконія», ПрАТ «Лантманнен Акса», DniproM, Велмарт, ІП «Кока-Кола Беверіджиз Україна Лімітед», ПрАТ «Українська технологічна Компанія», ПрАТ «Монделіс Україна»; БІОТЕХНОЛОГІЧНУ КОМПАНІЮ BTU.

Як завжди неймовірно приємно знову було зустрітися з нашими випускниками, нині фахівцями й керівниками успішного вітчизняного бізнесу – СЕО Української Технологічної Компанії, к.т.н. Євгеном Лукашевичем, генеральним директором Групи BTU Владиславом Болоховським, Production Shift Leader ІП «Кока-Кола Беверіджиз Україна Лімітед» Едуардом Кіменком.

І здобувачі освіти університету, і наших фахових коледжів, що активно доєдналися до онлайн-сесій першого дня, тепер знають як скласти резюме та підготуватися до співбесіди, щоб вразити роботодавця, як знайти свою першу роботу й адаптуватися у колективі, які скіли потрібно розвивати, щоб досягти кар’єрного успіху, як стати частиною команди міжнародної компанії та багато іншого, що відкриє широкі горизонти побудови успішного професійного майбутнього. 

А наші викладачі й завідувачі випускових кафедр скористалися нагодою для перемовин із представниками компаній щодо розвитку подальшої співпраці – організації екскурсій і виїзних занять на виробництві для наших здобувачів освіти, читання фахівцями підприємств гостьових лекцій, проведення майстер-калсів тощо.

Спілкування з представниками топових компаній дозволило студентам краще зрозуміти вимоги ринку праці та очікування роботодавців від майбутніх фахівців.

Щиро вдячні всім компаніям, що взяли участь у нинішньому Ярмарку Вакансій нашого університету, за підтримку, тісну співпрацю й активне залучення у підготовку висококваліфікованих фахівців для всіх галузей економіки.

Окрема подяка від відділу працевлаштування випускників і компаній-учасниць за організаційну допомогу амбасадорам інститутів і факультетів, які зустрічали, допомагали облаштовувати стенди брендовими ролл апами, друкованими матеріалами, зразками продукції.

Сподіваємося, цей насичений тиждень допоможе нашим студентам знайти роботу до смаку, а роботодавцям – отримати вмотивованих, відповідальних і надійних працівників.

Опублікований: 01-11-2024
Читайте також:
Практичне заняття з основ гостинності для вступників на базі п’ятизіркового готелю «Fairmont Grand Hotel Kyiv» від кафедри готельно-ресторанної справи

Кафедра готельно-ресторанної справи організувала практичне заняття з основ гостинності для школярів. У рамках профорієнтаційної роботи старші викладачі кафедри Олена Блощинська та Олена Тищенко і доцент кафедри Тетяна Сильчук відвідали з учнями 11 класів гімназії №59 імені О.М. Бойченка 5* готель «Fairmont Grand Hotel Kyiv», розташований у центрі і...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Практичне заняття з основ гостинності для вступників на базі п’ятизіркового готелю «Fairmont Grand Hotel Kyiv» від кафедри готельно-ресторанної справи 25 лютого 2019

Завершилася екскурсійна практика третьокурсників

На кафедрі туристичного та готельного бізнесу відбувся захист екскурсійної практики студентів 3 курсу спеціальності 242 «Туризм і рекреація». Проходження практики є частиною виконання навчального плану. Протягом трьох тижнів здобувачі освіти у всіх доступних форматах досліджували як працюють сьогодні заклади індустрії гостинності столиці, де нада...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Завершилася екскурсійна практика третьокурсників 26 вересня 2024

Локальний моніторинг освітніх програм кафедри технології м'яса і м'ясних продуктів

З метою обговорення та проведення локального моніторингу освітніх програм, на кафедрі технології м'яса і м'ясних продуктів відбулося розширене засідання робочих груп. До перегляду були представлені програми підготовки здобувачів освітнього ступеня «Магістр» – освітньо-професійна програма «Технології зберігання консервування та переробки м'яса» за с...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Локальний моніторинг освітніх програм кафедри технології м'яса і м'ясних продуктів 05 лютого 2024

Студент Смілянського коледжу харчових технологій НУХТ – лауреат обласної премії за заслуги в розбудові молодіжної політики

У Черкаській обласній державній адміністрації вручили сертифікати на одержання обласної премії за особливі заслуги в розбудові молодіжної політики – у розмірі 3 тис. грн кожному. Переможців привітав і побажав не зупинятися на досягнутих результатах заступник голови ОДА Костянтин Омаргалієв. Надзвичайно приємно, що серед сімох відзначених – студент...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Студент Смілянського коледжу харчових технологій НУХТ – лауреат обласної премії за заслуги в розбудові молодіжної політики 22 серпня 2018