Н У Х Т

Завершився чотириденний кар’єрний захід «NUFT Career Chance 2024»

01 листопада 2024

Завершився чотириденний кар’єрний захід «NUFT Career Chance 2024»

Відповіді на важливі питання отримали здобувачі освіти навчально-наукового комплексу університету, долучившись до багатогодинного марафону «NUFT Career Chance 2024», що успішно відбувся з 28 по 31 жовтня. Вперше наш кар’єрний захід тривав аж чотири дні, і попри всі виклики сьогодення, фахівцям відділу працевлаштування випускників вдалося зібрати поважне представництво роботодавців, які не лише презентували свої підприємства, а запропонували насичену цікавими й корисними інтенсивами програму.

Серед активностей чергового Ярмарку Вакансій НУХТ були кар'єрні вебінари, воркшопи від фахових експертів, бізнес-ігри, презентації актуальних вакансій, програм стажування й грантів, майстер-класи з основ створення власного бізнесу, практичні кейси, кар'єрні консультації від HR-менеджерів, розіграші та конкурси.

Зокрема представники компанії Kernel провели бізнес-гру з вирішенням практичного кейсу по реальних завданнях у командах, на переможців якої чекали чудові призи.

ДНІПРО-М запропонували вражаючий майстер-клас з інструментами, у ході якого всі охочі могли спробувати себе у ролі майстра з виготовлення фірмового брелока з дерева. Під наглядом досвідчених фахівців компанії, здобувачі залюбки вирізали продукцію з великого шматка лобзиком, шліфували, а потім фарбували та лакували. А тим часом, у холі головного корпусу студенти брали участь у вікторині, відповідаючи на запитання, й отримували призи.

Япіко провели інтерактивне опитування щодо ролів і їх виготовлення, і автори правильних відповідей також не залишилися без брендованих подарунків.

Крім того, учасники заходу мали можливість взяти участь у квізі від ПрАТ «Монделіс Україна» на знання історії компанії, заснування основних і відомих брендів «Барні», «Люкс», «Корона» та їх поширеність, п'ять переможців якого стали щасливими власниками наборів продукції компанії, яку також всі охочі могли продегустувати, що дозволило не лише насолодитися смачними виробами, але й дізнатися про технології їх виробництва. Також здобувачі мали шанс виграти подарунки від ТОВ «Сільпо-Фуд», що стало приємним доповненням до їхнього досвіду участі в заході.

Здобувачі освіти жваво вступали у дискусії, відповідали на запитання та ставили свої, активно долучалися до обговорень і вирішення практичних кейсів.

Ми щиро раді були бачити в онлайн і офлайн-просторі наших постійних партнерів і нових друзів: ПРАТ «АБІНБЕВ ЕФЕС УКРАЇНА», ПрАТ «Вентиляційні системи», Kernel, ТОВ  «Чанта Маунт», ТОВ «Фо́рвіс Маза́р Аудит», ТОВ «ПЕРШИЙ СТОЛИЧНИЙ ХЛІБОЗАВОД», Япіко, Технологічнк Академію Талантів ТАТ ФУД, ПрАТ «МХП», GRKY espresso bar, Sushi Icons, АТ «ФАРМАК», ТОВ «Сільпо-Фуд», ТОВ «ІНТЕРСТАРЧ Україна», ТОВ «БМ ДИСТРИБУШН 2.0», Gtant Finance,  фоп Гаврилко Н.В., ТОВ ПП «Еконія», ПрАТ «Лантманнен Акса», DniproM, Велмарт, ІП «Кока-Кола Беверіджиз Україна Лімітед», ПрАТ «Українська технологічна Компанія», ПрАТ «Монделіс Україна»; БІОТЕХНОЛОГІЧНУ КОМПАНІЮ BTU.

Як завжди неймовірно приємно знову було зустрітися з нашими випускниками, нині фахівцями й керівниками успішного вітчизняного бізнесу – СЕО Української Технологічної Компанії, к.т.н. Євгеном Лукашевичем, генеральним директором Групи BTU Владиславом Болоховським, Production Shift Leader ІП «Кока-Кола Беверіджиз Україна Лімітед» Едуардом Кіменком.

І здобувачі освіти університету, і наших фахових коледжів, що активно доєдналися до онлайн-сесій першого дня, тепер знають як скласти резюме та підготуватися до співбесіди, щоб вразити роботодавця, як знайти свою першу роботу й адаптуватися у колективі, які скіли потрібно розвивати, щоб досягти кар’єрного успіху, як стати частиною команди міжнародної компанії та багато іншого, що відкриє широкі горизонти побудови успішного професійного майбутнього. 

А наші викладачі й завідувачі випускових кафедр скористалися нагодою для перемовин із представниками компаній щодо розвитку подальшої співпраці – організації екскурсій і виїзних занять на виробництві для наших здобувачів освіти, читання фахівцями підприємств гостьових лекцій, проведення майстер-калсів тощо.

Спілкування з представниками топових компаній дозволило студентам краще зрозуміти вимоги ринку праці та очікування роботодавців від майбутніх фахівців.

Щиро вдячні всім компаніям, що взяли участь у нинішньому Ярмарку Вакансій нашого університету, за підтримку, тісну співпрацю й активне залучення у підготовку висококваліфікованих фахівців для всіх галузей економіки.

Окрема подяка від відділу працевлаштування випускників і компаній-учасниць за організаційну допомогу амбасадорам інститутів і факультетів, які зустрічали, допомагали облаштовувати стенди брендовими ролл апами, друкованими матеріалами, зразками продукції.

Сподіваємося, цей насичений тиждень допоможе нашим студентам знайти роботу до смаку, а роботодавцям – отримати вмотивованих, відповідальних і надійних працівників.

Опублікований: 01-11-2024
Читайте також:
Сучасні методи виробництва продуктів харчування обговорювали наші науковці

7-9 жовтня 2020 року у Національному університеті «Львівська політехніка» працювала міжнародна конференція «Food chemistry. Modern methods for production of food, food additives and packaging materials», співорганізаторами якої виступили наш університет та Інститут хімії високомолекулярних сполук НАН України. Учасники заходу працювали у секціях «Х...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Сучасні методи виробництва продуктів харчування обговорювали наші науковці 15 жовтня 2020

Розмова про стейкхолдерів і зі стейкхолдерами

Викладачі кафедри маркетингу взяли активну участь у міжуніверситетському круглому столі «Співпраця зі стейкхолдерами в межах освітньої програми «Журналістика». Доцентки Юлія Соловйова та Ольга Антонова разом із колегами з Луганського національного університету імені Тараса Шевченка (м. Полтава) та Ужгородського національного університету розглянул...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Розмова про стейкхолдерів і зі стейкхолдерами 07 грудня 2023

Магістранти-біотехнологи прослухали лекцію від міжнародних експертів з біоенергетики

Днями магістрантам-біотехнологам, що навчаються за освітньо-професійною програмою «Промислова біотехнологія», випала нагода взяти участь у міжнародній події – експертній онлайн-дискусії з провідними спеціалістами у сфері виробництва біогазу, президентом американської компанії Unconventional Gas Solutions (UGS) Марком Страубом, головою правління Біо...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Магістранти-біотехнологи прослухали лекцію від міжнародних експертів з біоенергетики 30 січня 2023

Гостьова лекція для здобувачів коледжу

У рамках профорієнтаційної роботи та освітньої діяльності, викладачі кафедри технологічного обладнання та комп’ютерних технологій проєктування, доценти Роман Якобчук і Дмитро Люлька 21 лютого 2025 року прочитали онлайн-лекцію на тему «Інноваційне технологічне обладнання для виготовлення харчової продукції» здобувачам 3-4 курсів спеціальності 133 «Г...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Гостьова лекція для здобувачів коледжу 24 лютого 2025