Н У Х Т

Визначені переможці І етапу Всеукраїнської студентської олімпіади зі спеціальності «Харчові технології»

13 березня 2019

Визначені переможці І етапу Всеукраїнської студентської олімпіади зі спеціальності «Харчові технології»

В університеті відбувся перший етап Всеукраїнської студентської олімпіади зі спеціальності «Харчові технології».

З початком олімпіади студентів привітали проректор з наукової роботи Олександр Шевченко, заступник директора Навчально-наукового інституту харчових технологій з навчальної роботи і практичної підготовки Георгій Гончаров, завідувач кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів Володимир Ковбаса, завідувач кафедри технології зберігання і переробки зерна Олег Шаповаленко, доцент кафедри технології оздоровчих продуктів Надія Івчук, доцент кафедри технології консервування Віта Терлецька, голова студентського наукового товариства Олег Бортнічук і доцент кафедри технології хлібопекарських  і кондитерських виробів Анна Грищенко.

Традиційно змагання розпочалося з тестового випробування, яке відбулося на кафедрі інформатики за підтримки завідувача кафедри Сергія Грибкова.

Другий етап олімпіади полягав у вирішенні письмового творчого завдання, яке шляхом жеребкування обрав проректор з наукової роботи Олександр Шевченко.

Під час виконання письмового завдання студенти повинні були показати знання з технології варено-копчених ковбас, хліба пшеничного, розкрити закономірності процесу спиртового бродіння у різних технологіях, розкрити суть термогравіметричних методів визначення вологості харчових продуктів.

За підсумковими результатами переможцями І етапу олімпіади стали:

І місце – Анна Шульга
ІІ місце – Богдан Кохан
ІІІ місце – Надія Решітник

Переможці І етапу візьмуть участь у ІІ етапі олімпіади, який відбудеться 10-12 квітня на базі Харківського державного університету харчування та торгівлі. Бажаємо успіхів!

Опублікований: 13-03-2019
Читайте також:
Лабораторне заняття третьокурсників на підприємстві ТОВ «Елітфуд»

Переваги лабораторних занять, проведених в умовах виробництва, порівняно з іншими видами навчальної роботи, полягають у тому, що вони інтегрують теоретичні знання, формують практичні навички і уміння здобувачів освіти в одному навчальному процесі. Такі заняття дають змогу поєднати навчання та ознайомлення зі сучасним виробництвом, враховувати швидк...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Лабораторне заняття третьокурсників на підприємстві ТОВ «Елітфуд» 08 вересня 2025

Фокус на розвиток скілів і лідерства: другий день NUFT Career Chance-2024

20 березня продовжилися заходи весняного NUFT Career Chance-2024. Сьогодні була передбачена низка онлайн-зустрічей із HR та іншими фахівцями компаній ПрАТ «Вентиляційні системи», «Нестле Бізнес Сервіс в Європі», ДП «Лакталіс-Україна», АТ «Житомирські ласощі», ТОВ «Фудком», ТОВ «ЮСК УКРАЇНА», ПрАТ «МХП», Технологічна академія талантів ТАТ ФУД HR. Фо...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Фокус на розвиток скілів і лідерства: другий день NUFT Career Chance-2024 20 березня 2024

Формування майбутнього фармацевтичної галузі – справа випускників кафедри біотехнології і мікробіології

Використання потенціалу нещодавно розроблених біофармацевтичних промислових технологій, таких як рекомбінантні білки, культури клітин, моноклональні антитіла, вірусні вектори, хроматографічне розділення, безперервне виробництво, технології одноразового застосування й інші інновації, здатні допомогти знизити вартість фармацевтичного виробництва й зр...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Формування майбутнього фармацевтичної галузі – справа випускників кафедри біотехнології і мікробіології 24 листопада 2021

Локальний моніторинг освітніх програм «Фінанси, банківська справа та страхування» бакалаврського і магістерського рівнів

З метою подальшого удосконалення у 2024 році освітньо-професійних програм «Фінанси, банківська справа та страхування» першого (бакалаврського) та другого (магістерського) рівнів вищої освіти кафедрою фінансів 30 січня 2024 року було проведено розширене засідання робочих груп, під час якого відбулося обговорення результатів локального моніторингу за...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Локальний моніторинг освітніх програм «Фінанси, банківська справа та страхування» бакалаврського і магістерського рівнів 31 січня 2024