Н У Х Т

Визначені переможці І етапу Всеукраїнської студентської олімпіади зі спеціальності «Харчові технології»

13 березня 2019

Визначені переможці І етапу Всеукраїнської студентської олімпіади зі спеціальності «Харчові технології»

В університеті відбувся перший етап Всеукраїнської студентської олімпіади зі спеціальності «Харчові технології».

З початком олімпіади студентів привітали проректор з наукової роботи Олександр Шевченко, заступник директора Навчально-наукового інституту харчових технологій з навчальної роботи і практичної підготовки Георгій Гончаров, завідувач кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів Володимир Ковбаса, завідувач кафедри технології зберігання і переробки зерна Олег Шаповаленко, доцент кафедри технології оздоровчих продуктів Надія Івчук, доцент кафедри технології консервування Віта Терлецька, голова студентського наукового товариства Олег Бортнічук і доцент кафедри технології хлібопекарських  і кондитерських виробів Анна Грищенко.

Традиційно змагання розпочалося з тестового випробування, яке відбулося на кафедрі інформатики за підтримки завідувача кафедри Сергія Грибкова.

Другий етап олімпіади полягав у вирішенні письмового творчого завдання, яке шляхом жеребкування обрав проректор з наукової роботи Олександр Шевченко.

Під час виконання письмового завдання студенти повинні були показати знання з технології варено-копчених ковбас, хліба пшеничного, розкрити закономірності процесу спиртового бродіння у різних технологіях, розкрити суть термогравіметричних методів визначення вологості харчових продуктів.

За підсумковими результатами переможцями І етапу олімпіади стали:

І місце – Анна Шульга
ІІ місце – Богдан Кохан
ІІІ місце – Надія Решітник

Переможці І етапу візьмуть участь у ІІ етапі олімпіади, який відбудеться 10-12 квітня на базі Харківського державного університету харчування та торгівлі. Бажаємо успіхів!

Опублікований: 13-03-2019
Читайте також:
Навчально-науковий інститут економіки і управління НУХТ розпочинає співпрацю з CFA Institute

Студенти і викладачі Навчально-наукового інституту економіки і управління НУХТ вперше приймали гостей з українського представництва інституту CFA. CFA Institute – це світова організація, яка об’єднує інвестиційних професіоналів усіх країн. Інститут пропонує навчання на професійних спеціалізованих освітніх програмах із підготовки фахівців фінансово...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Навчально-науковий інститут економіки і управління НУХТ розпочинає співпрацю з CFA Institute 29 травня 2018

Студенти факультету біотехнології та екологічного контролю отримали інформацію щодо програм міжнародної академічної мобільності

13 квітня на запрошення кафедри екології та збалансованого природокористування НУХТ відвідала член національної команди експертів з реформування вищої освіти України (за підтримки Єврокомісії), голова Української асоціації викладачів і дослідників європейської інтеграції Ірина Сікорська, яка представила до уваги студентів та викладачів факультету б...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Студенти факультету біотехнології та екологічного контролю отримали інформацію щодо програм міжнародної академічної мобільності 14 квітня 2018

Святковий ярмарок у Смілянському коледжі харчових технологій НУХТ

Щороку, традиційно Смілянський коледж харчових технологій НУХТ відзначає День працівників харчової промисловості ярмарком. Святкування цього року розпочалося зі слів привітання від адміністрації коледжу та викладачів комісії технологічного циклу. Учасники ярмарку запропонували студентам і працівникам коледжу широкий асортимент кондитерських виробі...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Святковий ярмарок у Смілянському коледжі харчових технологій НУХТ 19 жовтня 2018

Творчо презентували туристичні принади різних країн другокурсники спеціальності «Туризм»

З нагоди святкування Всесвітнього дня туризму 27 вересня 2018 року викладач кафедри туристичного та готельного бізнесу, к.н.держ.упр, доцент Олена Розметова  провела інтерактивні практичні заняття з дисципліни «Готельна справа» для студентів 2-го курсу спеціальності «Туризм». Розділені на окремі мікрогрупи, студенти підготували наукові проекти, у ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Творчо презентували туристичні принади різних країн другокурсники спеціальності «Туризм» 01 жовтня 2018