Н У Х Т

Виїзні практичні заняття з фахових дисциплін кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції

24 жовтня 2023

Виїзні практичні заняття з фахових дисциплін кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції

Третьокурсники спеціальності 181 «Харчові технології», освітньо-професійної програми «Технології харчування» разом із доценткою кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції Оленою Павлюченко у рамках виїзних практичних занять з дисципліни «Організація ресторанного господарства» відвідали ресторан-бар «CORNER BAR». Заклад знаходиться неподалік від університету і для відвідувачів-студентів НУХТ нині пропонує на все меню 15% знижку.

На гостини до свого закладу наших здобувачів щиро запросила його власниця Влада, яка особисто зустріла, ознайомила з ідеєю, особливостями створення, вибором формату та концепції ресторан-бару.

Креативний бармен Євген Євгенович познайомив із барною картою, розповів про напої, які нині користуються особливою популярністю серед відвідувачів, продемонстрував обладнання та інвентар барної стійки.

Далі здобувачі завітали на кухню – «серце» ресторан-бару. Досвідчений шеф-кухар Павло показав виробничі приміщення, познайомив із організацією робочих місць, сучасними видами обладнання, поділився особистим досвідом розроблення меню, вибору його «якірних» позицій, розповів про особливості процесів замовлення і приймання сировини, оброблення яєць, виготовлення напівфабрикатів і використання новітніх технологій під час виготовлення кулінарної продукції.

Після ознайомлення з кухнею Влада та її команда пригостили здобувачів смачними піцами від Шефа. У дружній обстановці студенти поділились своїми думками та враженнями. Наостанок власниця запросила наших здобувачів на виробничу практику, з перспективою подальшого працевлаштування.

Колектив кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції щиро дякує пані Владі та її колективу за надану можливість проведення виїзних практичних занять в умовах ресторан-бару «CORNER BAR», відкритість, щирість, теплий прийом і сподівається на подальшу плідну співпрацю.

Опублікований: 24-10-2023
Читайте також:
Науковий потенціал здобувачів-обліковців

У рамках проведення ювілейної 90-ї Міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів «Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у XXI столітті» відбулося засідання підсекції кафедри обліку і аудиту. Молоді науковці представили свої дослідження, у яких висвітлили актуальні питання обліку, економічного анал...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Науковий потенціал здобувачів-обліковців 15 квітня 2024

Розпочалася реєстрація електронних кабінетів для вступників до магістратури

1 серпня 2022 року розпочалася реєстрація електронних кабінетів для вступників до магістратури на основі дипломів бакалавра, спеціаліста, магістра. Можливість подання заяв на бюджет і контракт буде відкрита з 16 серпня до: - 23 серпня – для вступу за результатами індивідуальної усної співбесіди;- 15 вересня – для вступу за результатами МТНК/МКТ а...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Розпочалася реєстрація електронних кабінетів для вступників до магістратури 02 серпня 2022

Наукова підтримка процесу реалізації освітніх програм спеціальності «Харчові технології»

Проблемна науково-дослідна лабораторія (ПНДЛ) та Центр колективного користування науковим обладнанням (ЦККНО) «Лабораторія біобезпеки, якості харчової продукції та безпеки харчування» як структурні підрозділи Науково-дослідної частини НУХТ задіяні у поглибленій науковій і науково-технічній підготовці фахівців за пріоритетними напрямами розвитку нау...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Наукова підтримка процесу реалізації освітніх програм спеціальності «Харчові технології» 08 травня 2024

Кафедра фінансів розвиває співпрацю з Казначейською службою України

«У той час, як в країні відбувається децентралізація, у нас - централізація. Але централізація баз даних із метою максимального захисту інформації», - актуально про останні тенденції реформування державного фінансового сектору студенти спеціальності «Фінанси, банківська справа та страхування» дізналися від заступника голови Казначейської служби Укр...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Кафедра фінансів розвиває співпрацю з Казначейською службою України 16 березня 2018