Н У Х Т

Виїзні практичні заняття з фахових дисциплін кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції

24 жовтня 2023

Виїзні практичні заняття з фахових дисциплін кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції

Третьокурсники спеціальності 181 «Харчові технології», освітньо-професійної програми «Технології харчування» разом із доценткою кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції Оленою Павлюченко у рамках виїзних практичних занять з дисципліни «Організація ресторанного господарства» відвідали ресторан-бар «CORNER BAR». Заклад знаходиться неподалік від університету і для відвідувачів-студентів НУХТ нині пропонує на все меню 15% знижку.

На гостини до свого закладу наших здобувачів щиро запросила його власниця Влада, яка особисто зустріла, ознайомила з ідеєю, особливостями створення, вибором формату та концепції ресторан-бару.

Креативний бармен Євген Євгенович познайомив із барною картою, розповів про напої, які нині користуються особливою популярністю серед відвідувачів, продемонстрував обладнання та інвентар барної стійки.

Далі здобувачі завітали на кухню – «серце» ресторан-бару. Досвідчений шеф-кухар Павло показав виробничі приміщення, познайомив із організацією робочих місць, сучасними видами обладнання, поділився особистим досвідом розроблення меню, вибору його «якірних» позицій, розповів про особливості процесів замовлення і приймання сировини, оброблення яєць, виготовлення напівфабрикатів і використання новітніх технологій під час виготовлення кулінарної продукції.

Після ознайомлення з кухнею Влада та її команда пригостили здобувачів смачними піцами від Шефа. У дружній обстановці студенти поділились своїми думками та враженнями. Наостанок власниця запросила наших здобувачів на виробничу практику, з перспективою подальшого працевлаштування.

Колектив кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції щиро дякує пані Владі та її колективу за надану можливість проведення виїзних практичних занять в умовах ресторан-бару «CORNER BAR», відкритість, щирість, теплий прийом і сподівається на подальшу плідну співпрацю.

Опублікований: 24-10-2023
Читайте також:
Успішне сходження до вершин наукового Олімпу молодого науковця кафедри технології консервування

21 червня успішно захистила дисертацію «Удосконалення технології томатних соусів із додаванням пасти із насіння томатів» на здобуття наукового ступеня кандидата технічних наук за спеціальністю 05.18.13 – технологія консервованих і охолоджених харчових продуктів старший викладач кафедри технології консервування Ольга Бендерська. Науковий керівник – ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Успішне сходження до вершин наукового Олімпу молодого науковця кафедри технології консервування 21 червня 2019

Експерти-третьокурсники оцінили «Сосновський Продукт»

У межах вибіркової дисципліни «Експертиза технологічних процесів» здобувачі груп ХЕ-3-10 та ХЕ-3-11 разом із асистенткою кафедри експертизи харчових продуктів Анною Логіновою та лекторкою дисципліни, доценткою Оксаною Вашекою відвідали ТОВ «Сосновський Продукт». Виїзне лабораторне заняття-екскурсію провела директорка підприємства, головна технолог...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Експерти-третьокурсники оцінили «Сосновський Продукт» 24 квітня 2025

Мотиваційні листи: типова помилка

Шановні вступники! У 2024 році усі ви маєте подавати мотиваційні листи, це – складова частина заяви на вступ. Перед тим, як його писати радимо уважно ознайомитися з вимогами до мотиваційного листа вступника до нашого університету. Для написання гарного мотиваційного листа вам потрібно вибрати найважливішу інформацію, яка найкраще розкаже про ваші...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Мотиваційні листи: типова помилка 25 липня 2024

Держслужба якості освіти вивчатиме перебіг вступної кампанії

Державна служба якості освіти здійснюватиме моніторинг організації та проведення вступної кампанії закладами вищої та фахової передвищої освіти. За словами, голови Держслужби Руслана Гурака, діяльність служби якості освіти спрямована на захист прав учнів, вступників, студентів на здобуття відповідного рівня освіти. «Наразі розроблено Програму мон...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Держслужба якості освіти вивчатиме перебіг вступної кампанії 10 серпня 2020