Н У Х Т

До чергового масштабного наукового зібрання цукровиків України й зарубіжжя готуються науковці університету

14 січня 2019

До чергового масштабного наукового зібрання цукровиків України й зарубіжжя готуються науковці університету

26-27 березня 2019 року в університеті працюватиме традиційна Міжнародна науково-технічна конференція «Перспективи розвитку цукрової промисловості України». Захід  відбудеться за підтримки Міністерства освіти і науки України та Національної асоціації цукровиків України.

Учасники зібрання дізнаються про підсумки роботи бурякоцукрової галузі України за 2018 рік і завдання на поточний рік, обговорять шляхи забезпечення конкурентоспроможності українського цукру, поділяться досвідом використання сучасних технологій та обладнання в цукровій галузі, подискутують щодо хіміко-технологічного контролю виробництва цукру, познайомляться зі сучасними технологіями створення систем автоматизації підприємств цукрової промисловості, а також прикладними аспектами енергозаощадження та використання нетрадиційних джерел енергії на цукрових заводах.

Робочі мови конференції – англійська, українська і російська.

Як і у попередні роки у рамках конференції працюватиме виставка сучасних технологій, матеріалів та обладнання для цукрової промисловості. Підприємства й організації, що бажають взяти участь у виставкових заходах, не пізніше 22 березня 2018 р. мають звернутися за тел. (044) 287-97-77.

Запрошуємо до участі всіх зацікавлених.

Подробиці тут.

Опублікований: 14-01-2019
Читайте також:
Лекція для здобувачів спеціальності «Хімічні технології та інженерія» від випускниці-фахівчині Корпорації «Артеріум»

На запрошення гарантки освітньої програми «Хімічна технологія» Олени Подобій на кафедру технології жирів, хімічних технологій харчових добавок та косметичних засобів завітала випускниця Анастасія Бондаренко, яка після завершення навчання за освітньою програмою «Хімічні технології харчових добавок та косметичних засобів» спеціальності 161 «Хімічні т...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Лекція для здобувачів спеціальності «Хімічні технології та інженерія» від випускниці-фахівчині Корпорації «Артеріум» 19 квітня 2021

Бакалаври освітньої програми «Технології харчування» розширюють знання на лекціях зарубіжних науковців

29 лютого 2024 р. відбулася онлайн-лекція «Principles of Agricultural Price, Policy and Trade Analysis» («Принципи аналізу сільськогосподарських цін, політики та торгівлі»). Її прочитав почесний професор аграрної та прикладної економіки Науково-дослідного інституту продовольчої та аграрної політики Університету Вільям Х. Мейерс. У ході лекції здоб...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Бакалаври освітньої програми «Технології харчування» розширюють знання на лекціях зарубіжних науковців 01 березня 2024

Відкрита лекція доцентки кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів

Доцентка кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів Наталія Фалендиш прочитала відкриту лекцію з дисципліни «Нормативно-правова база виробництва органічних харчових продуктів» для здобувачів першого року навчання освітнього ступеня «Магістр», освітньо-професійної програми «Технології органічних харчових продуктів». На відкритій лек...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Відкрита лекція доцентки кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів 18 жовтня 2021

Хлібопекарський бізнес у сучасних реаліях обговорювали науковці кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів

Початок повномасштабних воєнних дії проти України вплинув на всі аспекти нашого життя. Зокрема, у професійній сфері – на можливість проведення різноманітних зустрічей і конференцій. Одна з яких, «Хлібопекарський бізнес у сучасних реаліях», мала розпочатися саме 24 лютого. Тоді провести її зі зрозумілих причин не вдалося, але потреба у зустрічі й в...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Хлібопекарський бізнес у сучасних реаліях обговорювали науковці кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів 11 серпня 2022