Н У Х Т

До чергового масштабного наукового зібрання цукровиків України й зарубіжжя готуються науковці університету

14 січня 2019

До чергового масштабного наукового зібрання цукровиків України й зарубіжжя готуються науковці університету

26-27 березня 2019 року в університеті працюватиме традиційна Міжнародна науково-технічна конференція «Перспективи розвитку цукрової промисловості України». Захід  відбудеться за підтримки Міністерства освіти і науки України та Національної асоціації цукровиків України.

Учасники зібрання дізнаються про підсумки роботи бурякоцукрової галузі України за 2018 рік і завдання на поточний рік, обговорять шляхи забезпечення конкурентоспроможності українського цукру, поділяться досвідом використання сучасних технологій та обладнання в цукровій галузі, подискутують щодо хіміко-технологічного контролю виробництва цукру, познайомляться зі сучасними технологіями створення систем автоматизації підприємств цукрової промисловості, а також прикладними аспектами енергозаощадження та використання нетрадиційних джерел енергії на цукрових заводах.

Робочі мови конференції – англійська, українська і російська.

Як і у попередні роки у рамках конференції працюватиме виставка сучасних технологій, матеріалів та обладнання для цукрової промисловості. Підприємства й організації, що бажають взяти участь у виставкових заходах, не пізніше 22 березня 2018 р. мають звернутися за тел. (044) 287-97-77.

Запрошуємо до участі всіх зацікавлених.

Подробиці тут.

Опублікований: 14-01-2019
Читайте також:
Вперше після зустрічей онлайн: відбулося засідання кафедри біотехнології продуктів бродіння і виноробства

Вперше після зустрічей в онлайн-режимі, 9 вересня засідання кафедри біотехнології продуктів бродіння і виноробства відбулося з дотриманням санітарних вимог в аудиторії. Завідувач кафедри, доцент Куц Анатолій виніс на порядок денний обговорення питань щодо організації ефективного навчання в умовах карантину (як себе вести під час проведення занять,...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Вперше після зустрічей онлайн: відбулося засідання кафедри біотехнології продуктів бродіння і виноробства 10 вересня 2020

У Київському фаховому коледжі ресторанного господарства НУХТ побувала доцентка кафедри гуманітарних дисциплін

Доцентка кафедри гуманітарних дисциплін Лариса Саракун зустрілася зі старшокурсниками Київського фахового коледжу ресторанного господарства НУХТ. Мета зустрічі – популяризація спеціальностей інститутів та факультетів університету. Майбутнім вступникам була надана детальна інформація про навчання в НУХТ, а також про їхні можливості, яскраві перспек...

ЧИТАТИ ДАЛІ

У Київському фаховому коледжі ресторанного господарства НУХТ побувала доцентка кафедри гуманітарних дисциплін 16 грудня 2021

На кафедрі технології ресторанної і аюрведичної продукції відбулися захисти магістрантів за освітньою програмою «Технології в ресторанному господарстві»

З 10 по 14 лютого 2020 року відбулися захисти кваліфікаційних дипломних робіт і проектів здобувачів освітнього ступеня «Магістр» спеціальності 181 «Харчові технології» за освітньо-професійною програмою «Технології в ресторанному господарстві» денної форми навчання. На початку захистів, здобувачів із цією знаменною подією привітала завідувачка кафе...

ЧИТАТИ ДАЛІ

На кафедрі технології ресторанної і аюрведичної продукції відбулися захисти магістрантів за освітньою програмою «Технології в ресторанному господарстві» 17 лютого 2020

Час із користю

Здобувачі спеціальності «Туризм» прослухали навчальний курс Академії НТОУ «Управління дестинаціями і роль DMO». У сучасному глобальному світі всі країни, регіони та міста конкурують за увагу до себе туристів, підприємців, інвесторів, організаторів подій, студентів, нових мешканців тощо. З кожним роком конкуренція серед дестинацій зростає і потребу...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Час із користю 31 липня 2023