Н У Х Т

Лекторій і нетворкінг здобувачів освіти із засновником UA Restorator і президентом Української ресторанної асоціації

07 грудня 2021

Лекторій і нетворкінг здобувачів освіти із засновником UA Restorator і президентом Української ресторанної асоціації

Для студентства факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу відбувся лекторій від засновника UA Restorator і президента Української ресторанної асоціації Сергія Трахачова.

Понад 200 учасників, здобувачі освіти спеціальностей 181 «Харчові технології» і 241 «Готельно-ресторанна справа», затамувавши подих, слухали харизматичного лідера-організатора і генератора ідей, який об’єднав професіоналів галузі для вирішення надконкурентних завдань у Громадську спілку «Українська ресторанна асоціація», що стала «голосом галузі».

Гостьовий лектор познайомив слухачів із напрямами діяльності УРА, серед яких лобіювання інтересів галузі, захист інтересів і професійний розвиток співробітників сфери HoReCa, підвищення життєздатності бізнесу на національному та місцевому рівнях, стимулювання обміну досвідом та співпраця представників індустрії гостинності.

Членами УРА на принципах добровільності, взаємодопомоги та розвитку є заклади ресторанного господарства, суміжні організації HoReCa і профільні заклади освіти. Горді бути членами асоціації і викладачі факультету, щоб сприяти налагодженню ефективної співпраці між нашим університетом і роботодавцями.

Серед питань, які були у центрі лекції-дискусії із зірковим гостем – ресторанні тренди майбутнього, розвиток автентичної української кухні, комунікація з гостями закладів харчування в епоху Covid-обмежень, діджиталізація бізнес-процесів і цифрові рішення для ресторанних підприємств.

На освітній онлайн-зустрічі були також присутні співзасновниця УРА Софія Коломицева і менеджерка UA Restorator, випускниця факультету Іванна Василєвська. Викладачі завжди раді зустрічати наших успішних і талановитих випускників, горді їхніми досягненнями і вдячні за кооперацію з організації зустрічей зі стейкхолдерами, які розвивають вітчизняний ресторанний бізнес.

Гостьовий лекторій ініціювали доцентка кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції Віра Зуйко і в.о. деканки факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу, гарантка освітньо-професійної програми «Готельно-ресторанна справа» Віта Цирульнікова.

Колектив факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу та студентство дякують пану Сергію за цікавий, насичений, мотивуючий лекторій і з нетерпінням чекають на нові зустрічі. 

Опублікований: 07-12-2021
Читайте також:
Про ключові риси справжнього підприємця дізналися наші здобувачі на вебінарі американського професора

21 грудня 2020 р. здобувачі вищої освіти кафедри туристичного та готельного бізнесу дізнавалися, хто такий підприємець і чим він займається, у рамках цікавого вебінару американського професора Даніела Сема. Зокрема, під час спілкування наголошувалося на ключових рисах справжнього підприємця, серед яких: відсутність страху невдач; відкритість до кр...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Про ключові риси справжнього підприємця дізналися наші здобувачі на вебінарі американського професора 22 грудня 2020

Нестандартне заняття на кафедрі фінансів

Уже стало традицією для викладачів кафедри фінансів разом зі студентами проводити олімпіади, диспути, вікторини, брати участь у конференціях. Чергове нестандартне заняття з дисципліни «Фінансовий ринок» провела старший викладач Світлана Еш, в якому активну участь взяли студенти-фінансисти 3 курсу. Заняття відбулося у формі конкурсу між двома кома...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Нестандартне заняття на кафедрі фінансів 07 травня 2018

Відродження унікальних традицій

У ВСП «Свалявський технічний фаховий коледж НУХТ» спільно зі Свалявським історичним музеєм уже втретє реалізується проєкт «Відтворення закарпатських традицій», що покликаний не лише відновити й зберегти унікальні традиції краю, але й передати їх сучасному поколінню, створюючи міцний зв’язок між минулим і майбутнім. У рамках проєкту студенти підгот...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Відродження унікальних традицій 02 січня 2025