Н У Х Т

Лекторій і нетворкінг здобувачів освіти із засновником UA Restorator і президентом Української ресторанної асоціації

07 грудня 2021

Лекторій і нетворкінг здобувачів освіти із засновником UA Restorator і президентом Української ресторанної асоціації

Для студентства факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу відбувся лекторій від засновника UA Restorator і президента Української ресторанної асоціації Сергія Трахачова.

Понад 200 учасників, здобувачі освіти спеціальностей 181 «Харчові технології» і 241 «Готельно-ресторанна справа», затамувавши подих, слухали харизматичного лідера-організатора і генератора ідей, який об’єднав професіоналів галузі для вирішення надконкурентних завдань у Громадську спілку «Українська ресторанна асоціація», що стала «голосом галузі».

Гостьовий лектор познайомив слухачів із напрямами діяльності УРА, серед яких лобіювання інтересів галузі, захист інтересів і професійний розвиток співробітників сфери HoReCa, підвищення життєздатності бізнесу на національному та місцевому рівнях, стимулювання обміну досвідом та співпраця представників індустрії гостинності.

Членами УРА на принципах добровільності, взаємодопомоги та розвитку є заклади ресторанного господарства, суміжні організації HoReCa і профільні заклади освіти. Горді бути членами асоціації і викладачі факультету, щоб сприяти налагодженню ефективної співпраці між нашим університетом і роботодавцями.

Серед питань, які були у центрі лекції-дискусії із зірковим гостем – ресторанні тренди майбутнього, розвиток автентичної української кухні, комунікація з гостями закладів харчування в епоху Covid-обмежень, діджиталізація бізнес-процесів і цифрові рішення для ресторанних підприємств.

На освітній онлайн-зустрічі були також присутні співзасновниця УРА Софія Коломицева і менеджерка UA Restorator, випускниця факультету Іванна Василєвська. Викладачі завжди раді зустрічати наших успішних і талановитих випускників, горді їхніми досягненнями і вдячні за кооперацію з організації зустрічей зі стейкхолдерами, які розвивають вітчизняний ресторанний бізнес.

Гостьовий лекторій ініціювали доцентка кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції Віра Зуйко і в.о. деканки факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу, гарантка освітньо-професійної програми «Готельно-ресторанна справа» Віта Цирульнікова.

Колектив факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу та студентство дякують пану Сергію за цікавий, насичений, мотивуючий лекторій і з нетерпінням чекають на нові зустрічі. 

Опублікований: 07-12-2021
Читайте також:
Перша атестація магістерських робіт відбулася на кафедрі біотехнології і мікробіології

Незабаром Новий рік, і ми точно знаємо, яке бажання під ялиночкою будуть загадувати магістранти ІІ року навчання – успішно захистити дипломну роботу. Але навіть Дід Мороз не допоможе, якщо вчасно та успішно не пройдеш рубіжні контролі виконання магістерської роботи. Перший із них днями відбувся на кафедрі біотехнології і мікробіології. Атестувати ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Перша атестація магістерських робіт відбулася на кафедрі біотехнології і мікробіології 28 грудня 2019

Сімейними рецептами великодньої випічки поділилися здобувачі й викладачі кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів

Напередодні Великодня кожна господиня випікає святкові паски за рецептами, традиційними та унікальними у кожній родині. На кафедрі технології хлібопекарських і кондитерських виробів наставниці академічних груп запропонували поділитися  рецептами та фотографіями виробів, які здобувачі груп готували вдома. До заходу долучилися викладачі кафедри та зд...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Сімейними рецептами великодньої випічки поділилися здобувачі й викладачі кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів 06 травня 2021

Із неймовірними враженнями й новими ідеями повернулися з You Camp 3 представники студентського самоврядування університету

З 16 по 20 липня 2019 року працював 3-й літній табір для українських студентів «YOU Camp-Youth, Opportunities, Unity», організований стипендіальною програмою «Завтра.UA» Фонду Віктора Пінчука за підтримки Фундації «Coca-Cola». Табір об’єднав 100 активних студентів із різних куточків України, половина з яких із тимчасово переміщених університетів і...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Із неймовірними враженнями й новими ідеями повернулися з You Camp 3 представники студентського самоврядування університету 22 липня 2019

Святошинський Кубок

Здобувач групи БТ-1-1 Максим Клименко має у своєму заліку черговий спортивний здобуток. 10-11 грудня 2022 року відбувся І відкритий Кубок голови Святошинської у м. Києві  РДА зі спортивного орієнтування, в якому він узяв участь. Захід проводився в приміщеннях шкіл №205 та №162 і був присвячений Дню Збройних Сил України. Усі учасники долучилися до б...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Святошинський Кубок 15 грудня 2022