Н У Х Т

Лекторій і нетворкінг здобувачів освіти із засновником UA Restorator і президентом Української ресторанної асоціації

07 грудня 2021

Лекторій і нетворкінг здобувачів освіти із засновником UA Restorator і президентом Української ресторанної асоціації

Для студентства факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу відбувся лекторій від засновника UA Restorator і президента Української ресторанної асоціації Сергія Трахачова.

Понад 200 учасників, здобувачі освіти спеціальностей 181 «Харчові технології» і 241 «Готельно-ресторанна справа», затамувавши подих, слухали харизматичного лідера-організатора і генератора ідей, який об’єднав професіоналів галузі для вирішення надконкурентних завдань у Громадську спілку «Українська ресторанна асоціація», що стала «голосом галузі».

Гостьовий лектор познайомив слухачів із напрямами діяльності УРА, серед яких лобіювання інтересів галузі, захист інтересів і професійний розвиток співробітників сфери HoReCa, підвищення життєздатності бізнесу на національному та місцевому рівнях, стимулювання обміну досвідом та співпраця представників індустрії гостинності.

Членами УРА на принципах добровільності, взаємодопомоги та розвитку є заклади ресторанного господарства, суміжні організації HoReCa і профільні заклади освіти. Горді бути членами асоціації і викладачі факультету, щоб сприяти налагодженню ефективної співпраці між нашим університетом і роботодавцями.

Серед питань, які були у центрі лекції-дискусії із зірковим гостем – ресторанні тренди майбутнього, розвиток автентичної української кухні, комунікація з гостями закладів харчування в епоху Covid-обмежень, діджиталізація бізнес-процесів і цифрові рішення для ресторанних підприємств.

На освітній онлайн-зустрічі були також присутні співзасновниця УРА Софія Коломицева і менеджерка UA Restorator, випускниця факультету Іванна Василєвська. Викладачі завжди раді зустрічати наших успішних і талановитих випускників, горді їхніми досягненнями і вдячні за кооперацію з організації зустрічей зі стейкхолдерами, які розвивають вітчизняний ресторанний бізнес.

Гостьовий лекторій ініціювали доцентка кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції Віра Зуйко і в.о. деканки факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу, гарантка освітньо-професійної програми «Готельно-ресторанна справа» Віта Цирульнікова.

Колектив факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу та студентство дякують пану Сергію за цікавий, насичений, мотивуючий лекторій і з нетерпінням чекають на нові зустрічі. 

Опублікований: 07-12-2021
Читайте також:
З нагоди року Китаю в Україні

2019 рік оголошений роком Китаю в Україні. Китай – країна з багатою історією і культурою, де співіснують різні релігії, а мистецтво зародилося, як частина релігійних церемоній та ритуалів. Це країна з багатими традиціями медицини, ткання і вишивання, національної кухні. Особливий внесок країна зробила у світовий розвиток науки та техніки. У науков...

ЧИТАТИ ДАЛІ

З нагоди року Китаю в Україні 07 лютого 2019

Стажування викладачів кафедри готельно-ресторанної справи у кращому готельному підприємстві м. Києва

Викладачі кафедри готельно-ресторанної справи проходять стажування у кращому 4* бізнес-готелі м. Києва – «Президент Готель». «Президент Готель» – це 375 номерів категорій Бізнес, Бізнес покращений, Напівлюкс, Люкс, Апартаменти; 17 конференц-залів для організації різноманітних івентів, заклади харчування: лоббі-бар, ресторан і кафе-кондитерська. К...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Стажування викладачів кафедри готельно-ресторанної справи у кращому готельному підприємстві м. Києва 15 грудня 2020

Наші викладачі долучилися до обговорення теми «European Green Deal як стратегія сталого зростання»

З кожним роком екологічні проблеми на нашій планеті стають все більше катастрофічними, глобальнішими та вагомішими. Бюро Верітас завжди слідкує, ретельно вивчає та ділиться усією актуальною інформацію, що допомагає, принаймні, призупинити негативні процеси у навколишньому природному середовищі, спираючись на діяльність людини на планеті. 23 липня...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Наші викладачі долучилися до обговорення теми «European Green Deal як стратегія сталого зростання» 26 липня 2021

Трейдинг, як функція в переробленні аграрної продукції: гостьова лекція для здобувачів кафедри економіки і права

На кафедрі економіки і права відбулася гостьова лекція «Трейдинг, як функція в переробленні аграрної продукції», яку прочитав керівник компанії «Spike Brokers Ukraine» Олександр Соловей. Лекція була орієнтована на здобувачів освітніх ступенів «бакалавр», «магістр» та освітньо-наукового ступеня «доктор філософії» спеціальності 051 «Економіка». Лек...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Трейдинг, як функція в переробленні аграрної продукції: гостьова лекція для здобувачів кафедри економіки і права 21 жовтня 2022