Н У Х Т

Про освітню програму «Холодильні техніка та технології» розповів київським школярам здобувач-другокурсник

01 листопада 2021

Про освітню програму «Холодильні техніка та технології» розповів київським школярам здобувач-другокурсник

Здобувач другого курсу освітнього ступеня «Бакалавр» спеціальності 142 «Енергетичне машинобудування» Навчально-наукового інженерно-технічного інституту ім. акад. І.С. Гулого Олексій Смірнов відвідав київську школу №282, де провів профорієнтаційні зустрічі з учнями 10-х та 11-х класів.

Студент розповів школярам про різноплановість і багатогранність освітньої програми «Холодильні техніка та технології», вказав на затребуваність таких фахівців на ринку праці та прийнятний стартовий рівень заробітної платні, розказав про нюанси вступу та організацію навчального процесу, а також запросив на дні відкритих дверей університету й інституту та надав контактні данні викладачів кафедри теплоенергетики та холодильної техніки. 

Опублікований: 01-11-2021
Читайте також:
Лідери змін у просвіті – викладачі НУХТ!

У Києві відбулися загальні збори Асоціації промислових підприємств автоматизації України (АППАУ), членом якої є наш університет. Збори є найвищим органом управління асоціації, які традиційно приймають звіт виконавчої дирекції та затверджують головні напрями роботи на рік. Від нашого університету у заході взяли участь викладачі кафедри автоматизації...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Лідери змін у просвіті – викладачі НУХТ! 04 лютого 2020

На міжнародному рівні представила свої наукові здобутки старший викладач кафедри фізики

Плідною видалася осінь 2018 року для науковців кафедри фізики. Зокрема, старший викладач кафедри Інна Гуцало спільно з професором кафедри технології жирів і парфумерно-косметичних продуктів Валерієм Манком, доцентом кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції Наталею Романченко та доцентом кафедри вищої математики імені проф. Можара В.І....

ЧИТАТИ ДАЛІ

На міжнародному рівні представила свої наукові здобутки старший викладач кафедри фізики 06 грудня 2018

Молоді викладачі кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції діляться викладацьким досвідом

На кафедрі технології ресторанної і аюрведичної продукції відбулося відкрите лекційне заняття «Характеристика різних видів тіста, їх технологічне призначення» старшого викладача Віри Зуйко з дисципліни «Технологія продукції ресторанного господарства» для студентів 4-го курсу зі скороченим терміном навчання спеціальності 181 «Харчові технології». Н...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Молоді викладачі кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції діляться викладацьким досвідом 02 квітня 2018

Студенти-екологи долучилися до вирішення екологічних проблем молокопереробних підприємств

Період практики для студента – один із важливих етапів навчання, адже можна випробувати отримані в університеті знання. Ділом підтвердити теорію поспішили наші студенти-екологи, адже для 4 курсу розпочалася виробнича та переддипломна практики. Зокрема, Аліна Семенюк і Тетяна Яцюк намагалися впоратися з екологічними проблемами молокопереробних підп...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Студенти-екологи долучилися до вирішення екологічних проблем молокопереробних підприємств 19 лютого 2018