Н У Х Т

Наукове свято на кафедрі іноземних мов професійного спрямування: перший успішний захист дисертації доктора PhD

26 лютого 2021

Наукове свято на кафедрі іноземних мов професійного спрямування: перший успішний захист дисертації доктора PhD

25 лютого 2021 року в Київському національному лінгвістичному університеті  викладачка кафедри іноземних мов професійного спрямування НУХТ Ганна Бойко захистила дисертацію «Формування професійно орієнтованої англомовної компетентності в монологічному мовленні у майбутніх фахівців з харчових технологій у процесі самостійної роботи» на здобуття ступеня доктора філософії (PhD).

Наукова новизна роботи полягала в тему, що вперше була теоретично обґрунтована, розроблена й експериментально перевірена методика формування у майбутніх фахівців із харчових технологій англомовної компетентності в монологічному мовленні у процесі самостійної роботи з використанням навчального середовища Moodle; удосконалені критерії відбору навчального відеоматеріалу для формування англомовної компетентності в професійно орієнтованому монологічному мовленні; уточнене поняття професійно орієнтованого монологу-повідомлення та професійно орієнтованого монологу-опису; подальшого розвитку набуло вивчення питання оцінювання рівня сформованості професійно орієнтованої англомовної компетентності в монологічному мовленні.

Практичне значення одержаних результатів полягає у відборі відеоматеріалів для формування у майбутніх фахівців із харчових технологій англомовної компетентності в монологічному мовленні у процесі самостійної роботи, розробленні підсистеми вправ для навчання монологічного мовлення з використанням навчального середовища Moodle, укладанні методичних рекомендацій для організації навчання майбутніх фахівців із харчових технологій монологічного мовлення.

На підставі публічного захисту дисертації спеціалізована вчена рада одноголосно прийняла рішення про присудження Ганні Бойко ступеня доктора філософії (PhD) з галузі знань 01 «Освіта» за спеціальністю 011 «Освітні, педагогічні науки».

Вітаємо науковицю! Бажаємо творчої наснаги й подальших вагомих здобутків!

Опублікований: 26-02-2021
Читайте також:
Попередній захист

27 грудня на кафедрі технології хлібопекарських і кондитерських виробів відбувся попередній захист дисертаційної роботи «Розробка безглютенових макаронних виробів» аспіранта Олександра Рожно. Науковий керівник – професор кафедри Віра Юрчак. Метою представленої роботи є наукове обґрунтування доцільності використання кукурудзяного борошна тонкого по...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Попередній захист 28 грудня 2017

Студенти-біотехнологи на міжнародній арені

Наукова робота студентів є невід’ємною складовою їх навчального процесу. Тому юні дослідники кафедри біотехнології і мікробіології беруть активну участь у наукових заходах, де здобувають необхідні навички проведення самостійного наукового процесу та опановують сучасні методи науково-дослідної роботи. Починаючи з перших курсів, студенти беруть участ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Студенти-біотехнологи на міжнародній арені 06 вересня 2019

Срібні нагороди ще одного Кубка України – у активі чоловічої збірної команди нашого університету

Минулого тижня у Києві, на полі гідропарку відбулися змагання за Кубок України з пляжного футболу. Наша чоловіча збірна підійшла до змагань без кадрових втрат. Уже з перших ігор було видно, що команди дуже сильні, і нашим спортсменам буде важко добитися тріумфу. Для команди НУХТ усе вирішилося у останньому матчі. Футбольна лотерея була на боці су...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Срібні нагороди ще одного Кубка України – у активі чоловічої збірної команди нашого університету 17 вересня 2020

Досвід компанії «MARS» у створенні лінійок нових кондитерських виробів вивчали наші викладачі й здобувачі освіти

Здобувачі та викладачі кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів Навчально-наукового інституту харчових технологій НУХТ взяли участь у вебінарі від менеджерки корпорації «MARS» Марини Безносюк. Фахівчиня розповіла про передумови створення лінійки нових кондитерських виробів: із поліпшеним складом і принципово нових. Також Марія Бе...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Досвід компанії «MARS» у створенні лінійок нових кондитерських виробів вивчали наші викладачі й здобувачі освіти 20 квітня 2021