Н У Х Т

Гостьова лекція індійських фахівців для здобувачів освіти кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції

16 червня 2023

Гостьова лекція індійських фахівців для здобувачів освіти кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції

13 червня 2023 року на кафедрі технології ресторанної і аюрведичної продукції відбулася гостьова лекція «Розуміння та основи Аюрведи, основні принципи аюрведичних харчових звичок» аюрведичного лікаря-кардіолга Джаянта Кумар Даса і представника Global Heartfuintss Institute в Україні, члена Української асоціації Аюрведа-Йоги Арнаба Ройчурамоні.

На лекцію завітали викладачі та студенти першого і другого курсів освітніх програм «Технології харчування» й «Технології дієтичної та аюрведичної харчової продукції», адже тема є вельми актуальною і цікавою.

Після лекції відбулася активна бесіда щодо актуальності аюрведичних принципів харчування в у мовах сьогодення з фокусом на різні поєднання харчових продуктів у раціоні сучасного споживача.

Пан Арнаб зробив акцент на значенні Йоги в умовах сьогоднішнього підвищеного стресу і запросив усіх бажаючих приєднуватися до святкування Міжнародного дня Йоги-2023 (IDY-2023) 17 червня, яке організовує посольство Індії в Україні.

Колектив кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції щиро дякує лікарю Джаянта Кумар Даса й пану Арнабу Ройчурамоні за гостьову лекцію та сподівається на подальшу співпрацю.

Опублікований: 16-06-2023
Читайте також:
В Україні започатковано проведення щоденно загальнонаціональної хвилини мовчання

Для вшанування світлої пам'яті, громадянської відваги і самовідданості, сили духу, стійкості та героїчного подвигу воїнів, полеглих під час виконання бойових завдань із захисту державного суверенітету та територіальної цілісності України, мирних громадян, які загинули унаслідок збройної агресії Російської Федерації проти України Президент Володимир...

ЧИТАТИ ДАЛІ

В Україні започатковано проведення щоденно загальнонаціональної хвилини мовчання 17 березня 2022

Бінарна лекція на кафедрі обліку і аудиту

26 листопада 2020 р. на кафедрі обліку і аудиту відбулася бінарна лекція «Науковий погляд: бухгалтерський облік в системі економічних відносин», яку для здобувачів першого курсу бакалаврського рівня спеціальності 071 «Облік і оподаткування» прочитали доцентка кафедри Ірина Колос і запрошена лекторка, наша випускниця, а нині бухгалтер у компанії ТОВ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Бінарна лекція на кафедрі обліку і аудиту 27 листопада 2020

На кафедрі готельно-ресторанної справи відбулося відкрите практичне заняття з дисципліни «Ресторанна справа»

Важливим аспектом закріплення набутих студентами знань є практичні заняття. Для студентів 1 курсу спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» групи ГС-1-3 було проведено відкрите практичне заняття з дисципліни «Ресторанна справа» асистентом кафедри готельно-ресторанної справи Оленою Блощинською, що дозволило зануритися у процес засвоєння матеріа...

ЧИТАТИ ДАЛІ

На кафедрі готельно-ресторанної справи відбулося відкрите практичне заняття з дисципліни «Ресторанна справа» 18 квітня 2018

Нестандартний погляд на екологічні проблеми демонструють здобувачі-першокурсники

Вааауууу! Саме так лаконічно і дуже емоційно виразила свої почуття доцентка кафедри екологічної безпеки та охорони праці Наталія Бублієнко щодо презентацій, підготовлених першокурсниками на останнє в цьому семестрі заняття з дисципліни «Екологія та охорона довкілля». Це були не просто картинки і формальна інформація – глибокі, цікаві, зроблені від...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Нестандартний погляд на екологічні проблеми демонструють здобувачі-першокурсники 17 грудня 2020