Н У Х Т

Вітання ректора Олександра Шевченка з Днем Соборності України

22 січня 2024

Вітання ректора Олександра Шевченка з Днем Соборності України

вітання

Опублікований: 22-01-2024
Читайте також:
Штучний інтелект як нова реальність: викладачі підвищують цифрову грамотність

Асистентка кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції Марія Омельченко долучилися до семінару «Автономні агенти штучного інтелекту: кейси застосування», який провів засновник та CEO компаній «Learn To Earn Global» і «AI Sync Global», експерт у галузі штучного інтелекту й інвестицій Михайло Пацан. Семінар став унікальною платформою для ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Штучний інтелект як нова реальність: викладачі підвищують цифрову грамотність 16 травня 2025

Вступники, які отримали рекомендацію на бюджет, можуть вступати і на контракт

Сьогодні о 18:00 завершується виконання вступниками до бакалаврату, які отримали рекомендацію на бюджет, вимог до зарахування. У тих, хто це зробив, статус заяви в електронному кабінеті змінився на «Включено до наказу (навчання за державним (регіональним) замовленням)». Усі інші заяви таких вступників автоматично отримали статус «Деактивовано (у з...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Вступники, які отримали рекомендацію на бюджет, можуть вступати і на контракт 08 серпня 2024

Свято для маркетологів «LOVE IS… MARKETING»

На честь Дня маркетолога студенти 4-го курсу спеціальності «Маркетинг» у рамках вивчення практичної частини маркетингових дисциплін разом із викладачами влаштували свято найкреативнішої та найяскравішої індустрії. Було створено п’ять команд, які змагалися між собою у три етапи: «Future» (група МА-1-3), «Slay» (група  МА-1-3), «Шиншили маніпулятори...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Свято для маркетологів «LOVE IS… MARKETING» 27 жовтня 2023

Міжнародна практика для здобувачів від ТОВ «ПРОФІТІМ»

25 квітня за ініціативи доцента кафедри технології м’яса і м’ясних продуктів Олега Галенка відбулася чергова онлайн-зустріч із партнерами нашого університету, ТОВ «ПРОФІТІМ», в якій взяли участь здобувачі Навчально-наукового інституту харчових технологій, що навчаються за освітньо-професійною програмою «Технології зберігання, консервування та перер...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Міжнародна практика для здобувачів від ТОВ «ПРОФІТІМ» 26 квітня 2023